resmen kandırıyorum herkesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç kimseye kendi hayatınızla ilgili bilgi vermek zorunda değilsiniz,sizin geçmişiniz yalnızca sizi ilgilendirir.Kayın valideniz de buna karar veremez.Bu durumda kimseyi kandırmış olmuyorsunuz.Herkes içinde neler saklı tutuyor biliyor musunuz?Niye çünkü kimse kimseye bir şeyleri açıklama anlatma zorunluluğunda görmüyor kendini.Normali budur.

canım işin içine para girince diyemiyorum çünkü eşimin eline bakıyorum
zannediyorum oda bunun için para harcamak istemez
aslında çok iyi bir insan iyi eş iyi bir baba ama bana karşı pek cömert sayılmaz
heleki maddi anlamda sıkışık durumdayken hiç
onun için konuyu açıp tartışmayalım diye düşündüm bende bu güne kadar
bilmiyırum iyimi kötümü yaptım

Oğlumu özledim yüzünü görmek sarılıp öpmek istiyorum vs desen? Kadınlar daha hassastır böyle evlat konularında...

ilk zamanlar her gece rüyamda görürdüm oğlumu
sarılırdım allahım ne olur gene rüya olmasın diye rüyamda dua ederken uyanırdım
bir senedir rüyamda bile görmedim yavrumu

Oğlumu özledim yüzünü görmek sarılıp öpmek istiyorum vs desen? Kadınlar daha hassastır böyle evlat konularında...

bunu daha önce denedim canım dedim özledim dedim
hiç görmiycek miyim dedim
hiçbişey demedi
sustu gitti başka yere oturdu
bende üstüne gitmedim ne edeyim bilemiyorum

birincisi bu senin hayatın ....biraz hayatına sahıp cık utanılacak gücenecek birsey yapmadın 2.si oğluna sahip cık ne olursa olsun kımse senin gibi bakamaz ona..her cocugun anneye ihtiyacı vardır..imkanlarını zorla onu yanına al...belki acı cekıyordur belkı seni hayal edip üzülüyordur ...annesinden ayrı büyyüen cocouk yaralıdır..yarasını byütme!.....lütfen oğluna sahip cık...ve başka ellere cocugunu verme....

mesela ne yapabilirim..bilmiyorum canım herşey paraya bakıyo ben adamın eline bakıyorum haftada yada on günde bir verdiği 20 lirayla olmaz bu işler
offffffff aklıma başka bişey gelmiyo

Cifte standartin dik alasi!!!
Iki kisinin de ikinci evliligi ama sadece kadinin ki saklaniyor!!
Iki kisinin de cocugu var, fakat sadece adam oglunu gorebiliyor!!
Kiz, dul meseleleri, eski gelinle kiyaslama, hatta dur canini yakalim su garibin diye eski gelinin adiyla seslenme!!
Daha ne kadar yok sayilabilirdiniz...
Yasinizi, sartlarinizi, yasadiklarinizi bilmiyorum, bu yuzden pesin hukumlu olup asip kesmek istemiyorum.
Ama kiziyorum, oglunu kocasi para vermez diye goremeyen bir anne...
Tum asagilanmalara ragmen citini cikarmadan devam eden bir kadin...
Ne yasanirsa yasansin, huzurumuz bozulmasin diye ses cikarmayan bir es...
Farkinda misiniz, size ait sifatlarin hepsi, aci, sindirilmislik iceriyor.
Iyi bir esim var diyorsunuz, ona oglunuzu gormek istediginizi, en azindan onun bu yaslarini annesiz gecirmesini istemediginizi anlatin.
Kayinvalideniz ve arkadaslarinin tavri konusunda, annesini uyarmasini isteyin.
Siz de ev butcesine ufak tefek katki bulacak bir sey bulun, hakkinizi, varliginizi arttirin.
Aksi halde adiniz gene yok, kadinin adi gene yok!!!

kızma ama benim takıldığım tek konu oğlun onun gercek annesine ihtiyacı eminim vardır kimseye acıklamak zorunda değilsin kimsede yadırgamaz oğluna uzak olmak görememek en büyük dert olsa gerek...seni biliyomu oğlun kac yasında ?

