resmen kandırıyorum herkesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tinemisim

gözbebeğim
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
481
49
118
Kocaeli
merhaba kk hanımları

zaman zaman kendimi bu sebepten dolayı çok kötü hissediyorum,ve şu günler yine böyle bir zamandayım kendimi kötü hissediyorum yani

daha önce de burda bazı konularda yazmıştım 2. evliliğim olduğunu

ilk evliliğimi 16 yaşımda(tamamen cehaletten)görücü usülü ailemin isteğiyle yapmıştım
oğlum oldu anlaşamadık falan ayrıldık
23 yaşımda şimdi ki eşimle tanıştık evlendik
ilk evlenip buraya(yaşadığım ilçe)geldiğimde kayınvalidem 'ben senin için herkese kız dedim sakın kimseye evlenip ayrıldığını söyleme
beni yalancı çıkarma dedi'
e bende tamam dedim sonuçta söz ağzından çıkmış

tabi kimseye isteyerek yalan söylemiyorum zaten yalan en nefret ettiğim şey ama ama işte

burda çok güzel arkadaşlıklar edindim kardeşim gibi sevdiğim arkadaşlarım canım dediğim dostlarım var
en çokta onlara karşı yalan söylemek çok zor geliyo ve kendimi kötü hissediyorum

tabi ki öyle hayatımla ilgili sürekli yalan söylemiyorum ama bişey sorulduğunda üstü kapalı cevap veriyorum yada hemen konuyu değiştiriyorum
yüzüm kızarıyo insanların yüzüne bakamıyorum

uuuuffffff sizin en yakın arkadaşım dediğiniz kişi sizden böyle bişey saklasa onu yalancılıkla suçlamazdınız değil mi

sadece şaşırırdınız değil mi

yoksa o kişiden uzaklaşırmıydınız

beni dışarda görenler şuna bak çocuğun çocuğu olmuş diyor
bense içimden bir bilsen benim boyum kadar oğlum var diyorum ama yüzüne diyemiyorum tabii ki
sizce sahtekar mıyım ben

canım sacmalama ya.Oncelıkler kayınvalıden nasıl oyle bır sey dıyor ya? senı ıstemeden mı aldılar.Eşin seni kabul etmiş o neden sana tembihliyor.boyle bırsey saklamanı ıstmesı gercekten cok garıp.bu ayıp mı? herkes bosanır bı daha evleneblır ne var bunda.cocugun varsa var ne guzel Allah bagıslasın.cok cahilce bir davranıs bence senden bunu ıstmesı.benım en yakın arkadasımın boyle bır durumu olsa bır gun ogrensem sadce onun ıcın cok uzulurdum.bu kandırmak değil.sakın oyle dusunme.kımbılır ne skıntı cekıyor ne derdı varda bana bıle soyleyememıs derdım.senın dostunda boyle dusunur emın ol.sen keyfınden konuyu kapatmaya calısmıosunkı aksıne solemek kurtulmak ıstıosun.eşin ne dıyor bu duruma??

Yok evlenmiş ayrılmış olmanı saklamak sahtekarlık değil de oğlun ne olacak?
Evine hiç gelmeyecek mi?

k.v niz yine anlayışlıymış karşı çıkmamış bir yolunu bulmuş.
belli ki etrafı önemseyen bir insan.
ilk çocuğunuz nerede peki şu anda ?
ne bileyim diyecek birşeyde bulamaıdm .
benim bir arkadaşım böyle birşey yapsa şaşırır ama uzaklaşmazdım .

oğlun babasında mı ?
yaşın küçük olduğu için kimse ummaz gecmişini bilmediği için ,
kimseye anlatmak zorunda değilsin hesap vermek zorunda değilsin

Keşke en baştan kabul etmeseydiniz yalan söylemeyi. Boşanmak sanki ayıp birşey. Ama söz ağızdan çıkmış bir kere şimdi gerçekleri söyleseniz ortalığı boş yere karıştırmış olursunuz. Benim arkadaşımın böyle bir durumu olsa bir şekilde öğrensem asla öğrendiğimi belli etmem bana söylememesi için sebepleri vardır diye düşünürüm. Benim çok yakın bir arkadaşımın da buna benzer bir durumu var bir yerden öğrendim ama bildiğimi belli etmiyorum onun bir yalancı olduğunu da hiç düşünmedim.

eşime bu durumdan rahatsız olduğumu hiç belli etmedim hiç konuşmadık bu konu hakkında zaten onun da 2. evliliği
ama eşimi iyi tanıyorum ben ona söylesem oda bana milletin bilmesine ne gerek var der kesin

Yok evlenmiş ayrılmış olmanı saklamak sahtekarlık değil de oğlun ne olacak?
Evine hiç gelmeyecek mi?

sanmıyorum canım
çok cahil vede kimsesizdim ben hala öyleyim
boşanırken anlaşmalı boşandık güya avukat onların tuttuğu avukat ben avukata dedim ki ben hiç bişey istemiyorum
sadece yazın oğlumu yanıma almak istiyorum dedim avukat tamam dedi
ama hakimin verdiği karar şöyle
sadece 2 ayda bir hafta sonları saat 1den 5e kadar görebilirmişim

sanmıyorum canım
çok cahil vede kimsesizdim ben hala öyleyim

bu ne demek şimdi ?
cahillik yoktur kendini geliştirmeyen vrdır.
okuma yazmanız var burada yorum yazabilecek kadar bilginizde var. açınn google araştırın birşeyler.
Siz böyle derseniz tepenize binen çok olur.
Hem eşiniz var çocuğunuz var hala kimsesizim diyorsunuz

millet çok meraklı biliyosun eşin ve ailesi biliyor diğerlerinin bilmesine gerek yok
utanılcak bişey değil ama deştikce deşiyorlar
onları ben yaşadım
ve biz şehir değiştircez eşimin işindne dolayı
gittiğimiz yerde ne eşim neden ben söylemeyeceğiz bıktık artık sorulardan
eşinde bu yüzden istememiş olabilir canım

ikinizinde ikinci evliliğiymiş senin neden saklanıyor bu mantığı anlamadım.hadi eşinin ilk evliliği olsa k.v. etrafın lafından sözünden çekindi diye düşünürüm..tuhaf yani...

banada tuhaf gelmişti ama dedimya
söz ağzından çıkmış
böyle bir konuda hele ki
yani başka ufak tefek bi konu olsa dersin ki yok annem yanlış anlamış dersin ama mevzu evlilik olunca ona biraz kızsamda
artık yapıcak bişey yok diye düşündüm
ama kendimi kendimi böyle kötü hissedeceğim aklıma gelmemişti o zaman

çok saçma ,eşinide 2.evliliği ve çocuğu var ,sizinde ,ama siz ilk evliliğim diye milleti kandırıyorsunuz ,baştan bunu kabul etmeniz büyük hata ,bence siz milleti boşverinde kendinize saygınızdan dolayı kabulenin bu durumu ,sizin bir çocuğunuz var ,allah aşkına onu görmeden nasıl yaşıyorsunuz ,ben yavrumun kokusu olmadan dayanamam ,yaşamamın anlamı yok ..

kv karar vermiş eşiniz karar vercekti
biraz sizinde durumu onlara kabul ettirmeniz gerekirdi canım sen sesiz kalmışsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…