ya bu arada regli günleri yaklaşınca bir acayip oluyorum ben siz de mi öylesiniz bilmiyorum
acayip iştahım açılıyo ve bol tatlı isteği
:mymeka: bu zamanlarda nefret ediyorum kendimden :çok üzgünüm:
2. sınıf bnm zaten önlisans cnm sağlık kurumları ama bakalım geçen seneden 2. taksiti yatırmamıştım şimdik 500e yakın paracığı toparlayamazsam kayıt yenileyemeycem sanırsam neyse bidahaki sene bitiririz olmadı napalım
:sm_confused:canım benim sağol sılacım :)evet havuş suyumu içtim gece bir de 1 avuç çiğdem ve 6 adet minik mi minik sıtık :)
SABAH:
lahana suyum
1 koca bardak su
kahvaltı:
kare gevrek gibi ekmeğin içine tost(içinde jambon,kaşar,domates ve marul)
ayran
ara:
1 adet sade soda
500 gr. su
ara:
1 mandalin
öğle:
valla kızlar şimdi yedim inanılmaz doyum...
2,5 haşlama patates üstüne nane-tuz-karabiber ve pul biber döktüm
100 gr. brokoli içine 1 adet domates ve 1 çay kaşığı zeytin yağı tabiki tuzzzz :)))
yoğurt
akşam:
taze fasülye
cacık
şehriye çorbası
2 yemek kaşığı pilav
kızlar ya tatlı aldı annem sizde 1 tane yesem bir şey olar mııııakannehir
kullanıcı panelınden yapıyorsun profılı duzenle gıbı bısey varduı sanırım ordan kılo cetvelı yazar oraya ordakı lınkı yazıyorsun quote nın ıcınde kalan seklı ıleayrıntıları ıle yazıyordu kılo cetvelı nasıl yapılır dıe
Öğlen yemeğim : kıvırcık salata,Yayla corbası,kebabcıların kucuk pidelerinden 1 adet gamyoncuiremsu
pelincim canım hoşgeldin Şeniz
evet bitanem topiğimiz çok ilgi gördü..hepimiz aynı dertten olduğumuz için..arkadaşlarda bende bu diyeti uygun gördük..sende gelicen bekliyorum ona göre..
Canım malum bu ara pek okuyamıyorum diyetinizin ana hatları ne ola ki bi özet rica etsem:sinifsinif:
Bu Sıla varya bu Sıla kıymetini bilin öyle iyi gönüllü öyle güzel insandır ki onu tanıdığıma çok ama çok mutluyum.Seni çok seviyorum canım arkadaşım inşallah umduğun kiloya sağlıkla en kısa zamanda ulaşırsınŞeniz
Bende kilo vermek istiyorum i2 yıldır birşeyler yapıyorum ama 2 kilo verip geri alıyorum.Mucizelere inanmayalı çok oldu aslında ama ......Neyse kızlar tüm gün okuldayım öğretmenim ama yarım gün değil sürekli ayaktayım 40 dk da bir 3 kat inip çıkıyorum derste hiç oturmam ve spor yapacak halim olamıyor bu yüzden bana bi el atsanız napsam ben acaba nasıl bir yol izlesemde versem şu kiloları.Tatlı yüzünden alıyorum çok tatlıcıyım bide yorgunken insan ne bulursa onu yiyor napsam ben
en çok ben yedim galiba bu gün
2mercimek köftesi
1poğaça
yarım dilim tatlı
akşamda;
5yemek kaşığı güveç
1kase ayran 1dilim ekmek
ara ögün yemedim bugün
ah canım benim kıyamam sana ben :kedi:
söz bi daha kine davet etcem seni cokacimcoook
Bu arada sabah form çayı ve 2 ince dilim ekmek arası peynirli tost
form çayı içtim.
Şu anda da yeşil çayımı içiyorum.
bilgisayarlı muhasebe kursu cicim bir yandan aöf işletme var eğer açık kurs bulursam bilgisayar işlenmenliği sertifikasıda almam lazım il sağlık alım yapacakmış 30a kadar sallandım 30umdan sora uğraştığım şeylere bak ama bu kış öyle berbat geçtiki bir daha aynını yaşamak istemiorum doğrusu işte böyle şekerim
sıla bende sana desteğim canım azmin elinden birşey kurtulmaz canım bende diete başlamadan evvel inanamazdım kilo verebileceğime diet yapardım 1 verir 2 alırdım haplara inandım hap kullandı önceleri sevimdim sonra verdiğimin 2 katını geri aldım ben şuanda normal diet yapıyorum herşeyi yiyorum ama sık aç kalmamaya çalışıyorum artık mesafeleri yürüyerek kat ediyorum ben diete başladığımda 83 kilo idi şimdi 68 kg oldum ben başladığımda 72 olsam yeter dersim insan zayıfladıkça zayıflamak istiyor canım bence kendini sıkmadan yavaş yavaş ver kilolarını o zaman kalıcı oluyor giden kilolar
vede diette psikolojisini at içinden sanırım bebeğin var al onu dışarı çık dolaş sanada yürüş olsun amasakın kendini kasma ben seni destekliyorum canım vede arkandayım bitanem
öğlen sarma pilav alinazik yoğurt salata ekmek...
amann çok gibi ama kızlar hepsi bir tabakta bir porsiyon...azar azar yani...
şimdi de şeftali suyu içiyorum...yarım bardak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?