günaydın sılacım
ben kendimi hazırlıyorum dünden bu yana
ben makarna ve pilavla ekmek yiyen biriyim. burdaki yazıyıları okudukça dünden bu yana 4 dilim ekmeğe düşürdüm, ben cumaya kadar hazırlayayım kendimi cuma günü tartılırım ögün ögün ne yediğimi yazarım
şu an 65 galiba 58 e kadar düşmek istiyoryum
günaydın kızlar nasılsnz bende biraz öncehastaneden geldim kuzum nezle olmuştu onu götrdk ama çok şükür bişeyi yokk sadece şurup yazdı
günaydın kızlar nasılsnz bende biraz öncehastaneden geldim kuzum nezle olmuştu onu götrdk ama çok şükür bişeyi yokk sadece şurup yazdı
bende kahvaltımı yazayım
1 bardak sıcak su
yarım domates
2 dilim ekmek ince tabi
labne peynir
Günaydın kızlarrrrrr
Bende sabah ,az kepekli ekmek, peynir,domates salatalık, azcık peynirli omlet, zeytin
yidimm offff bayağı bişiy yemişim yaaaa utandım şimdii :kedi:
Neyse hepsinden az yedim.. ekmekte azyedimmm yerimseniben
tamam sudecim sen nasıl dersen öle yaparız..,
kız bari pilav ve makarnayla ekmek yemeyi bırakkkkötükedihüso
neyse alışkanlıklardan birden vazgeçilmiyor tabiki..herşey zamanla olcak tatlım..
afiyet olsun fıstıkım..okadarda fazla değil canım.niye utandın..
azar azar yemişsincokacimcoook
yaa kızlar S beden olup ne yapacaksınız Allahaşkına?ben S bedenim üzerime uygun doğru düzgün birşey bulamıyorum en güzeli M beden bence
yaa kızlar S beden olup ne yapacaksınız Allahaşkına?ben S bedenim üzerime uygun doğru düzgün birşey bulamıyorum en güzeli M beden bence
:roflol: kimse halinden memnun degil sende biraz biseyler yede kilo al ne o oyle kurdan gibi:dilcikar:
Sabah canım kahvaltı etmek istemedi kızımın kayısılarından 2 tane yedim az öncede öğle yemeği niyetine yarım paket eti form az beyaz peynir 1 yeşil biber 2 zeytin yedim şimdide yeşil çay içiyorum.akşam ne yesem hiç bilmiyorum.Fikri olan var mı ?Eti form toplam 160 kalori civarıymış yarısını yedim 80 kalori.iyi geldi bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?