resmen kandırıyorum herkesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşime bu durumdan rahatsız olduğumu hiç belli etmedim hiç konuşmadık bu konu hakkında zaten onun da 2. evliliği
ama eşimi iyi tanıyorum ben ona söylesem oda bana milletin bilmesine ne gerek var der kesin

Doğru milletin bilmesine ne gerek var ama gizlemeye de ne gerek var diye düşünüyor insan?

Ayrıca "kız" ne demek ya çok çirkin bir tabir :120:

yani resmen seni zorunlu bırakmışlar bu yalanı söylemeye..
şimdi sen doğruyu söylemek isteseydin sorunlar çıkacaktı...
kabahatın büyüğü k.v. de sana seçme şansı bırakmamışlar...

evet çok haklısın canım
bizim insanlarımız ne yazıktır ki deştikçe deşer
bak aklıma ne geldi
eşimin köyüne her gittiğimizde konu komşu gelir oturur başlar sohbete
sohbette ne sohbet yani bir bilsen bu kadar olur onlara inan ki diyecek laf bulamıyorum bile
kayınvalideme şöyle derler
ayşe hanımmm sisiz giden gelin bundan uzunmuydu..yok canım aynıydı
o da şöyleydi yok böyleydi
evlenmiş mi nişanlanmıştı en son
oğlan arıyomu
şöylemi böylemi insan çileden çıkıyo
haa bide bana o GİDEN GELİNin adıyla seslenirler birde

allahım yarabbim yaaa
nasıl bir beyin nasıl bir kalp taşıyo bu insanlar anlamış değilim

suç sende değıl kı kayınvalıden ve eşınde
eşınınde ıkıncı evlılığı onun kı açıklanıyor herkes bılıyor ama senın kı saklanıyor ne kötü bı durum ya
oğlun sana gelıyor mu görüyor musun onu?

ayrıca şu KIZ kelımesınden nefret edıyorummm

vallagi asıl cahil olan kayınvalideniz kusura bakmayın.kendınızıde oyle deyıp kucumsemeyın lutfen.tabıkı sızın bılecegınız iş ama bılmıyorum yanı bu konuyu esınızle bır konusun.bır gun cocugunu sıze gelırse nolcak almıcakmı kocanı kv. niz eve? mıllet gormıck mı hıc? sacma..

eşime bu durumdan rahatsız olduğumu hiç belli etmedim hiç konuşmadık bu konu hakkında zaten onun da 2. evliliği
ama eşimi iyi tanıyorum ben ona söylesem oda bana milletin bilmesine ne gerek var der kesin

Kayin valideniz neyin ispatini yapmaya calisiyor anlamadim.

Esinizin de sizinde ikinci evliliginiz. Bundan daha dogal ne olabilir. Elalem esinizin ikinci evliligi oldugunu biliyor ama siz kizim diyeceksiniz.

Aklinca nispet yapiyor. Hani benim oglum gitti yine kiz oglan kiz buldu der gibi.

Cok cirkin.

Siz boyle birseyi kabul ettiginiz icin cok hatalisiniz bence.

onedemek yaa wallahi mahvederim onları kovarım evden sen bunlara bile sessiz kalıyosun öylemi ?
nasıl sinirlendim yaaa
karşılaştırma yapıyorlar bide öylemi
sen neden eşine söylemiyosun
onlardan biri konuyu acacak olursa eğ suratını sinirli ifadeni takın
bu nedir yaaa
wallahi ilk evlendiğimde kv bi iki kez yok oğlana bakmıyodu vs vs kötülüklerini anlattıyordu
iki yada üç kez fazla olmadan hemen eşime söyledim
o zman evimiz ayrıydı eşimin dediği şu oldu
eğer benim evimde onun adından yada gecmişten bahsedecekseniz s:....r olun gidin dedi
sinirli bi şekilde
tepkisini koydu
emin ol şimdi asla ne onlar nede bi başkası şlaf bile edemez
ama nadiren tanımadık biri görürüse maaşallh wallahi o bunun eline su dökemez xxxxx şimdi iyisini bulmuş derler
o nedir ya yazık sana

