Rezil oldum

ceyyceyy_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
373
95
18
21
İyi geceler öncelikle çok canım sıkkın anlatacak kimsem yok buraya yazayım dedim her şey saat 9 sıraları oldu telefonuma bir arama geldi kınada olduğum için açamadım çıkıp açtım açınca bir erkek sesi hayranınım konuşalım dedi ben de küfür edip suratına kapadım özelden yazdım kimsin necisin bana işte dedi ki konuşalım tehdit ediyor dedim abime söylerim seni,sonra dedi ki abine söylersen zararlı sen çıkarsın aparta gittiğini herkes biliyor bütün şehir adını duyar dedi bende saydım sövdüm o sıra abim gördü beni telefonu gösterdim aradı çocuğu o sıra diğer kuzenim gördü o halletti çocuk asla adını demiyor bu arada kuzenim soruyor amacın ne hoşlandım konuşcam arkadaşına aratıyor sadete gelirsek demiştim ya lovebombing mi yapıyor engellemişti o çocuk çıktı ödediği parayı istemiş kuzenim birkaç tehdit etmiş geri pısıp özür dilemiş bir daha ceyi rahatsız etmicem abi söz demiş paramı istiyorum demiş öyle utandım öyle mahcup hissettim ki aileme karşı kuzenim baya azarladı önemli olanda onun alelade öğrenmesi oldu tek abim bilse bu kadar utanmazdım napacağımı bilmiyorum

Hangi ödediği parayı?
Çocuk çok ağır şeyler söylemiş. Abin ne tepki verdi?

Ünideyken bi sevgilim yapmıştı bunu. Ama beni aramamıştı, yeni sevgilimi aramış instadan falan ulaşıp. 9-10 sene önce 20-30 lira bişeydi. Sevgilim o zaman 100 lira atmıştı kalanıyla kendine karakter al demişti. Bi erkek veya kadın bu tarz para muhabbetine girdiği an gözümdeki değeri çöp bile etmiyor. Kusasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…