Evet kızın için gerçekten üzüldüm.Rabbim bir masumun ahını bir masumdan çıkarmaz hiç böyle düşünmedim ama siz kendiniz düşünüyorsunz galiba oğlunuzun ahı sizden çıkar atalarımız ne güzel söylemiş alma mazlum ahını çıkar aheste aheste.....
bu sözünüze katılıyorum canım benim görümcemde aynısını yaptı 9 aylık kızı varken boşandı ve başka bir şehire evlendi bu arkadaş gibi kız dediler gelinlik giydi kına gecesi düğün yapıldı kızını hiççç aramadı ordada 2 kızı oldu . ama onlara çok düşkün burdaki kızı sanki onon değil kız şu an 23 yaşında ilk defa bu yaz geldi istanbula ama kız ona çok soğuktu hiç sevmedim annemi demiş tabii hiç sevgi görmediki babaannesi büyüttü kızı . ve şu an nemi oldu bu koçasıda başka kadınla şimdi onu bıraktı öbür kadında hamileymiş . ilk kızı çok ahh ediyordu annesine beni niye bıraktı yanına almadı diye şimdi onun ahının tuttuğunu düşünüyorum....
Böyle kadınlar her zaman kaderin arkasına sığınırlar. Allah bana kötü kader yazmış ben napim derler. Hiç birşey yapmazlar.
Hayatları boyuncada Allah onlara hep kötü kader yazmaya devam eder :)
her şeyi anlarım da bir anne nasıl yavrusundan ayrı kalmaya nasıl dayanabilir???????
hayvanlar aleminde ne kadar enteresan şeyler okuyoruz yavrusunu koruma iç güdüsüne dair ve şaşırıp kalıyoruz....
düşüncesi bile kabus gibi... kim sever o kuzuyu, hasta olunca kim bakar, okula giderken kim tarar saçlarını? kime anne der sarılır...
konu sahıbı daha nce bır konu acmıs sıddet goren cocuklar ıcındı sanırım
nereden bılıyorkı kendısı kocasına daynanamıs psıkopatmıs ama o kocaya o cocugu bırakmıs ve hayatına bakıyor
ben anlamıyorum elbette ıyı bakabılırler ote yandan da kım manevıyatı verebılır
anne kokarmı o yavru ,
erkeklere alıskınızda hanı annelık baskaydı
dimi
Hikayeni okudum.cok uzuldum gercekten.iyiki uvey annen annenden daha fazla Anne olmus sana.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
Bu mesajınıZa gelince
Aynen oyle oysa öyle olsaydı bu dünya imtihan dünyası olmazdı,
Evet zor zamanlardı geldi ve geçti :)
Hayat imtihan dünyası her gün bir şekilde sınanıyoruz. Aklımız, kalbimiz, vicdanımız, Eşimiz,dostumuz,çoluğumuz,çocuğumuzla.
Ama bir gün bir cocuğum olursa onu asla bırakmam. Dünya üzerindeki hiç bir kanun, hiç bir yasa hiç bir eski koca, yeni koca, kaynana,görümce, hatta Çin ordusu bile gelse asla benden alamazlar. Değil şehrini değiştirmek dünyasını bile değiştirseler yinede bulurum yavrumu Allah sınamasın belki büyük laflar söylüyorum belki bu yazdıklarımı okuyan birinin kalbini kırıyorumdur ama ben çok çok hassasım bu konuda.
senin annenden lazim yuvalara yurtlara kimsesiz cocuklara
elinden opulesi bir kadin
ailesi tarafindan dislanmasi, gecim derdiyle ugrasmasi bir yana
anlayisli ve sevgi dolu olmanida saglamis
ikinizede hayran kaldim
offf. ciddenmi öyle demiş. 2ci doğumum mu. silmiş anlaşılan ilk oğlunu..Bir konunda son doğan oğlun için ikinci doğumum olacak demişsin de... Bunu yazarken ilk oğlunu düşünüp vicdanın sızlamadı mı acaba? Sanalda bile ilk evladını yoksaymak... Önce kendi kendini kandırmanı bir hallette, gerisinin bir önemi yok zaten.
offf. ciddenmi öyle demiş. 2ci doğumum mu. silmiş anlaşılan ilk oğlunu..
zavallı çocuk.oğlunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?