resmen kandırıyorum herkesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Herkes sizin gibi şanslı olmayabiliyor umarım konu sahibinin oğluda sizin gibi şanslıdır da şu an iyi bir annesi vardır.

Herkes sizin gibi şanslı olmayabiliyor umarım konu sahibinin oğluda sizin gibi şanslıdır da şu an iyi bir annesi vardır.

Aynen öyle ben çok şanslıyım herkes benim kadar şanslı değil ne yazıkki
Bu yazı yazma sebebim de benim gibi şanslı olmayan çocukların olduğuna dikkat çekmek istememdi.
Geri gelmeyen tek şey geçen zaman bu yüzden burdan herkese söylemek isterimki şartlarınız ne olursa olsun hiç hiç birşey evlatlarınızdan daha kıymetli olmamalı. Lütfen yenilgiyi kabul etmeyip savaşsınlar mutlaka kazanacaklardır.

bence cok normal. Yapman gereken en iyi şey ilk evliliğini kafandan silmeyi becerebilmek hiç yaşanmadı say hayatındaki o dönemi tamamen sil.

Zaten konu sahibi o dönemi oğluyla beraber silmiş silmemiş olsaydı açtığı konu evladım olurdu komşuların ne düşündüğü öğrenirlerse onunla konuşmazlar olmazdı.Çok enteresan geldi bana komşuları onu terk edecek diye kara kara düşünüyor hatta konu açıyor canının bir parçası oğlu umrunda değil ......

Son düzenleme:

kızım için yazdım onu canım
çok eski cevaplarıma bakarsanız oğlumu ne çok özlediğimi ve onun yanında olmak istediğimi burda bi kere yazmıştım
konunun başlığı şu an nerede olmak istersiniz di yanlış hatırlamıyosam

göz bebeğim benim meleğim yani kızım

hanfendicim anlamakmı istemediniz yoksa ben mi anlatamadım başka problem mi var anlamadım

benim tabi ki en büyük derdim oğlum o aklımdan tabi ki bir an çıkmıyor
ama nedense hep içime attım
kimseyle paylaşmadım
en yakınlarımla bile paylaşmak istemedim hep içime attım
konu komşu çocuğumu bilir diye görmemezlik etmiyorum ben
daha bugün halasını aradım konuşmak istediğimi söyledim
bir sürü marezet uyduruyo
her ay halasını arayıp yardım istiyorum belki insafa gelir diye telefonda ona yalvarıyorum ama unutturmaya çalışıyolar
ama gidip görmedim
bunda hatalıyım biliyırum

oğlum on yaşında canım bulucam gidicem işallah bulucam oğlumu ama ne zaman hala bilemiyorum

Ya ben artık size yorum yapamıyorum sen mazeretler uydurdukça ben daha da sinir oluyorum şu ana kadar parasızlıktı şimdi hala oldu Allah size vicdan versin başkada laf bulamıyorum....

Gece gece kavgaya girismiyeyim simdi
Sizin hayatiniz sizin seciminiz niye dert ediyosun simdi? Allah Allah.

Insanlarin cocuklarina sahip cikmasi icin orospumi olmasi gerekiyor birinin metresimi olmasi gerekiyormus bu ne cahil bir dusunce
almissin sazi eline talan etmisin ortaligi
Eger isteseydin cokta mumkun cocugunla kendine hayat kurardin derdin erkekmi yuvami oda mumkun sana saygi duyacak illaki erkek var
Neden biliyomusun bende 22 yasinda eski esim tarafindan yeni dogmus bebegimle bes parasiz terk edildim
Ailemin evine pijemalarimla gittim 6 ay haftalik 120 tl ye babamin dukkaninda oz buarada calistim mamada.aldim giydirdimde oynattimda mucadele mucadele ben ovunmuyorum kendimle zaten yapmam gereken buydu 20 gun ise basladigimda ya ailem evladimi verirse diye oglumu ise goturdum cayci kadin bakti ben ovunmuyorum kendimle zaten olmasi gereken buydu cok sevdim gozumden sakindim bu sartlarda demiyecegim hic sartta kosmadik esimle evlenirken herkez herseyi gore gore bile bile evlendi
Siz basaramamissiniz ya iste bu kader degil secim
Cocugunu sevmeyen kimi sevebilir ,hic kimseyi sevemez sakin sakin burdaki her kadina anlatirsin bana asla anlatamazsin
Yazdiklarinin hepsi ne kadar cahil oldugunu gosteriyor 21 yasinda sacin beyazlamis cok uzuldum boyatabilirsin ,benimde midemde yara var istedigim seyleri yiyemiyorum 22 yasimdan beri

