oğlun nerde peki ?
oğlun babasında mı ?merhaba kk hanımları
zaman zaman kendimi bu sebepten dolayı çok kötü hissediyorum,ve şu günler yine böyle bir zamandayım kendimi kötü hissediyorum yani
daha önce de burda bazı konularda yazmıştım 2. evliliğim olduğunu
ilk evliliğimi 16 yaşımda(tamamen cehaletten)görücü usülü ailemin isteğiyle yapmıştım
oğlum oldu anlaşamadık falan ayrıldık
23 yaşımda şimdi ki eşimle tanıştık evlendik
ilk evlenip buraya(yaşadığım ilçe)geldiğimde kayınvalidem 'ben senin için herkese kız dedim sakın kimseye evlenip ayrıldığını söyleme
beni yalancı çıkarma dedi'
e bende tamam dedim sonuçta söz ağzından çıkmış
tabi kimseye isteyerek yalan söylemiyorum zaten yalan en nefret ettiğim şey ama ama işte
burda çok güzel arkadaşlıklar edindim kardeşim gibi sevdiğim arkadaşlarım canım dediğim dostlarım var
en çokta onlara karşı yalan söylemek çok zor geliyo ve kendimi kötü hissediyorum
tabi ki öyle hayatımla ilgili sürekli yalan söylemiyorum ama bişey sorulduğunda üstü kapalı cevap veriyorum yada hemen konuyu değiştiriyorum
yüzüm kızarıyo insanların yüzüne bakamıyorum
uuuuffffff sizin en yakın arkadaşım dediğiniz kişi sizden böyle bişey saklasa onu yalancılıkla suçlamazdınız değil mi
sadece şaşırırdınız değil mi
yoksa o kişiden uzaklaşırmıydınız
beni dışarda görenler şuna bak çocuğun çocuğu olmuş diyor
bense içimden bir bilsen benim boyum kadar oğlum var diyorum ama yüzüne diyemiyorum tabii ki
sizce sahtekar mıyım ben
babasında canım uzak bir şehirde
eşime bu durumdan rahatsız olduğumu hiç belli etmedim hiç konuşmadık bu konu hakkında zaten onun da 2. evliliğicanım sacmalama ya.Oncelıkler kayınvalıden nasıl oyle bır sey dıyor ya? senı ıstemeden mı aldılar.Eşin seni kabul etmiş o neden sana tembihliyor.boyle bırsey saklamanı ıstmesı gercekten cok garıp.bu ayıp mı? herkes bosanır bı daha evleneblır ne var bunda.cocugun varsa var ne guzel Allah bagıslasın.cok cahilce bir davranıs bence senden bunu ıstmesı.benım en yakın arkadasımın boyle bır durumu olsa bır gun ogrensem sadce onun ıcın cok uzulurdum.bu kandırmak değil.sakın oyle dusunme.kımbılır ne skıntı cekıyor ne derdı varda bana bıle soyleyememıs derdım.senın dostunda boyle dusunur emın ol.sen keyfınden konuyu kapatmaya calısmıosunkı aksıne solemek kurtulmak ıstıosun.eşin ne dıyor bu duruma??
Yok evlenmiş ayrılmış olmanı saklamak sahtekarlık değil de oğlun ne olacak?
Evine hiç gelmeyecek mi?
eşime bu durumdan rahatsız olduğumu hiç belli etmedim hiç konuşmadık bu konu hakkında zaten onun da 2. evliliği
ama eşimi iyi tanıyorum ben ona söylesem oda bana milletin bilmesine ne gerek var der kesin
benimde ikinci evliliğim eşiniz demi sizle ikinci evliliği?
sanmıyorum canım
çok cahil vede kimsesizdim ben hala öyleyim
evet canım ikimizinde 2. evliliği
evet o çocuğu yaz tatilinde alabiliyoreşinizin çoçuğu vartmı?
ikinizinde ikinci evliliğiymiş senin neden saklanıyor bu mantığı anlamadım.hadi eşinin ilk evliliği olsa k.v. etrafın lafından sözünden çekindi diye düşünürüm..tuhaf yani...
banada tuhaf gelmişti ama dedimya
söz ağzından çıkmış
böyle bir konuda hele ki
yani başka ufak tefek bi konu olsa dersin ki yok annem yanlış anlamış dersin ama mevzu evlilik olunca ona biraz kızsamda
artık yapıcak bişey yok diye düşündüm
ama kendimi kendimi böyle kötü hissedeceğim aklıma gelmemişti o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?