Konuda tutarsızlıklar var. Abin beni dövüyor diye aradi dövsun istedi demisiniz. Böyle bir abiniz olsa su yasadiginiz durumdan sonra telefonunuzu bile elinizden alırdı. Ne yaptı abiniz size dövdü mü mesela şu olaydan sonraİyi geceler öncelikle çok canım sıkkın anlatacak kimsem yok buraya yazayım dedim her şey saat 9 sıraları oldu telefonuma bir arama geldi kınada olduğum için açamadım çıkıp açtım açınca bir erkek sesi hayranınım konuşalım dedi ben de küfür edip suratına kapadım özelden yazdım kimsin necisin bana işte dedi ki konuşalım tehdit ediyor dedim abime söylerim seni,sonra dedi ki abine söylersen zararlı sen çıkarsın aparta gittiğini herkes biliyor bütün şehir adını duyar dedi bende saydım sövdüm o sıra abim gördü beni telefonu gösterdim aradı çocuğu o sıra diğer kuzenim gördü o halletti çocuk asla adını demiyor bu arada kuzenim soruyor amacın ne hoşlandım konuşcam arkadaşına aratıyor sadete gelirsek demiştim ya lovebombing mi yapıyor engellemişti o çocuk çıktı ödediği parayı istemiş kuzenim birkaç tehdit etmiş geri pısıp özür dilemiş bir daha ceyi rahatsız etmicem abi söz demiş paramı istiyorum demiş öyle utandım öyle mahcup hissettim ki aileme karşı kuzenim baya azarladı önemli olanda onun alelade öğrenmesi oldu tek abim bilse bu kadar utanmazdım napacağımı bilmiyorum
Asperger değilsin sen sallama. Aspergeri 10 km öteden tanırım. Kendine teşhisler koyup duruyorsun sürekli.Beni böyle aşağılayamazsınız asperger olduğum için insanların emellerini anlayamıyorum
Hiç mi korkmuyorsunuz yahu.Yok yok abilerim halletti dövecek
Göre göre boka basan tiplerdensiniz,engelleyip silmek varken mesaj atmak ne demek??? Hayatı böyle saçma sapan yaşamayı bırakın......Merak ettim numaram bunda ne geziyor diye
Hanımefendi 22 yaşındayım milletle flört ettiğimi nereden çıkardınız hepi topu 3 sevgilim oldu kimsenin başını yakmıyorum o anlık sinirle dövecek dedim ama karşıdaki hakeden birisi neyseki biz dövmedik hala da engelle geç mesajına karşıyım ben merak ederim kim bu diye siz etmeyin olur mu ama edene de karışmayınHiç mi korkmuyorsunuz yahu.
Her gün izliyoruz, okuyoruz kavga ederken biri bıçak sallıyor 3 kişi ölüyor.
Milletle flörtleşiyorsunuz kim olduğunu bilmeden, arayana küfrediyorsunuz, sonra kimsin diyorsunuz. Altından kalkamayınca abim kuzenim dövecek diyorsunuz.
Biraz rahat mı dursanız?
Yakacaksınız birinin başını.
Benimle üstten konuşamazsın kendine gel 22 yaşında raporlanmamış bir teşhis hayırdır doktor musun sen de 10 km öteden tanıyorsun okuyorum diğer yorumlarını milletle hep bir üstten konuşma aşağılama kendini ne sanıyorsun tam olarak?Asperger değilsin sen sallama. Aspergeri 10 km öteden tanırım. Kendine teşhisler koyup duruyorsun sürekli.
Sevgili işi karar verilmiş olanlar, bir de yarı yoldan dönenler var. İsterseniz 100 sevgili yapın mevzu o değil. Mevzu davranışlarınız. Genç bir kadının karşıdakine küfretmesini de geçtim olayı abinize taşıyorsunuz.Hanımefendi 22 yaşındayım milletle flört ettiğimi nereden çıkardınız hepi topu 3 sevgilim oldu kimsenin başını yakmıyorum o anlık sinirle dövecek dedim ama karşıdaki hakeden birisi neyseki biz dövmedik hala da engelle geç mesajına karşıyım ben merak ederim kim bu diye siz etmeyin olur mu ama edene de karışmayın
Benimle üstten konuşamazsın kendine gel 22 yaşında raporlanmamış bir teşhis hayırdır doktor musun sen de 10 km öteden tanıyorsun okuyorum diğer yorumlarını milletle hep bir üstten konuşma aşağılama kendini ne sanıyorsun tam olarak?