yok canım be hiç görmedim yavrumu ayrıldığımdan beri
eşim çocuğunu görebiliyo ama sadece yaz tatilinde
onun oğlan çok yakın bir şehirde gidip gelmek sorun olmuyo ama oğlanı alırken vede teslim ederken maddi olarak azıcık zorlanıyoruz
bende onun için hiç eşime gidip oğlumu görmek istşyorum diyemedim
anca şimdi benim kızla oğlan büyüyecek te
bende işe giricem de
kendi paramı kazanıcamda
avukat tutup dava açıcam kararın değişmesi için
vede inşallah o zaman oğlumu bende yazları yanıma alabilirim
o zaman elalem ne der bilmem ama umrumda olmaz herhalde yeter ki oğlumu göreyim

bencede yazık bana ki ne yazık hemde
eşime söylediğim zaman eşim onlar cahil insanlar ne söylediğini bilmiyolar duyma boşver takma der
bende sesimi çikarmam

aynen öyle canım kv elaleme havasını atacak diye karambole gittik anlıycağan
bide düğün dernek bişeyde olmadı hani
hala bana ısrarla sorarlar komşularım arkadaşlarım niye düğününüz olmadı diye istemedik diyorum ama olurmu öyle şey yaaa diyolar
ne diyeceğimi bilemiyorum o zaman

siz o günleri beklerken oğlunuzu tamamen kaybedebilirsiniz.
onun size ihtiyacı var bu günlerde yanında olmazsanız
ilerde sizinle görüşmek istemeyebilir.babasıyla konusun belki yazın birkaç haftalığına gönderir.
lütfen mahkemeyi beklemeyin çocuğunuzu ertelemeyin.

derde düşmüşler desene :)))

canım ne konuşucam babasıyla
telde bile konuşmama izin vermiyolar
faseden bana tehdit ve hakaret içerikli msj gönderiyo bide engelledim sonra da eşimin fasesine msj göndermiş karaktersiz pislik
allahtan eşim görmeden ben gördüm de sildim adamında sinirleri bozulurdu
yani öyle konuşmayı bırak ayyyyy ne diyeceğimi bilemedim

şeytan görsün yüzünü pisliğin

Konuyu baştan okuyup öyle yorum yapmak istedim.
Öncelikle sen yalan söyleyip insanları kandırmış olmuyorsun yalanı kv söylemiş seni zor durumda bırakmış. Ama eğer ki benim bir arkadaşım gelse dese ki ben daha önce evliydim çocuğum bile var, bunu yadırgamam saygı duyarım herşey insanlar için ayrıca boşanmak da yadırganacak bir şey değil. Hatta bizim de arkadaş grubumuzdan biri vardı kızın oğlu vardı getirirdi ama yeğenim, akrabamızın falan diyordu çok sonra söyledi ve ben de dedim olabilir kötü bir şey değil ki... Ama dışlanırım diye korkmuş halbuki hiç öyle olmadı. Yani bence içinden geldiği gibi davran ha bir arkadaş demiş ya millet deşiyor diye sırf bu yüzden söylememeyi tercih ederdim zira o soruların ardı arkası kesilmiyor.
Eşine gelince, o da kendince gurur yapıyordur o yüzden annem cahil bilmez modunda takılıyor çünkü toplumda erkek herşeyi yapma konusunda özgür kadınsa ikinci plandadır. Erkek 2. kez evlense bile evlendiği kişi "kız" olmalı, evlenip ayrılmış biri ona layık görülmez! Kadınsa 2. evliliğinde illa "dul" biriyle evlenmeli hiç evlenmemiş bir erkek ona uygun görülmez. Sanki erkekler çok ak pak ya evlenmeden önce bir şey yaşamadı!!!
Bu arada oğlunu da görmek istediğini eşine mutlaka söyle sonuçta o senin oğlun nasıl ki eşin bir baba olarak oğluna yılın belli zamanlarında vakit ayırıyor sen de çocuğuna ayır bunu dile getirmekten çekinmemelisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…