resmen kandırıyorum herkesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konularınızı okudum da geçmişinizi tamamen silmiş kocamı parmağımda nasıl oynatırım derdindesin.iç huzurun da yokmuş ,yere göğe sığmıyor,çare arıyormuşsun,eşinle de artık soğukmuşsun
Demekki neymiş silmekle bitmiyormuş
Demekki olmuyormuş

bu sözünüze katılıyorum canım benim görümcemde aynısını yaptı 9 aylık kızı varken boşandı ve başka bir şehire evlendi bu arkadaş gibi kız dediler gelinlik giydi kına gecesi düğün yapıldı kızını hiççç aramadı ordada 2 kızı oldu . ama onlara çok düşkün burdaki kızı sanki onon değil kız şu an 23 yaşında ilk defa bu yaz geldi istanbula ama kız ona çok soğuktu hiç sevmedim annemi demiş tabii hiç sevgi görmediki babaannesi büyüttü kızı . ve şu an nemi oldu bu koçasıda başka kadınla şimdi onu bıraktı öbür kadında hamileymiş . ilk kızı çok ahh ediyordu annesine beni niye bıraktı yanına almadı diye şimdi onun ahının tuttuğunu düşünüyorum....

Orada uzakta annesini uzun yıllardır hiç görmemiş bir çocuk var ne acı....ve annesinin umrunda değil..

Umariz bu yazilanlar vicdaninizi az da olsa sizlatir
Kendi caninizdan kaninizdan oglumu a ALLAH RIZASI ICIN annelik yaparsiniz.
Anne olmak gercekten cok zor
Anne olunca Ve bu anneleri gorunce anladim
Annemin degerini de ayni sekilde

Böyle kadınlar her zaman kaderin arkasına sığınırlar. Allah bana kötü kader yazmış ben napim derler. Hiç birşey yapmazlar.
Hayatları boyuncada Allah onlara hep kötü kader yazmaya devam eder :)

Böyle kadınlar her zaman kaderin arkasına sığınırlar. Allah bana kötü kader yazmış ben napim derler. Hiç birşey yapmazlar.
Hayatları boyuncada Allah onlara hep kötü kader yazmaya devam eder :)

Hikayeni okudum.cok uzuldum gercekten.iyiki uvey annen annenden daha fazla Anne olmus sana.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
Bu mesajınıZa gelince
Aynen oyle oysa öyle olsaydı bu dünya imtihan dünyası olmazdı,

Garip olan şu ki insan kendisini o insanın yerine koymaya düşünmeye çalisiyor,tamam bir çok kadın gibi dayanamazsın ayrılırsın,her kes bunu savunur zaten,zira mutsuz bir ailede de sağlam psikolojide biri yetişemez .ya sonra ...
Rabbim oğlunuzun yardımcısı olsun .Size de insaf versin .siz kimseyi sevemezsiniz!!! Bunu asla unutmayın!!!!
Ne eşinizi ,ne kızlarınızı!!!
Sadece kendinizi.
Bunu kulağınıza küpe yapın.şimdi anlamazsınız,zor,ama yıllar sonra bu cümleme hak vericeksin.ben sadece kendimi sevmişim diyiceksin

her şeyi anlarım da bir anne nasıl yavrusundan ayrı kalmaya nasıl dayanabilir???????
hayvanlar aleminde ne kadar enteresan şeyler okuyoruz yavrusunu koruma iç güdüsüne dair ve şaşırıp kalıyoruz....
düşüncesi bile kabus gibi... kim sever o kuzuyu, hasta olunca kim bakar, okula giderken kim tarar saçlarını? kime anne der sarılır...

hala gelip yorumlari okuyorsa

hala yaziyorsa

demek hatalarini oda billiyor

yillarca kendini kandirmaya calismis

ama bunu kimse yemez

ne geceler boyu aglaman

ne orospu olmamak icin evlenmen

nede cehaletlerin

artik 16 yasinda degilsin 26 yasindasin degilmi?

