Konuyu baştan okuyup öyle yorum yapmak istedim.
Öncelikle sen yalan söyleyip insanları kandırmış olmuyorsun yalanı kv söylemiş seni zor durumda bırakmış. Ama eğer ki benim bir arkadaşım gelse dese ki ben daha önce evliydim çocuğum bile var, bunu yadırgamam saygı duyarım herşey insanlar için ayrıca boşanmak da yadırganacak bir şey değil. Hatta bizim de arkadaş grubumuzdan biri vardı kızın oğlu vardı getirirdi ama yeğenim, akrabamızın falan diyordu çok sonra söyledi ve ben de dedim olabilir kötü bir şey değil ki... Ama dışlanırım diye korkmuş halbuki hiç öyle olmadı. Yani bence içinden geldiği gibi davran ha bir arkadaş demiş ya millet deşiyor diye sırf bu yüzden söylememeyi tercih ederdim zira o soruların ardı arkası kesilmiyor.
Eşine gelince, o da kendince gurur yapıyordur o yüzden annem cahil bilmez modunda takılıyor çünkü toplumda erkek herşeyi yapma konusunda özgür kadınsa ikinci plandadır. Erkek 2. kez evlense bile evlendiği kişi "kız" olmalı, evlenip ayrılmış biri ona layık görülmez! Kadınsa 2. evliliğinde illa "dul" biriyle evlenmeli hiç evlenmemiş bir erkek ona uygun görülmez. Sanki erkekler çok ak pak ya evlenmeden önce bir şey yaşamadı!!!
Bu arada oğlunu da görmek istediğini eşine mutlaka söyle sonuçta o senin oğlun nasıl ki eşin bir baba olarak oğluna yılın belli zamanlarında vakit ayırıyor sen de çocuğuna ayır bunu dile getirmekten çekinmemelisin.
Canım şaka yapıyorum muhtemelen yeni üye mesaj doldurmak için girip bir şeyler yazıp rastgele çıkmış takılma sen :)
Oğlumu özledim yüzünü görmek sarılıp öpmek istiyorum vs desen? Kadınlar daha hassastır böyle evlat konularında...canım işin içine para girince diyemiyorum çünkü eşimin eline bakıyorum
zannediyorum oda bunun için para harcamak istemez
aslında çok iyi bir insan iyi eş iyi bir baba ama bana karşı pek cömert sayılmaz
heleki maddi anlamda sıkışık durumdayken hiç
onun için konuyu açıp tartışmayalım diye düşündüm bende bu güne kadar
bilmiyırum iyimi kötümü yaptım
Oğlumu özledim yüzünü görmek sarılıp öpmek istiyorum vs desen? Kadınlar daha hassastır böyle evlat konularında...
ne çok derdim var benim yaaaaaa
allahım sen güç ver yarabbi
birincisi bu senin hayatın ....biraz hayatına sahıp cık utanılacak gücenecek birsey yapmadın 2.si oğluna sahip cık ne olursa olsun kımse senin gibi bakamaz ona..her cocugun anneye ihtiyacı vardır..imkanlarını zorla onu yanına al...belki acı cekıyordur belkı seni hayal edip üzülüyordur ...annesinden ayrı büyyüen cocouk yaralıdır..yarasını byütme!.....lütfen oğluna sahip cık...ve başka ellere cocugunu verme....
Cifte standartin dik alasi!!!
Iki kisinin de ikinci evliligi ama sadece kadinin ki saklaniyor!!
Iki kisinin de cocugu var, fakat sadece adam oglunu gorebiliyor!!
Kiz, dul meseleleri, eski gelinle kiyaslama, hatta dur canini yakalim su garibin diye eski gelinin adiyla seslenme!!
Daha ne kadar yok sayilabilirdiniz...
Yasinizi, sartlarinizi, yasadiklarinizi bilmiyorum, bu yuzden pesin hukumlu olup asip kesmek istemiyorum.
