S beden olmak isteyen buraya

mervecim günlük yediklerin süperrrrrrr
tatlıda aklın kalacağına.biraz ye olsun bitsin canım..biz diyet kelimesini hayatımızdan çıkardık sakın böle düşünme az yemeyle bişey olmaz tatlıyada ihtiyaç var vücutta..önemli olan ölçüyü kaçırmamak.a.sa.sa.s

.
ya bu arada regli günleri yaklaşınca bir acayip oluyorum ben siz de mi öylesiniz bilmiyorum

acayip iştahım açılıyo ve bol tatlı isteği

:mymeka: bu zamanlarda nefret ediyorum kendimden :çok üzgünüm:

katecim sanırım tüm bayanlarda bu sorun var..yanlız..bu elma diyetini bende yaptığımdan buyana benden tatlı isteğini azalttı..öğün aralarında sende yeşil elmayı ye tatlımm..

sılacım t.ederim düzelttgn için opuyorumnanaktan

rica ederim fıstıkkkŞeniz

selam kızlar tekrardan :)evet gelelim şu an
şekersiz çay içtim ve yanında 1/2 kalburabastı
1 avuç çekirdek
7-8 adet fıstık

bu fıstığı enerji için yiyorum ah bir de spor yapsam (((

aynen katilliyorum sila cok samimi sicak ve iyi niyetli birisi:kedi:

canım benim saol.inan sizin verdiğiniz destek sevgiyle burdayım inan herşey karşılıklı sizler çok iyisiniz..
Canım malum bu ara pek okuyamıyorum diyetinizin ana hatları ne ola ki bi özet rica etsem:sinifsinif:

pelincim canım yaptığımız az ve sık ymek herşeyden yani 3+3 yapabildiğimiz kadar spor

ve düşünceyle zayıflama programı.

sen tam başladığın zaman buraya tekrar yazarız oldumu fıstıkım..

canım benim sen sıkılma sonuçta okula gidiyosun akşamda derslerin oluyodur yazamaman normaldir,kusura bakmayız aşkitom sen rahat ve relaks ol..oldumuŞeniz
Sılacım sana motivasyonu kopyala yapıştırsın bir kez daha bizde hatırlayalımm
Ben özetliyim.
Akşama kadar gencim, güzelim, zayıfım diyip dolaşacağız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eren sen varya tatlı cadısınnŞenizŞeniz
nasılsda biliyon motivasyon sözlerimizi.sende yapıyon demi..
hergün soracam sana bugün neler söledin diye..

canım benim biliyosun çok deneyimlerimiz oldu.buraya takılcaksın ve kilolardan yavaşça kurtulcaksın hatta düşünce yoluyla bile.

aman allahım:asigim: canım pelincim:1hug: neler yazmışsın şımaracam kız şimdi:dance:
canım arkadaşım bende seni çok seviyorum,kalp kalbe karşı canım benim..
bugün buraya uğrayamadım ne ler olmuş valla.saol canım arkadaşım umarım ben,sen burdaki tüm arkadaşlarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşacagız.çünkü bu işi sevgi ,motivasyonla yapıyoruz..bıkmak yılmak yok bizdeopuyorumnanaktan

kız niyeki olamadın 2aydır regli.
ayrıca öğlen fazla gibi olsada akşam durumu kurtarmışsın..
maydonoz suyu iç derim ama..şişlik için..gerçi reglin gelip bitince anca geçer şişlik..

en çok ben yedim galiba bu gün
2mercimek köftesi
1poğaça
yarım dilim tatlı

akşamda;
5yemek kaşığı güveç
1kase ayran 1dilim ekmek
ara ögün yemedim bugün

ara öğün yemediğin için kurtarmışsın şekerimm
burda uzunca yol beraberiz tatlım bırakmak yıkmak yokkkkkkk:umursamaz:

canım harikasın.bu sözler çok etkili oluyor demiiopuyorumnanaktan
ayrıca menün süper tebrikler.canımŞeniz

1 avuç çekirdek
7-8 adet fıstık

yavaş yavaş sporda olur mervem.

inan bir arkadaş var benim diyorki.vucudüm öyle alıştıkı spora.artık vücut kendi istiyor spor yapmadan bir duraıyom diyor..

inşallah bizlerde öyle olacağız...

ironicc,zemuss,yazer,arda ,belgisel nerlerdesiniz kılzarrrrrrrr,,sesinizi soluğunuz çıkmıyorrrrrrrrr

bari bir ceğğğğğdelikafaduldenyapında çıkın ortayaaaaaaa çıkın bak kızıyorum amaÇok üzgünüm çoook​

evet mutluyum demek tokum demek cok ise yariyor hatta bak benim ruh halimde mutlu gordukce mutlu olmama yardimci oluyodelikafadulden

1 avuç çekirdek
7-8 adet fıstık

ben bunlari yesem kesin 50 60mekik cekerdim hadi hemen cek:teselli:

bebişlerim geldim ben yine sıla ablacım çook saol anlayışın için gerçekten.elimden geldiğince girmeye çalışıorum.pek msj yazamasam da hepsini okuyorum. ben saat 6.30 dan beri dışardayım.4 saattir yürüyorum nerdeyse süper spor oldu sefgülüm saolsun =) kafeye oturduk 1 kupa sıcak çikolata içtim.en azından sütlü fln die koladan iidir dimi? zaten sporumu da yaptğm için suçlu hissetmiorum

sılosss sılosss topik kraliçesi napıosunbakalım ayrılma topıkten cok özleniosunnn

Gizem'cim sayfaların birinde bişey denk geldi bana,sormak istedm. senin özel olarak uyguladığın bi diyet war mı??

Gizem'cim sayfaların birinde bişey denk geldi bana,sormak istedm. senin özel olarak uyguladığın bi diyet war mı??

evet canım ya benım yıllardır kndımce uygulayıp 84 den 48 e dustuğum bı diyet var baya zorluyo sıznkı cok sağlıklı olduğu ıcın ben buraya yazıp sızı caydırmak ıstemedım

cnm zahmet olmazsa bana özelden atablir misn? merak ettm de =D

kızlar sabah kahvaltıda bı kase nesfıt öğlen herhangi bi çorba okulda bı form bıskuvı aksam eve gelınce de yeşillkli salata yedim 4 gün boyunca ve az önce tartıldım 53üm hihoyyyt tabi hızlı verp geri alacağım kilolardan deildir insallah :bbo:

inşallah geri almazsın canım..dikkat ettiğin sürece bişey olmaz..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…