evella kocanin borcuymus size bakmasiymis bunlari minnet gibi gormekten vazgec

"cocugumu gorecem bana bir tarih soyle" diye kesin bir dille kararli bir sekilde esinden cevap iste

aglayarak zirlayarak degil seni hic olmadigi kadar kararli gorsun

cunku sanirim seni ezik goruyor sorun cikmasin diye debelenmekle yaranilmiyor cunku !!!

ogluna evella mektuplar yaz gonder!!!

iki cumlede olsa

sonra en yakin zamanda gormeye bak

5 dakika icinde olsa masrafi gozden cikartin bir zahmet

"esine oglum icin deger gormek zorundayim huzurumuz bozulmasin diye icime attim ama
cocugumu gormek zorundayim" diyeceksin

elinden ne geliyorsa yapacaksin cunku on yasinda bir cocuk sana hemencik kinlenecek yasta
ama inan seni iliklerine kadar affedip seni anlayabilecek yasa geldi

yani hem tehlikeli bir yas hem guzel bir yas

bu cocuk sana yarin bir gun "beni arayip sormadigi gibi yada yanima gelmedigin gibi ustume iki cocuk daha yapmissin"

diyecek

sen oglunla pek anneligi anlamamissin ama kizini dusunsene on yasina girdigi zaman sence senden sevgi beklemezmi onu birakabilirmisin? iste oglun oyle !! su an kendini dolduruyordur annem beni birakip gitti baska adamla evlendi
(basindaki baba ve babanneyle halayla sanirim oyle dusunuyordur)

hirsizlik orospuluk yapmiyorsun eyvallah

iyide cocugun icin elinden gelenide yapmiyorsun bu gunah degilmidir?

bunu ahi vebali yokmu?

konu sahıbı daha nce bır konu acmıs sıddet goren cocuklar ıcındı sanırım
nereden bılıyorkı kendısı kocasına daynanamıs psıkopatmıs ama o kocaya o cocugu bırakmıs ve hayatına bakıyor
ben anlamıyorum elbette ıyı bakabılırler ote yandan da kım manevıyatı verebılır
anne kokarmı o yavru ,
erkeklere alıskınızda hanı annelık baskaydı
dimi

cute geçen evime balık aldım da netten bakımlarına bakayım bir dedim. diyor ki biz balık türü yavrularının yumurtasını ağzında saklarmış bir şey olmasın diye. ve yumurtalar büyüyüp çatlasa dahi anne balık ağzından salıvermezmiş onları. sonunda boğularak ölürmüş. balık bile beyni yok deriz ya... sadece iç güdüsüyle yavrusunu koruyor ölümü göze alarak.
babası isterse peygamber çocuğu olsun çok iyi baksın. anne annedir, baba babadır...
annenin verdiği kokuyu alamazsa çocuk acısını ömür boyu çeker. konu annenin umrunda olmasa dahi.

Hikayeni okudum.cok uzuldum gercekten.iyiki uvey annen annenden daha fazla Anne olmus sana.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
Bu mesajınıZa gelince
Aynen oyle oysa öyle olsaydı bu dünya imtihan dünyası olmazdı,

Evet zor zamanlardı geldi ve geçti :)
Hayat imtihan dünyası her gün bir şekilde sınanıyoruz. Aklımız, kalbimiz, vicdanımız, Eşimiz,dostumuz,çoluğumuz,çocuğumuzla.
Ama bir gün bir cocuğum olursa onu asla bırakmam. Dünya üzerindeki hiç bir kanun, hiç bir yasa hiç bir eski koca, yeni koca, kaynana,görümce, hatta Çin ordusu bile gelse asla benden alamazlar. Değil şehrini değiştirmek dünyasını bile değiştirseler yinede bulurum yavrumu Allah sınamasın belki büyük laflar söylüyorum belki bu yazdıklarımı okuyan birinin kalbini kırıyorumdur ama ben çok çok hassasım bu konuda.

senin annenden lazim yuvalara yurtlara kimsesiz cocuklara
elinden opulesi bir kadin
ailesi tarafindan dislanmasi, gecim derdiyle ugrasmasi bir yana
anlayisli ve sevgi dolu olmanida saglamis
ikinizede hayran kaldim

senin annenden lazim yuvalara yurtlara kimsesiz cocuklara
elinden opulesi bir kadin
ailesi tarafindan dislanmasi, gecim derdiyle ugrasmasi bir yana
anlayisli ve sevgi dolu olmanida saglamis
ikinizede hayran kaldim

:) Teşekkür ediyorum iyi düşünceleriniz için
Dünya annem ve annem gibi insanların yüzü suyu hürmetine dönmeye devam ediyor zaten :)
O insanların sayısı da azımsanmayacak kadar çok aslında.

