Beraber içtikleri kahve parası değildir herhalde. Apart falan dediğine göre bir yerlere gitmiş olabilirlerNe parası?
Dateye çıktığımızda ödediği hesapNe parası?
Hangi ödediği parayı?İyi geceler öncelikle çok canım sıkkın anlatacak kimsem yok buraya yazayım dedim her şey saat 9 sıraları oldu telefonuma bir arama geldi kınada olduğum için açamadım çıkıp açtım açınca bir erkek sesi hayranınım konuşalım dedi ben de küfür edip suratına kapadım özelden yazdım kimsin necisin bana işte dedi ki konuşalım tehdit ediyor dedim abime söylerim seni,sonra dedi ki abine söylersen zararlı sen çıkarsın aparta gittiğini herkes biliyor bütün şehir adını duyar dedi bende saydım sövdüm o sıra abim gördü beni telefonu gösterdim aradı çocuğu o sıra diğer kuzenim gördü o halletti çocuk asla adını demiyor bu arada kuzenim soruyor amacın ne hoşlandım konuşcam arkadaşına aratıyor sadete gelirsek demiştim ya lovebombing mi yapıyor engellemişti o çocuk çıktı ödediği parayı istemiş kuzenim birkaç tehdit etmiş geri pısıp özür dilemiş bir daha ceyi rahatsız etmicem abi söz demiş paramı istiyorum demiş öyle utandım öyle mahcup hissettim ki aileme karşı kuzenim baya azarladı önemli olanda onun alelade öğrenmesi oldu tek abim bilse bu kadar utanmazdım napacağımı bilmiyorum
Hahahah hesap parası isteyen utansın.Dateye çıktığımızda ödediği hesap
Abim ağzıma sıçtıHangi ödediği parayı?
Çocuk çok ağır şeyler söylemiş. Abin ne tepki verdi?
Merak ettim numaram bunda ne geziyor diyeküfür edip kapattıktan sonra niye mesaj çektiniz?
Sende aksiyon arıyorsun galiba.Abim ağzıma sıçtı
Rezil herif ya. Bu erkeklere ne oluyor öyle. Ama neden sizi arayan sapık olduğunu düşündüğünüz birisine mesaj attınız ki o an?Dateye çıktığımızda ödediği hesap
ben de anksiyete var zaten mesaj sahibi yazmış ki sende anksiyete mi varRezil herif ya. Bu erkeklere ne oluyor öyle. Ama neden sizi arayan sapık olduğunu düşündüğünüz birisine mesaj attınız ki o an?
22 ama bunu karşıya sormanız gerek arayıp parayı isteyen kendini rezil eden oYaş kaç 13 mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?