:sm_confused:canım benim sağol sılacım :)evet havuş suyumu içtim gece bir de 1 avuç çiğdem ve 6 adet minik mi minik sıtık :)
SABAH:
lahana suyum
1 koca bardak su
kahvaltı:
kare gevrek gibi ekmeğin içine tost(içinde jambon,kaşar,domates ve marul)
ayran
ara:
1 adet sade soda
500 gr. su
ara:
1 mandalin
öğle:
valla kızlar şimdi yedim inanılmaz doyum...
2,5 haşlama patates üstüne nane-tuz-karabiber ve pul biber döktüm
100 gr. brokoli içine 1 adet domates ve 1 çay kaşığı zeytin yağı tabiki tuzzzz :)))
yoğurt
akşam:
taze fasülye
cacık
şehriye çorbası
2 yemek kaşığı pilav
kızlar ya tatlı aldı annem sizde 1 tane yesem bir şey olar mııııakannehir
ya bu arada regli günleri yaklaşınca bir acayip oluyorum ben siz de mi öylesiniz bilmiyorum
acayip iştahım açılıyo ve bol tatlı isteği
:mymeka: bu zamanlarda nefret ediyorum kendimden :çok üzgünüm:
sılacım t.ederim düzelttgn için opuyorumnanaktan
aynen katilliyorum sila cok samimi sicak ve iyi niyetli birisi:kedi:
Canım malum bu ara pek okuyamıyorum diyetinizin ana hatları ne ola ki bi özet rica etsem:sinifsinif:
mrb canlar =) okuldan geldim yemeğimi de yedim.şmdik günlük menümü paylaşayım sizlerle.
sabah-1 dlim beyaz ekmek,peynir,domates salatalık,zeytin ve tek sakarinli çay
öğle-kaşarlı tost azcık da ketçap varmış içinde :S
akşam-1 tabaktan az karnıbahar yemeği,1 bardak ayran.
çok tokum süper hissediyorum. suyumu içiorum,sporumu da yapıorum. tek gereken geç saatlerde yağlı şeyler yememek =D
ya çok sık giremiorum ben. gelip menümü paylaşıp çıkınca da tuhaf hissediorum. kusura bakmayın nolur
Sılacım sana motivasyonu kopyala yapıştırsın bir kez daha bizde hatırlayalımm
Ben özetliyim.
Akşama kadar gencim, güzelim, zayıfım diyip dolaşacağız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim biliyosun çok deneyimlerimiz oldu.buraya takılcaksın ve kilolardan yavaşça kurtulcaksın hatta düşünce yoluyla bile.Bende kilo vermek istiyorum i2 yıldır birşeyler yapıyorum ama 2 kilo verip geri alıyorum.Mucizelere inanmayalı çok oldu aslında ama ......Neyse kızlar tüm gün okuldayım öğretmenim ama yarım gün değil sürekli ayaktayım 40 dk da bir 3 kat inip çıkıyorum derste hiç oturmam ve spor yapacak halim olamıyor bu yüzden bana bi el atsanız napsam ben acaba nasıl bir yol izlesemde versem şu kiloları.Tatlı yüzünden alıyorum çok tatlıcıyım bide yorgunken insan ne bulursa onu yiyor napsam ben
Bu Sıla varya bu Sıla kıymetini bilin öyle iyi gönüllü öyle güzel insandır ki onu tanıdığıma çok ama çok mutluyum.Seni çok seviyorum canım arkadaşım inşallah umduğun kiloya sağlıkla en kısa zamanda ulaşırsınŞeniz
bugün dışardaydım.öğlen kumpir yedim.akşamda fırında karnıbahar ve salata.karnımı görseniz öyle şişki.ya arkadaşlar vücuttaki şişkinliği ne atar tavsiyesi olan varmı.regl olamadım iki aydır.
en çok ben yedim galiba bu gün
2mercimek köftesi
1poğaça
yarım dilim tatlı
akşamda;
5yemek kaşığı güveç
1kase ayran 1dilim ekmek
ara ögün yemedim bugün
bugun sabah kalkmadan cok mutluyum bugun cok guzel bi gun ve ben bugunde kilo vericem diyessiye uyumus kalmisim sonra uyanip cumlemi tamamladimkaydirigubbakcemile3
sonra kalkip kahfaltimi yaptim soyle ki;
kahvaltida:
2dilim kepekli ekmek
1domates
1kk peynir
1 fincan sekersiz limonlu yesil cay
oglen:
2kasik pilav icine bi parca haslanmis tavuk gogsu karistirdim yedim
arada: 1fincan sekersiz nescafe ictim
aksam yemeginden once:1fincan kekikli limonlu sekersiz cay hazirlayip ictim(istah kapatiyorda)
aksam yemeginde:bir porsiyon limonlu akdeniz salata icinde az haslanmis tavuk gogsu ve az yogurt var yag yok
gun boyu bir litre su ictim az ama pek zamanim olmadi 3saat hic bos durmadan yapilacak seyler vardi onlarla ugrastim 50de mekikhihoyyyt
bugunum boyle gecti yarina allah kerim
peki acmiyim hayir mutlumuyum coooook:1rolleyes:
selam kızlar tekrardan :)evet gelelim şu an
şekersiz çay içtim ve yanında 1/2 kalburabastı
1 avuç çekirdek
7-8 adet fıstık
bu fıstığı enerji için yiyorum ah bir de spor yapsam(((
kız niyeki olamadın 2aydır regli.
ayrıca öğlen fazla gibi olsada akşam durumu kurtarmışsın..
maydonoz suyu iç derim ama..şişlik için..gerçi reglin gelip bitince anca geçer şişlik..
ara öğün yemediğin için kurtarmışsın şekerimm
burda uzunca yol beraberiz tatlım bırakmak yıkmak yokkkkkkk:umursamaz:
canım harikasın.bu sözler çok etkili oluyor demiiopuyorumnanaktan
ayrıca menün süper tebrikler.canımŞeniz
selam kızlar tekrardan :)evet gelelim şu an
şekersiz çay içtim ve yanında 1/2 kalburabastı
1 avuç çekirdek
7-8 adet fıstık
bu fıstığı enerji için yiyorum ah bir de spor yapsam(((
evet mutluyum demek tokum demek cok ise yariyor hatta bak benim ruh halimde mutlu gordukce mutlu olmama yardimci oluyodelikafadulden
Gizem'cim sayfaların birinde bişey denk geldi bana,sormak istedm. senin özel olarak uyguladığın bi diyet war mı??
sılosss sılosss topik kraliçesi napıosunbakalım ayrılma topıkten cok özleniosunnn
evet canım ya benım yıllardır kndımce uygulayıp 84 den 48 e dustuğum bı diyet var baya zorluyo sıznkı cok sağlıklı olduğu ıcın ben buraya yazıp sızı caydırmak ıstemedım
kızlar sabah kahvaltıda bı kase nesfıt öğlen herhangi bi çorba okulda bı form bıskuvı aksam eve gelınce de yeşillkli salata yedim 4 gün boyunca ve az önce tartıldım 53üm hihoyyyt tabi hızlı verp geri alacağım kilolardan deildir insallah :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?