Konuşurum. Asperger falan değilsin. Raporlanmamış teşhis olmaz, asperger raporu da öyle kolay çıkmaz. İşim bu bana yediremezsin.Benimle üstten konuşamazsın kendine gel 22 yaşında raporlanmamış bir teşhis hayırdır doktor musun sen de 10 km öteden tanıyorsun okuyorum diğer yorumlarını milletle hep bir üstten konuşma aşağılama kendini ne sanıyorsun tam olarak?
Raporunu göster diyeceğimi hesapladığı için raporsuz teşhis diye bir şey uydurduraporlanmamış teşhis ne demek?
bir de kuzen kaç yaşında? abiniz kaç yaşında?
sacma salak davrandığınız icin rezil olmussunuz. engelleyip gecseydiniz ne kufur hakaret isin icine giriyor? yedi düveli katarsaniz rezil olursunuz tabiiMerak ettim numaram bunda ne geziyor diye
Aynen kanka uydurdum koskoca kadınsın konuştuğun üsluba bak sana cevap bile vermeyeceğim konuşamazsın bu arada haddini bileceksin.Raporunu göster diyeceğimi hesapladığı için raporsuz teşhis diye bir şey uydurdu
Beni böyle aşağılayamazsınız asperger olduğum için insanların emellerini anlayamıyorum
raporlanmamis teshis ne ya kim teshis etti? onediodaki "asperger misin" testi mi?Benimle üstten konuşamazsın kendine gel 22 yaşında raporlanmamış bir teşhis hayırdır doktor musun sen de 10 km öteden tanıyorsun okuyorum diğer yorumlarını milletle hep bir üstten konuşma aşağılama kendini ne sanıyorsun tam olarak?
Uydurdun da sert kayaya çarptınAynen kanka uydurdum koskoca kadınsın konuştuğun üsluba bak sana cevap bile vermeyeceğim konuşamazsın bu arada haddini bileceksin.
Raporunu göster diyeceğimi hesapladığı için raporsuz teşhis diye bir şey uydurdu
e merak edip konusmaya devam edersen böyle musallat olurlar isin sonu rezilleşir.Hanımefendi 22 yaşındayım milletle flört ettiğimi nereden çıkardınız hepi topu 3 sevgilim oldu kimsenin başını yakmıyorum o anlık sinirle dövecek dedim ama karşıdaki hakeden birisi neyseki biz dövmedik hala da engelle geç mesajına karşıyım ben merak ederim kim bu diye siz etmeyin olur mu ama edene de karışmayın
Haklısınız ama sabahtan beri gelen yorumlara sinirleniyorum kusura bakmayın teşekkür ederime merak edip konusmaya devam edersen böyle musallat olurlar isin sonu rezilleşir.
insan yaptiklarindan ders cikarir. benim lise zamaninda sevdigim bir aile uyem rastgele mesaj atan biriyle (o zaman chat programi yok esdost birbirinden kiz numarasi alir mesaj yazardi) konustu konustu sonra is cirkinlesti sizdeki gibi aile uyeleri duydi falan tonla sey yasandi. ben bunu gordum, anladim ki boyleleriyle konusmak insana sorun getirir. uzatmamak hic iletisim kurmamak lazim. şükür hic orali olmadim böyle islerle.
görüp görüp rezil olup hala "ben yazar sorarim, uzatirim" diyorsaniz o da sizin hayatinizi yasama seklinizle alakali.
bu ilk rezil olusunuz degildir muhtemelen son da olmayacak
Raporlanmamış derken 5 yıldır gittiğim sonra da reşit olduğum için bıraktığım çocuk psikiyatrim asperger belirtilerini yoğun gösteriyorsun ama hayatını etkilemez boşver böyle yaşa demiştiraporlanmamis teshis ne ya kim teshis etti? onediodaki "asperger misin" testi mi?
şu teste göre bende de borderline kisilik bozuklugu var8 Soruda Hangi Kişilik Bozukluğuna Daha Yatkın Olduğunu Söylüyoruz!
Bakalım, sizin içinde bulunduğunuz psikolojik durum ve tepkileriniz hangi kişilik bozukluğuna daha yatkın?Not: Bu testin bilimsel bir gerçekliği yoktur, sade...onedio.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?