S beden olmak isteyen buraya

tamam sudecim sen nasıl dersen öle yaparız..,

kız bari pilav ve makarnayla ekmek yemeyi bırakkkkötükedihüso

neyse alışkanlıklardan birden vazgeçilmiyor tabiki..herşey zamanla olcak tatlım..

günaydın kızlar nasılsnz bende biraz öncehastaneden geldim kuzum nezle olmuştu onu götrdk ama çok şükür bişeyi yokk sadece şurup yazdı
bende kahvaltımı yazayım
1 bardak sıcak su
yarım domates
2 dilim ekmek ince tabi
labne peynir

geçmiş olsun bebişimize.:ecrin_bebek:Şeniz

Günaydın kızlarrrrrr
Bende sabah ,az kepekli ekmek, peynir,domates salatalık, azcık peynirli omlet, zeytin
yidimm offff bayağı bişiy yemişim yaaaa utandım şimdii :kedi:
Neyse hepsinden az yedim.. ekmekte azyedimmm yerimseniben

afiyet olsun fıstıkım..okadarda fazla değil canım.niye utandın..

azar azar yemişsincokacimcoook

eferem yahu herkes çok iyi gidiyo kaydirigubbakcemile5
bende uyuşmuştum erken kalktımdı sora azcuk kestirdim kalkınca cnm elma istedi hayret ama bizim elma o kadar kocamandıki 1 elma 2 elma boyunda bende onu bi güzel yıkadım kabuklarıylan dilimledim kalın kalın 3 diliminide anama verdim yidim hep sabah aç karnına içtiğim kayfemi şimdik içiyom heyoooo bidaha saat 3 gibi kardeşlerim okuldan dönünce onlarla beraber oturup yerim çünküm sorasında kursum var nerden baksanız akşam 8-9 a kadar yemek yeme fırsatım olmıcak bidaha

tamam sudecim sen nasıl dersen öle yaparız..,

kız bari pilav ve makarnayla ekmek yemeyi bırakkkkötükedihüso

neyse alışkanlıklardan birden vazgeçilmiyor tabiki..herşey zamanla olcak tatlım..

ekmekle yemeyi bırak makarna pilavı bile kesiyorum yemiyorum artık bu gün 3 dilime düşürcem ekmeği
sabah ılık 10 damla limon sıktığım suyumu içtim 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım bu günlük 2 dilim ekmek hakkım var kendimi böle hazırlıyorum sence nasıl??

afiyet olsun fıstıkım..okadarda fazla değil canım.niye utandın..

azar azar yemişsincokacimcoook

Ay canım ne biliyim herkesin yediklerini okuyunca...:kedi:
Yok ben becemiycem diyorummm senağlama
Tamam azar azar yiorum ama totalde bakınca sizinkilerin yanında bayağı oluyor sankii
Defterime yazıyorum içtiğim suya kadar herşeyii...
Bakalım hayırlısı kilo vermesemde kendimi daha iyi hissediyorum. :dance: . Hergün toplam 45 dk yada 1 saat yürüyüş ve spor yapıyorum.. :sm_cool:
Yakında işe başlıyacağım en azından 1 yıldır evde yayıp yatmanın verdiği tembellikten kurtulmuş olurumm mirmirmirmir

mrb arkadaslar daha simdi yaptim kahvaltimi
iki dilim kepek ekmegi bi domates 1 fincan yesil cay 1kk peynir
dun aksamda yuruyus yaptim sabahda bugun zor kalktim gunde iki kez yapmiyordumda hizimi alamadimsırnaşık şey
birazdan da cikip soyle bi turlaycam gunesli gunler varken kacirmayalim:)

kızlar slm.sabah dayanamadım tartıya çıktım.dün geceki yaşadığım tatlı krizinden sonra bu rakamı görmem çok iyi oldu.61.5 çıktım .1.5 kilo fazla yani.regl olamadımonun şişliğide vr üzerimde.ama çok canım sıkıldı.ben 5 kiloyu vermeyi düşünürken üstüne eklemişim.bu duruma acil bir önlem almam lazım...

yaa kızlar S beden olup ne yapacaksınız Allahaşkına?ben S bedenim üzerime uygun doğru düzgün birşey bulamıyorum en güzeli M beden bence

yaa kızlar S beden olup ne yapacaksınız Allahaşkına?ben S bedenim üzerime uygun doğru düzgün birşey bulamıyorum en güzeli M beden bence

:roflol: kimse halinden memnun degil sende biraz biseyler yede kilo al ne o oyle kurdan gibi:dilcikar:

ya avrupa standartlarinda m oluyor ama türkiyeden birsey alirken masallah L filan anca oluyor bazen olmuyorda giyimde kaliplar farklilik gösteriyor...
ya iste kimse kendindekini begenmiyor

amaaann s olur m olur L olmasında yada xl lerden kurtulakda demi ama
exercises tv nin süper videoları var arkideşler bende 30 dk lık kick box aerobik vardı onu yapıyordum ama bölgesel diğer videolarıda indiriom şimdik internetten üst bölge alt bölge karın ve kollar vs yada sıkılaştırıcı yada cardio güçlendirici ay hepsi lazım bize zemuszemus

birazdan sporumu yapcam sora duş 1 saat sonrasındada birşeyler yiyip hazırlanır kursuma giderim anca akşama uğrarım size

Sabah canım kahvaltı etmek istemedi kızımın kayısılarından 2 tane yedim az öncede öğle yemeği niyetine yarım paket eti form az beyaz peynir 1 yeşil biber 2 zeytin yedim şimdide yeşil çay içiyorum.akşam ne yesem hiç bilmiyorum.Fikri olan var mı ?Eti form toplam 160 kalori civarıymış yarısını yedim 80 kalori.iyi geldi bana .

Sebze ye bence ben artık degısık sebzelerden corba yapıorum olede yapabılırsın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…