Ama kiziyorum, oglunu kocasi para vermez diye goremeyen bir anne...
Tum asagilanmalara ragmen citini cikarmadan devam eden bir kadin...
Ne yasanirsa yasansin, huzurumuz bozulmasin diye ses cikarmayan bir es...
Farkinda misiniz, size ait sifatlarin hepsi, aci, sindirilmislik iceriyor.
Iyi bir esim var diyorsunuz, ona oglunuzu gormek istediginizi, en azindan onun bu yaslarini annesiz gecirmesini istemediginizi anlatin.
Kayinvalideniz ve arkadaslarinin tavri konusunda, annesini uyarmasini isteyin.
Siz de ev butcesine ufak tefek katki bulacak bir sey bulun, hakkinizi, varliginizi arttirin.
Aksi halde adiniz gene yok, kadinin adi gene yok!!!
eminol tek derdi büyük olan sen değilsin
yaşım 28
okul okumadım
küçük yaşta evlendirildim
eski sinden ayrılınca ilk defa çalışıp kendi paramı kazandım
asgari ücretle tabii
evlenince tabii geldim buraya küçük yer öyle kolay kolay bi iş bulamam aslında çocukları büyütünce bile
arada eşime diyorum ben ne iş yapabilirim çocuklar büyüyünce evde oturmuycam yardım et ne yapabilirim nasıl para kazanabilirim diye saolsun çok yardımcı oluyo sen hele çocukları büyüt diyo
o zamana kadar kayıt yaptırıp evde ders çalıştır elimde en azından lise diplomam olsun diyorum 2 çocukla nasıl yapıcan diyo
gerçi oda haklı şu an burdayım ama(ps başında)ama aslında yemek yapmam gerekiyodu çocuklar uyanınca benimi yiyecek
offffffffffffff ben bilemiyorum canım nasıl yapıcamı eğer bilen varsa söylesin ne olur
kızma ama benim takıldığım tek konu oğlun onun gercek annesine ihtiyacı eminim vardır kimseye acıklamak zorunda değilsin kimsede yadırgamazoğluna uzak olmak görememek en büyük dert olsa gerek...seni biliyomu oğlun kac yasında ?
yaşım 28
okul okumadım
küçük yaşta evlendirildim
eski sinden ayrılınca ilk defa çalışıp kendi paramı kazandım
asgari ücretle tabii
evlenince tabii geldim buraya küçük yer öyle kolay kolay bi iş bulamam aslında çocukları büyütünce bile
arada eşime diyorum ben ne iş yapabilirim çocuklar büyüyünce evde oturmuycam yardım et ne yapabilirim nasıl para kazanabilirim diye saolsun çok yardımcı oluyo sen hele çocukları büyüt diyo
o zamana kadar kayıt yaptırıp evde ders çalıştır elimde en azından lise diplomam olsun diyorum 2 çocukla nasıl yapıcan diyo
gerçi oda haklı şu an burdayım ama(ps başında)ama aslında yemek yapmam gerekiyodu çocuklar uyanınca benimi yiyecek
offffffffffffff ben bilemiyorum canım nasıl yapıcamı eğer bilen varsa söylesin ne olur
Hemen hemen ayni yastayiz, o kadar uzuldum ki...
Okudukca ne yapilabilir diye dusundum, ama uzgunum birsey bulamadim.
Su an tek dusunmen gereken, devasiz bir derdin yok.
Bir esin var, evliligin, duzenin var, sagligin yerinde.
Yarinin neler getirecegi hic belli olmaz, umarim hersey bundan sonrasi icin cok guzel olur.
Canini sikman birseyi duzeltmiyecek, en azindan elinde olanlar icin mutlu ol...
en güzeli evlenmemk biliyormusun kendim içinde söylüyorum
ben böyle içinden çıkamayacağım duruma gelince boşanırım diyorum en iyisi diyorum
ama bişey oluyor yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?