resmen kandırıyorum herkesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen şöyle demiş kopyalıyorum direk

yakında dopum yapıcam allah nasibederse inş arkedeşlar
ikinci doğumum olucak bi kızım daha bir yaşında... geçen yıl bu ay doğum yapmıştım.
((
çok üzüldüm bu mesaja.
benim için bu konuda diyecek sözüm kalmadı bu mesajı gördükten sonra. zaten oğlunu kalbinde ve beyninde bitirmiş.

ikinci doğumum olucak bi kızım daha bir yaşında... geçen yıl bu ay doğum yapmıştım.

ben gene hamıleyken Allahın gucune gıtmesın de dıyordum hep acaba xxx kadar severmıyım ya sevebılırmıyım ılk gozagrım sonucta ılk anne olusum ılk dogurusum ılk heycanım
ne kadar farklı ınsanlar ne kdar vıcdansız yanı 28 yasında 10 yasıdna kocaman oglu var bugun yoksayarda en fazla 8 sene sonra cocuk bunun akrısına dıkılır hesap sormaya
acaba cocukların bır abılerı oldugundan haberı olacakmı?

Mesela eşimin kuzeninin bir ablası var ama kuzeni bilmiyor. Babası yıllar önce yoksaymış. Varlığını bilse ne yapar bilmiyorum ama bana göre çok acı bir olay.

yazmiyim diyorum böyle konulara tutamıyorum kendimi
o herkeste var cute.. o başka bu başka
anne var annecik var
sevgicankurt güzel yeri bulmuşsun
demek ki yok saymış çocuğunu ne acı

Konunun hepsini okumadım belirli bir yere kadar okudum..
Sadece sorduğun soruya cevap vereceğim kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin.
Kendi özel hayatını deşifre etmek ya da etmemek sana kalmış etmedin diye insanlara yalan söylediğin anlamı çıkarılamaz..
Keşke bizzat bekar demeselermiş hatta hiç bir şey söylemek zorunda değillermiş ama olan olmuş, eski hayatından kimseye bahsetmek zorunda değilsin bu konuyu aşikar etmen gereken tek kişi eşindir ona da söylemişsin zaten...
Çocuğun konusunda sormak, şartlarını bilmeden yargılamak, seni kınamak bana düşmez,
Bu konuda diyebileceğim tek şey eğer gerçekten şartlar yüzünden göremiyorsan evladını ALLAH yardımcın olsun..

arkadaşım olsan bekar mı dulmu önemsemem

ama oğlun varsa ve görmüyorsan bir daha sana arkadaşım demem heralde....

eşin çocuğunu görüyor ve maddi anlamda o zaman sıkıntı çekiyoruz yazmışsın o baba iken görüyorsa sen anneyken tüm sıkıntılara rağmen 10 yaşındaki oğlunu nasıl görmedin anlayamıyorum....

muhtemelen para kazanıp kendinde o inancı bulup oğluna gittiğinde orda yabancı bi delikanlı bulacaksın ve sanma ki annem gelmiş diyip boynuna sarılsın....

senin şu anda kararlı bi şekilde eşine durumunu anlatman haftasonu da yola çıkmanız gerekiyor..

basarisiz gecen evliligini yasanmamis farzetmek istiyor

ama gercek ortada

hani diyor ya resmen kandiriyorum herkesi diye

asil kendini kandiriyor ve biz ne yapmasi gerektigini anlatabildigimiz kadar anlatalim

cunku hala gelip okuyor demek vicdani sizliyor

yok saymak yerine alternatiflere yonelsin

baska bir konuda okumaktan bahsetti

okususn ekmegini eline alsin ama herseyden once anne olsun

Anlamadığım şey, hadi gerçek hayatta baskı var vs. oğlunun konusunu açmaz neyse... Sanalda kimden saklıyorsun yahu? Sen yok deyince yok mu oluyor o çocuk?

Yahu zaten oğlunu yok saymasa en baştan kvdenin teklifini kabul etmezdi.

Belli ki 16 yaşında yaptığı evlilikten bu yana o çocukla hiç annesiymiş gibi ilgilenilmemiş.
Zira 23 yaşında yeniden evlenmiş.

Yok saymayacak insan o aradaki 7 yılda yapacağı mücadeleyi yapardı.

Hoş o zamanlar belki çocuk aklıyla bunları düşünemedi.
Hadi evlenirken de aklı bir karış havadaydı, kabul etti diyelim.
Ama yeniden anne olduğunda 2. çocuğunu emzirirken, hasta olduğunda,
geceleri uykusuz kaldığında o çocuk nasıl aklına gelmez aklım almıyor benim...

Son düzenleme:
ALLAH bilir ama, insan bir çocuğunu yok sayınca diğerlerini de hak etmiyor bence.
Kayınvalidem daha ilkten bana bunu söylediğinde. Onun gözünün içine baka baka kim beni kız sanıyorsa her şeyi anlatırdım.
Kayınvalidem benden utanmış ama ben kendimden utanmıyorum. Üstelik boyum kadar da oğlum var derdim.
Ne acı, babam da ben küçükken, ikinci eşinin ailesine yeğenim demiş benim için. Onu kabul etmezler diye.
Ne acı bir şey biliyor musunuz? Düşünsenize anneniz sizin varlığınızdan bahsetmiyor kimselere...
Değil dul, hayat kadını bile olsanız dost olurdum sizinle ama oğlunun varlığını saklayan bir anne ile aynı kaldırımda bile yürümem.

-------------------------

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…