Ay canım ne biliyim herkesin yediklerini okuyunca...:kedi:
Yok ben becemiycem diyorummm senağlama
Tamam azar azar yiorum ama totalde bakınca sizinkilerin yanında bayağı oluyor sankii
Defterime yazıyorum içtiğim suya kadar herşeyii...
Bakalım hayırlısı kilo vermesemde kendimi daha iyi hissediyorum. :dance: . Hergün toplam 45 dk yada 1 saat yürüyüş ve spor yapıyorum.. :sm_cool:
Yakında işe başlıyacağım en azından 1 yıldır evde yayıp yatmanın verdiği tembellikten kurtulmuş olurumm mirmirmirmir
eferem yahu herkes çok iyi gidiyo kaydirigubbakcemile5
bende uyuşmuştum erken kalktımdı sora azcuk kestirdim kalkınca cnm elma istedi hayret ama bizim elma o kadar kocamandıki 1 elma 2 elma boyunda bende onu bi güzel yıkadım kabuklarıylan dilimledim kalın kalın 3 diliminide anama verdim yidim hep sabah aç karnına içtiğim kayfemi şimdik içiyom heyoooo bidaha saat 3 gibi kardeşlerim okuldan dönünce onlarla beraber oturup yerim çünküm sorasında kursum var nerden baksanız akşam 8-9 a kadar yemek yeme fırsatım olmıcak bidaha
ekmekle yemeyi bırak makarna pilavı bile kesiyorum yemiyorum artık bu gün 3 dilime düşürcem ekmeği
sabah ılık 10 damla limon sıktığım suyumu içtim 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım bu günlük 2 dilim ekmek hakkım var kendimi böle hazırlıyorum sence nasıl??
yaa kızlar S beden olup ne yapacaksınız Allahaşkına?ben S bedenim üzerime uygun doğru düzgün birşey bulamıyorum en güzeli M beden bence
günaydın kızlar nasılsnz bende biraz öncehastaneden geldim kuzum nezle olmuştu onu götrdk ama çok şükür bişeyi yokk sadece şurup yazdı
bende kahvaltımı yazayım
1 bardak sıcak su
yarım domates
2 dilim ekmek ince tabi
labne peynir
Geçmiş olsun kuzunaa.s.
geçmiş olsun bebişimize.:ecrin_bebek:Şeniz
geçmş olsun canım
arkadaşlar kilolu olmak elbette iyi değil ama siz siz olun S olmaya çalışmayın yine de
inanın çocuk reyonundan bakacak duruma gelmek hiç güzel değil bazı markaların S leri tamam güzel de bazılarında S giysiler bile büyük gibi oluyor inanın mağazalarda ağlayacak hale geliyor insan
gerçi ben de biraz kilo aldım ama o da göbeğe ve kalça olunca moralim bozuldu
sıkı bir vücut en güzeli L bile olsanız sıkıysa vüzudunuz bence güzel ben imrenerek bakıyorum öylelerine
zayıflamak içinse,az yemek yeterli değil spor şart hem de günde 1 saat falan
kolay gelsin hepinize
kızlar, kendime kilo cetveli yaptım ama imzaya nerden gireceğimi bulamıyoum. kodu nereye kopyalayacağız?
ekim kuşum tamam düzelttimm..
ardam canım hoşgeldinŞenizelma diyeti ve akşam ve sabah yemek olcak bak ona göre:umursamaz:ve hergün buraya yazacaksın karışmam kızarımmklava: klava:
titto yavrim sen niye bakim hep tatrılıyonnnnklava:gelicem sizin eve saklıcam o tartıyıakannehir canını niye sıkıp duruyonnnmafoldumbenakşam yemeği olmaz diye bişey olmaz.az ye tabağını küçült
çikin.f havuç suyu afiyet olsun bidanemm:içelim:
kate34canımı hamsi tava isteddin oldumu şimdi ya biyerim şişerse:roflol::roflol:
eşim dalkıç benim yani normal işinden hariç dalğıçlıkta yapıyor..her türlü balığı getirir eve ama ben hamsiden vazgeçem çok severim yaaaa hamsiyicokacimcoook
kızlar şhov tvde ki ezeli izledim dizi..
bayıldım ya diziye ben aşk filimlerine bayılırım..he bide atvde..kışmasalı var onuda izliyorum...hatta bir hafta içi dizi çekimlerine gitmeyi düşünüyorum..
aşka sevgiye saygım sonsuzdur.ay bunlarda nerden çıktı derseniz nebileyim çıktı işte biyerden.sizi öyle seviyorumki herşeyimi paylaşmak istedim..
bende aof maliye okuyorum kaçıncı sınıfcanmbilgisayarlı muhasebe kursu cicim bir yandan aöf işletme var eğer açık kurs bulursam bilgisayar işlenmenliği sertifikasıda almam lazım il sağlık alım yapacakmış 30a kadar sallandım 30umdan sora uğraştığım şeylere bak ama bu kış öyle berbat geçtiki bir daha aynını yaşamak istemiorum doğrusu işte böyle şekerim
bu arada çok geçmiş olsun canlarım allah hepinize şifa versin tez zamanda sağlıklı sağlıklı kilocuklar gitsin kuzuyuda öperim çok bnm annemde bana kuzu der hehe daha gençken saçlar sarıydı çirkin ördek yarusu die severdi beni eee 30 da olsak çocuk çocuktur her anne için demi :ecrin_bebek:
bende aof maliye okuyorum kaçıncı sınıfcanm
saol canm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?