S beden olmak isteyen buraya

ah ahhhh erenim.kimileri var anacım 1ekmeği yiyor ve daha neler kilo almıyolar allahım onların canı canda bizimki ne anlamıyorum..
bence tatlım senin bu yediklerin fazla hiç değil azar azar yiyorsun doğru olanı yapıyorsun.herşeyden yşiyorsunki canını b,işey istetmiyorsun.
bak böyle yeme düzeninin üzerinede yürüyüş ve sporda yapıyorsun.inanki ilerleyen zamanlarda böyle devam ettiğin sürece mükafatını alacaksın.yetrki sabırlı olalım.relaks olmayı bırakmayalım..
hım işede başlıcakmışsın ozaman o tempoyla hiç kilonda kalmaz..
iş ortamına alışıncada ev ortamında kilo almak bunaltmış seni.bitanem.
sabır sabırrrrrrrr.

yavruşum sende süper gidyon..ne kursu bu ..

çok iyi ama bitanem herşeyi birden kesme.makarna ye 4kaşık pilav 2kaşık..yiyebilirsin. bana diyetisyen vermişti önceden böyle yapmıştım..
çünkü vucüdumuzun herşeye ihtiyacı var.birden kesersek,sonradan azar azar yedimizde hemen kilo yapmaya başlar.
az ye olsun yavş gitsin kilolar..

Ben hergün bir önceki yediklerimi ve yaptıklarımı yazacağım;
12/10/2009
Sabah 20dk yürüdüm
sabah(7:30) :1dl lıght ekmek+2çatal sucuklu yumurta+s.siz çay
9Ssiz yeşil çay
10:00 1 kçk elma
12:00 s.siz y.çay
13:00 Az çorba(havuç çorbasıydı)+1dil ekmek+tavuk döner+salata+ayran
19:30 Çeyrek ekmek tavuk döner + ayran

Ben sadece acıkınca yemek yiyorum doyunca yemeği bırakıyorum.Tokken hiçbir şey yemiyorum ama kesinlikle acıkmayı bekliyorum o an ne varsa veya canım ne isterse aynen sürekli zayıf kalanların yaptığı saate falan takılmıyor günde şu kadar şundan yemeliyim gibi kısıtlamalar koymuyorum..Doyuncaya kadar zevkle yemeğimi yiyorum...cokacimcoook Vucudumun doğal sesini dinliyorum açıkçası

Hadi bakalım kolay gelsin hepimize..

Öpüldünüz...

yaa kızlar S beden olup ne yapacaksınız Allahaşkına?ben S bedenim üzerime uygun doğru düzgün birşey bulamıyorum en güzeli M beden bence

olsun be şekerim bikere s olalım ..yıllar önce s bedendim..şimdi xl yakışmıyor bana yakışmıyorrrrrr...

he bazı tanıdıklarımda demiyormu kilo sana yakışıyorrrrrr...anam bu lafa çok kızıyorummkötükedihüsokötükedihüso

neyse kızçelerim ben çıkıyorum siz paylaşıma devam edin..küçük kızımı anaokuluna gönderdim ..oğlumu uyuttum şimdi evişlerime bakayım daha sonra yine uğrucam ..relaks olun..
unutmayın zayıf olan insanları iskletleri gibi bizimde iskeletimiz zayıf..
ve bizde birgün s beden olacağızz..ve ya hutta ideal kilomuzda..
kendinizi sevin mutlu olun güzel sözler söyleyin..hipnoz gibi inan işe yarıyor..öpüyorum hepinizi sevgiyle kalın..

geçmş olsun canım

öğlen sarma pilav alinazik yoğurt salata ekmek...
amann çok gibi ama kızlar hepsi bir tabakta bir porsiyon...azar azar yani...
şimdi de şeftali suyu içiyorum...yarım bardak..