yaşım 28
okul okumadım
küçük yaşta evlendirildim
eski sinden ayrılınca ilk defa çalışıp kendi paramı kazandım
asgari ücretle tabii
evlenince tabii geldim buraya küçük yer öyle kolay kolay bi iş bulamam aslında çocukları büyütünce bile
arada eşime diyorum ben ne iş yapabilirim çocuklar büyüyünce evde oturmuycam yardım et ne yapabilirim nasıl para kazanabilirim diye saolsun çok yardımcı oluyo sen hele çocukları büyüt diyo
o zamana kadar kayıt yaptırıp evde ders çalıştır elimde en azından lise diplomam olsun diyorum 2 çocukla nasıl yapıcan diyo
gerçi oda haklı şu an burdayım ama(ps başında)ama aslında yemek yapmam gerekiyodu çocuklar uyanınca benimi yiyecek
offffffffffffff ben bilemiyorum canım nasıl yapıcamı eğer bilen varsa söylesin ne olur

en güzeli evlenmemk biliyormusun kendim içinde söylüyorum
ben böyle içinden çıkamayacağım duruma gelince boşanırım diyorum en iyisi diyorum
ama bişey oluyor yapamıyorum

biliyo tabi canım ilk zamanlar konuşmama izin veriyolardı telde
ama ben evlenince telde bile konuşmama izin vermiyolar konuşmak istemiyo arama bir daha dediler
tabi ki en büyük dert ama onu dedim ya kimseye söyleyemedim burada bile hep içime atıyorum

musluk patladı mı kolay tamir olmuyo
bu tabiride şimdi uydurdum
yani ağlamaya başladımya onu diyorum artık durmaz gözümün yaşı
zaten o yüzden hep içime atırum
elimden bişey gelse keşke gelse ama lanet olsun allah kahretsin gelmiyo işte
gelmiyo
gelmiyo gelmiyo
tek yaptığım dua edip aglamak

Hemen hemen ayni yastayiz, o kadar uzuldum ki...
Okudukca ne yapilabilir diye dusundum, ama uzgunum birsey bulamadim.
Su an tek dusunmen gereken, devasiz bir derdin yok.
Bir esin var, evliligin, duzenin var, sagligin yerinde.
Yarinin neler getirecegi hic belli olmaz, umarim hersey bundan sonrasi icin cok guzel olur.
Canini sikman birseyi duzeltmiyecek, en azindan elinde olanlar icin mutlu ol...

bende mutlu olmaya çalışıyorum canım
hep geçmişi düşünüp mutsuz olursam eşimi dahada önemlisi kızım ve oğlumuda mutsuz etmiş olurum
evet oğlumu çok özlüyorum hangi anne ister evladından ayrı kalsın ama yapacak bişeyim yok ki yapayım
şu an sadece bunları diyebiliyorum
allah büyüktür diyorum ne bileyim sabretmek te zorundayım zaten başka çarem yok
elimdekiler için allaha hergün şükrediyorum
zaman zaman böyle ağlayıp sızlanıyorum
sonra toparlan kızım çoluk çocuğun var onları düşün sen mutsuzken onlar mutlu olamaz diye diye avutuyorum işte kendimi

en güzeli evlenmemk biliyormusun kendim içinde söylüyorum
ben böyle içinden çıkamayacağım duruma gelince boşanırım diyorum en iyisi diyorum
ama bişey oluyor yapamıyorum

yuva kurmanın güzelliği kadar zorluğu da var canım çok haklısın
ben keşke evlenmeseydim bile diyemiyorum
hani sömürü yapıyorum gibi oluyo biliyorum ama gerçekten o kadar çocuk yaşta evlendim ki
bekar kaldığım o çocukluk yıllarımı unuttum neredeyse

ama bazen diyorum eşimle kavga ettiğimiz zamanlar bi mesleğim olsaydı muhtaç olmasaydım bir dakika durmazdım ayrılırdım die
ama eşimi seviyorum ben kızgınken böyle söylerim ama sinirim geçince sakinleşirim

allahım herkesin yuvasına huzur versin en önemlisi bu

Kimsenin anneligini kolay kolay yargilamam

ama iki cocugum var benimde

dusunuyorum ve sasiriyorum

ciddi ciddi vazgecmissiniz cocugunuzdan esiniz icin gibi bir imaj yaratiyorsunuz

- esim hos karsilamaz bu durumu
- ondan para isteyemem
- eline bakiyorum

iyide siz evlenirken sart kosmadinizmi? bir cocugum var gormem gerek diye

eski esiniz ne diye mesaj cekiyor esinize?

su an cocugunuz kac yasinda ve bir hakim nasil olurda bir anneye bir kac saat
izin veriyor cocugunu gormek icin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…