Çocuğunu neden görmüyorsun? cevap: otobüs biletine param yok... Böyle bir bahane olabilir mi?

Klişe oalcak ama yol paran yok iki çocuk yapmışsınız. Kocanız kendi çocuğunu görüyor ona gelince paranız var. Başkalarına rol yapıyorum diye vicdan yapıyorsunuz ama evladınızı görmüyorsunuz, çok mu önemli konu komşu, evlattan ötesi var mı bir anne için. En başta evlenirken oğlum olmadan asla diyecektiniz.

Yeni evlilik yeni çocuklar eskisini unutturmuş size. Belki de ilk evliliğinizin sıkıntılarını, ilk kocanızı hatırlatıyor diye istemiyorsunuz yavrunuzu. Şimdi bir aileniz var, yarın yaşlandıkça yalnızlaştıkça ben ne yaptım diye çok vuracaksınız kafanıza, çocuğum diyeceksiniz ama o çocuk yüzünüze bile bakmayacak...

Son düzenleme:
9 Yaşında bir oğlum var. Dışarda görsen öptürmez bana kendini büyüdüm etraftan görürler diye. Ama evde bi görsen yanıma sokulur. sırnaşır. kucağıma yatar. Bazen küçük ile birlikte bizim yatağa yatıp uyurlar erkenden Babası kaldırmasında gece benimle birlikte yatsınlar diyee.Anne kuzusu onlar sonuçta.. Bu konu gerçekten beni çok üzdü..

Bir konunda son doğan oğlun için ikinci doğumum olacak demişsin de... Bunu yazarken ilk oğlunu düşünüp vicdanın sızlamadı mı acaba? Sanalda bile ilk evladını yoksaymak... Önce kendi kendini kandırmanı bir hallette, gerisinin bir önemi yok zaten.

offf. ciddenmi öyle demiş. 2ci doğumum mu. silmiş anlaşılan ilk oğlunu..
zavallı çocuk.oğlunu

offf. ciddenmi öyle demiş. 2ci doğumum mu. silmiş anlaşılan ilk oğlunu..
zavallı çocuk.oğlunu

Aynen şöyle demiş kopyalıyorum direk

yakında dopum yapıcam allah nasibederse inş arkedeşlar
ikinci doğumum olucak bi kızım daha bir yaşında... geçen yıl bu ay doğum yapmıştım.

Kimsenin hayatını neler yaşadığını bilemiyorum, yargılamakta istemem, en sevmediğim şeydir başkalarının anneliğini yargılamak. Ama neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor. İlk kocası oğlunu bucak bucak kaçırıp göstermese, yada oğlu dolduruşa gelip görüşmek istemese anlayabilirim belki bir nebze, ama gidip görmüyorsun otobüs bileti diyorsun el insaf, görüştürmüyorlar mı? sen git görmek için adımlar at parala kendini, kapısında yat evladının polisle dayan kapılarına elinden geleni yap...

Ama sen ikinci kez evlenirken ilk kez evlenmiş gibi elaleme numara yapıyorsan, benim oğlum var o ne olacak diyemediysen zaten evladını hiçe saymışsın demektir.

Annesizlik çok kötü kendine de sahip çıkılmamış 16 yaşında evlendirilmiş, öte yandan kendisi de evladına sahip çıkmıyor.

Lütfen konu sahibi koş evladının yanına, seni istemiyorum dese bile ona onu çok sevdiğini özlediğini söyle, af dile ondan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…