sıla bende sana desteğim canım azmin elinden birşey kurtulmaz canım bende diete başlamadan evvel inanamazdım kilo verebileceğime diet yapardım 1 verir 2 alırdım haplara inandım hap kullandı önceleri sevimdim sonra verdiğimin 2 katını geri aldım ben şuanda normal diet yapıyorum herşeyi yiyorum ama sık aç kalmamaya çalışıyorum artık mesafeleri yürüyerek kat ediyorum ben diete başladığımda 83 kilo idi şimdi 68 kg oldum ben başladığımda 72 olsam yeter dersim insan zayıfladıkça zayıflamak istiyor canım bence kendini sıkmadan yavaş yavaş ver kilolarını o zaman kalıcı oluyor giden kilolar
vede diette psikolojisini at içinden sanırım bebeğin var al onu dışarı çık dolaş sanada yürüş olsun amasakın kendini kasma ben seni destekliyorum canım vede arkandayım bitanem

bilgisayarlı muhasebe kursu cicim bir yandan aöf işletme var eğer açık kurs bulursam bilgisayar işlenmenliği sertifikasıda almam lazım il sağlık alım yapacakmış 30a kadar sallandım 30umdan sora uğraştığım şeylere bak ama bu kış öyle berbat geçtiki bir daha aynını yaşamak istemiorum doğrusu işte böyle şekerim

bu arada çok geçmiş olsun canlarım allah hepinize şifa versin tez zamanda sağlıklı sağlıklı kilocuklar gitsin kuzuyuda öperim çok bnm annemde bana kuzu der hehe daha gençken saçlar sarıydı çirkin ördek yarusu die severdi beni eee 30 da olsak çocuk çocuktur her anne için demi :ecrin_bebek:

arkadaşlar kilolu olmak elbette iyi değil ama siz siz olun S olmaya çalışmayın yine de
inanın çocuk reyonundan bakacak duruma gelmek hiç güzel değil bazı markaların S leri tamam güzel de bazılarında S giysiler bile büyük gibi oluyor inanın mağazalarda ağlayacak hale geliyor insan
gerçi ben de biraz kilo aldım ama o da göbeğe ve kalça olunca moralim bozuldu
sıkı bir vücut en güzeli L bile olsanız sıkıysa vüzudunuz bence güzel ben imrenerek bakıyorum öylelerine

zayıflamak içinse,az yemek yeterli değil spor şart hem de günde 1 saat falan
kolay gelsin hepinize

benım vucudum sıkı cok spor yapıyorum ama yemeklerıme dıkkat etmıyordum ılk basta edıyordum fakat kıck boks yapıyorum onun oncesınde tae bo falan kesılıyordum gozlerım kararıodu resmen o yuzden yemeye basladım bende ama bu sefer oyle olmıycak dıkkat edıcem.. yasakkelime

kızlar, kendime kilo cetveli yaptım ama imzaya nerden gireceğimi bulamıyoum. kodu nereye kopyalayacağız?

kızlar, kendime kilo cetveli yaptım ama imzaya nerden gireceğimi bulamıyoum. kodu nereye kopyalayacağız?

kullanıcı panelınden yapıyorsun profılı duzenle gıbı bısey varduı sanırım ordan kılo cetvelı yazar oraya ordakı lınkı yazıyorsun quote nın ıcınde kalan seklı ıle ayrıntıları ıle yazıyordu kılo cetvelı nasıl yapılır dıe

Öğlen yemeğim : kıvırcık salata,Yayla corbası,kebabcıların kucuk pidelerinden 1 adet gamyoncuiremsu

ah canım benim kıyamam sana ben :kedi:

söz bi daha kine davet etcem seni cokacimcoook

Bu arada sabah form çayı ve 2 ince dilim ekmek arası peynirli tost

form çayı içtim.

Şu anda da yeşil çayımı içiyorum.

bende aof maliye okuyorum kaçıncı sınıfcanm

saol canm yaaa

ya bu arada regli günleri yaklaşınca bir acayip oluyorum ben siz de mi öylesiniz bilmiyorum

acayip iştahım açılıyo ve bol tatlı isteği

:mymeka: bu zamanlarda nefret ediyorum kendimden :çok üzgünüm:

bende aof maliye okuyorum kaçıncı sınıfcanm

saol canm yaaa

2. sınıf bnm zaten önlisans cnm sağlık kurumları ama bakalım geçen seneden 2. taksiti yatırmamıştım şimdik 500e yakın paracığı toparlayamazsam kayıt yenileyemeycem sanırsam neyse bidahaki sene bitiririz olmadı napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…