bu arada ben hiç öyle düşünmedim canım o bana rabbimin emaneti nice şehit anaları var nice çocuklarının derdine derman arayan ana babalar var onların ne suçu var öyle değil mi
şimdi kesin hepiniz diyeceksiniz ki o allahın emaneti değil mi
o adama katlanamadım
evladım için bile olsa katlanamadım
evladımı da görmeye gidemedim tamam mı

bu güne kadar sorun paray dıda şimdi halasımı diyosunya ben halasını zaten arıyorum hep ama onunla konuşmama telefoda yani izin vermiyor
bugün gene aradım ama yine bana yardım etmeyi reddetti dedim gittim halası göstermedi demedim
yorum yapmama konusuna gelince ise sevinirim gerçekten
bi zahmet yorum yapmayın artık

Evet anlamiyorlar ,anlamak da istemiyorlar.cunki annelik icgudusu neyin ne oldugunu cok iyi ayırteder.
Burda sırf çocugu için kocasının her türlü kötülüğünü çeken,boşansa da evlenmiyip evladına bin zorluklarla bakan anneler var,o yuzden seni anlamıyorlar.
Ne bilelim belki senin yaptığın doğrudur,hayatını yasamak için belki buz kalpli olmak gerekir,veya KALPSİZZ
Evliliğin iyi gitmedimi??
Boşan...
Çocuk falan varsa babayaaa. Hymenoplasty ....
Kız olarak yeniden bir hayaaattt
Vicdan azabı falan çekme sen de bu oyunun içindesin zaten kısacası...

Açıkçası 18 sayfayı okumaya üşendim , sadece konuyu okudum.

Eğer benim dost dediğim insan benden böyle bir şey saklasa ve ortaya çıksa bitirirdim samimiyetimi.

Ama ilk çocuğunuz neden babasında ?

Neden siz bakmıyorsunuz ? Nasıl ayrılabildiniz ondan çok merak ettim.

Düzenli görüyor musunuz bari ?

Ayrıca yaşı küçükse hakim nasıl babaya verdi ki velayeti ?

kimse senin kara kaşına kara gözüne yorum yapmıyor. ortada insanlık adına utanç duyulacak bir dram var. yorumlardan çok rahatsızsan konuyu kapattırırsın. nasıl olsa vicdani olarak hiçbir rahatsızlığın yok. ben taa buralardan pişkinliğini, umursamazlığını hissedip ürperiyorum. Rabbim herşeyi layık olana versin..

Sen kendini şehit analarıyla bir mi tutuyorsun
Bu ne saçmalık.
Sen evladını bırakıp gitmişsin
Kocana , kv ne , elaleme kurban etmişsin.
Para yok gidemedim diyorsun, bir bilet kaç para.
Bırak bunları artık, bende olsam evladını yok sayana , adını anamayana, varlığını saklayana çocuk mocuk göstermem.
Hala savunma derdindesin kendini, durumun savunulacak tarafı varmış gibi.
Evet her çocuk Allahın emaneti , anlayana
Sahip çıkan vaaaaar, çıkamayan var

Son düzenleme:

ben anlamıyorum
ailen çok mu kötü insanlar senin
kaçmak için onlardan evladını bile umursamadan evlendin
aklım almıyor kavgaya tutuşmayayım yazmiyim daha fazla!!!

Şimdi eski konularına baktım da konuştuğumuz şeyler cok anlamsız geldi bana. Ne söylersen söyle gözümüzde hicbir anlam ifade etmeyecek.

-Mutfağın icin yağdan etkilenmeyen seramik sececeğine 50 lira köşeye atsaydın her ay oğlunun yanına ucakla bile giderdin.....

-Her ay bir kumbaraya 5 lira atsaydın cocuğunu yılda bir kez görürdün.

-Ayrıca bu konuda bahsettiğin arkadaşların senin ikinci evliliğin olduğunu "patavatsız bir arkadaşın" yüzünden zaten duymuşlar sen neyin derdindesin?

Olan olmuş, sen düzenini kurmuş üzerine de iki cocuk yapmışsın. Simdi kocanı karşıma alıp sorsam der ki; "ben hicbir zaman ona oğlunu görme demedim".... Adım gibi eminim.

Valla diyebilir hiç şaşırmam buna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…