Rezil oldum

Konuda tutarsızlıklar var. Abin beni dövüyor diye aradi dövsun istedi demisiniz. Böyle bir abiniz olsa su yasadiginiz durumdan sonra telefonunuzu bile elinizden alırdı. Ne yaptı abiniz size dövdü mü mesela şu olaydan sonra

Yok yok abilerim halletti dövecek
Hiç mi korkmuyorsunuz yahu.
Her gün izliyoruz, okuyoruz kavga ederken biri bıçak sallıyor 3 kişi ölüyor.
Milletle flörtleşiyorsunuz kim olduğunu bilmeden, arayana küfrediyorsunuz, sonra kimsin diyorsunuz. Altından kalkamayınca abim kuzenim dövecek diyorsunuz.
Biraz rahat mı dursanız?
Yakacaksınız birinin başını.

Hanımefendi 22 yaşındayım milletle flört ettiğimi nereden çıkardınız hepi topu 3 sevgilim oldu kimsenin başını yakmıyorum o anlık sinirle dövecek dedim ama karşıdaki hakeden birisi neyseki biz dövmedik hala da engelle geç mesajına karşıyım ben merak ederim kim bu diye siz etmeyin olur mu ama edene de karışmayın

Asperger değilsin sen sallama. Aspergeri 10 km öteden tanırım. Kendine teşhisler koyup duruyorsun sürekli.
Benimle üstten konuşamazsın kendine gel 22 yaşında raporlanmamış bir teşhis hayırdır doktor musun sen de 10 km öteden tanıyorsun okuyorum diğer yorumlarını milletle hep bir üstten konuşma aşağılama kendini ne sanıyorsun tam olarak?

Sevgili işi karar verilmiş olanlar, bir de yarı yoldan dönenler var. İsterseniz 100 sevgili yapın mevzu o değil. Mevzu davranışlarınız. Genç bir kadının karşıdakine küfretmesini de geçtim olayı abinize taşıyorsunuz.
Merak ediyorum diyelim ki abiniz bu çocuğu dövmeye gitti ve çocuk da psikopatın önde gideni bıçaksız dolaşmıyor. Çekti bıcağı öldürdü abinizi. Ne yapacaksınız?

raporlanmamış teşhis ne demek?

bir de kuzen kaç yaşında? abiniz kaç yaşında?

Yok! Ya buraya yazanlar bizi keklemekle meşgul, ya harbiden memlekette ortalama IQ seviyesi ayakkabı numarası civârında… ‘Bir derdim var’ sekmesine bakmaktan istifâ ediyorum bu vesîleyle

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diler, bana ayırdığınız vakit için şükranlarımı arz ediyorum.

Şürçü lîsân eylediysek affola

Konuşurum. Asperger falan değilsin. Raporlanmamış teşhis olmaz, asperger raporu da öyle kolay çıkmaz. İşim bu bana yediremezsin.

Senin gibilere üstten konuşuyorum çünkü birinin sizi kendinize getirmesi gerek. Ergenlik hezeyanlarınızı burda kimse çekmek zorunda değil.

Beni böyle aşağılayamazsınız asperger olduğum için insanların emellerini anlayamıyorum
raporlanmamis teshis ne ya kim teshis etti? onediodaki "asperger misin" testi mi?
şu teste göre bende de borderline kisilik bozuklugu var

e merak edip konusmaya devam edersen böyle musallat olurlar isin sonu rezilleşir.
insan yaptiklarindan ders cikarir. benim lise zamaninda sevdigim bir aile uyem rastgele mesaj atan biriyle (o zaman chat programi yok esdost birbirinden kiz numarasi alir mesaj yazardi) konustu konustu sonra is cirkinlesti sizdeki gibi aile uyeleri duydi falan tonla sey yasandi. ben bunu gordum, anladim ki boyleleriyle konusmak insana sorun getirir. uzatmamak hic iletisim kurmamak lazim. şükür hic orali olmadim böyle islerle.
görüp görüp rezil olup hala "ben yazar sorarim, uzatirim" diyorsaniz o da sizin hayatinizi yasama seklinizle alakali.
bu ilk rezil olusunuz degildir muhtemelen son da olmayacak

Haklısınız ama sabahtan beri gelen yorumlara sinirleniyorum kusura bakmayın teşekkür ederim

Raporlanmamış derken 5 yıldır gittiğim sonra da reşit olduğum için bıraktığım çocuk psikiyatrim asperger belirtilerini yoğun gösteriyorsun ama hayatını etkilemez boşver böyle yaşa demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…