- 10 Ağustos 2024
- 36
- 45
- 3
Şu an türkiyede numarasından tut kimlik bilgisinin tüm detayları satılmayan mı kaldı? Daha bugün filipinlerden arandım , dönüp de konuşma başlatmaya çalışmadım engelledim geçtim. Nerden bulduysa buldu, belki de böyle sazanları avlıyo işte rastgele numara çeviripSiz de merak edersiniz numaram ne arıyor diye
Ali kıran baş kesen mi sizin abiniz? Burası da muz cumhuriyeti sanıyorsunuz herhalde. Gerçekliğine zerre inanmıyorum ama olur da bir insana zarar verme teşebbüsünde bulunursa umarım en ağır cezayı alır.Yok yok abilerim halletti dövecek
Tamam ama ben anksiyete sahibiyim düşünür dururum limdi diyeKapatıp engellemeyi bilmiyor musun, aksiyon mu arıyosun da mesaj atıyosun?
Dövmeyecek heralde çocuk arkamdan orospu kaşar diyormuş napsın abim madalya mı taksınAli kıran baş kesen mi sizin abiniz? Burası da muz cumhuriyeti sanıyorsunuz herhalde. Gerçekliğine zerre inanmıyorum ama olur da bir insana zarar verme teşebbüsünde bulunursa umarım en ağır cezayı alır.
Siz de merak edersiniz numaram ne arıyor diye
Bir mesajda dövecek bir mesajda dövmeyecek diyorsun. Ne dediğin belli değil yorumlara göre şekillendiriyorsun hikayeni.Dövmeyecek heralde çocuk arkamdan orospu kaşar diyormuş napsın abim madalya mı taksın
Polis de öyle bir umursuyor ki davayı düşürüyor direkt kaç kere gittim başka hakaretlerden konuşma engelle dediBir mesajda dövecek bir mesajda dövmeyecek diyorsun. Ne dediğin belli değil yorumlara göre şekillendiriyorsun hikayeni.
Biri size iftira atıyor ya da hakaret ediyorsa ispatlar ve kanuni yollara başvurursunuz. Aksi mağara adamlığı.
Tamam sen etmezsinyoo gönlüm yoksa niye merak edeyim.
Doğru söylemiş polis. Hakaret işitip aynı insanla konuşmaya devam ediyorsan problem sendedir.Polis de öyle bir umursuyor ki davayı düşürüyor direkt kaç kere gittim başka hakaretlerden konuşma engelle dedi
Kac kere polise gidecek kadar hakaret ve iftira telefonu mu aldin? Neden bu kadar cok alıyorsun?Polis de öyle bir umursuyor ki davayı düşürüyor direkt kaç kere gittim başka hakaretlerden konuşma engelle dedi
Neden bütün konularınız erkeklerle ilgili başka derdiniz mi yok? Hayatınızın odak noktası merkezi nedir mesela çok merak ettim? Bu yaşta ışığa gelen sinekler çok olur ama sinek sinektir yani.Bence odağınızı biraz eğitiminize ve kendinizi geliştirmeye kaydırın sonra daha kaliteli erkekler çıkacaktır karşınıza böyle boşlarla değerli vaktinizi harcamayın. Bir de neden abinizden dayak yediğinizi anlatıyosunuz sağda solda? Kırık cam teorisini bilirmisiniz bi araştırın bence.Siz böyle herşeyi anlattığınız için o salaklar da kendilerinde bu hakkı buluyorlar sanırım. Bi de bu nasıl abi dayak atıyor hayırdır?! erkeklerden önce çözmemiz gereken acil konular var gibiİftira atıyor işte abimden dayak yediğimi bildiği için abim dövsün diye yapıyor
Ya sen iyi misin ifade vermeye gittiğim için biliyorumDoğru söylemiş polis. Hakaret işitip aynı insanla konuşmaya devam ediyorsan problem sendedir.
Dava açmak için polise gidilmez, davayı da polis düşüremez. Eğitimin geldiği noktanın özetisin resmen. Eğitim ne hale geldi diye soran olursa seni gösterebiliriz.
Alacağım teşekkür ederimTanıştığın kişilere ailevi sorunlarından bahsetme bir, ikincisi de destek al terapi al çünkü hayatına toksik erkekleri çekiyorsun bu döngüyü kırmalısın
Beni böyle aşağılayamazsınız asperger olduğum için insanların emellerini anlayamıyorumDoğru söylemiş polis. Hakaret işitip aynı insanla konuşmaya devam ediyorsan problem sendedir.
Dava açmak için polise gidilmez, davayı da polis düşüremez. Eğitimin geldiği noktanın özetisin resmen. Eğitim ne hale geldi diye soran olursa seni gösterebiliriz.
O zaman erkeklerle görüşmeye biraz ara ver kendinle ilgilen. ayrıca yorumda aşağılama yok bi tespit varBeni böyle aşağılayamazsınız asperger olduğum için insanların emellerini anlayamıyorum
Gerçekten öyleDate'de harcanan parayi istemek icin rezillesmek mi? Insanlarin karaktersizlik seviyesi enflasyondan hizli yukseliyor yahu cus artik.
Bunlar İngilizcede hep vardı. Gençlerimizde Türkçe kıtlığı İngilizce hayranligiyla birleşince böyle saçma bir şey oldu. Kaldı ki Date : tarih demek.Lovebombing...datee ye ciktik...Allahim bu yeni çıkan sözlere ayar oluyorum eskiden çıktık bitti gitti..şimdi önce date sonra flörtlesme sonra sevgili olma vs....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?