S beden olmak isteyen buraya

gunaydin herkese
bi ben uyanmisim bide ebruli61kaydirigubbakcemile3
simdilik sadece kahve iciyorum ayilayim sonra kahfalti yaparim

kızlarrrrrrr günaydınnnn

kızlar sabahları hemn metobolizmayı hızlandırmak için.uyanır uyanmaz.3dakika evin içinde koşturun hareeket edin.ve ardından ya bir kahva yada yeşilçay için..
az önce kanal dede,ender saraç vardı o söyledi..bilginize fıstıklarım..​

gunaydin herkese
bi ben uyanmisim bide ebruli61kaydirigubbakcemile3
simdilik sadece kahve iciyorum ayilayim sonra kahfalti yaparim

günaydın canım ..genelde farkediyom hep sabahları kahve içiyon ve en doğrusunu yapıyon metobolizman için.eferimmm kız sanaŞenizŞenizŞeniz

ilknurcum günaydın tatlım link açılmıyor ama iyi olcaktı..

bak ben koşturun hareket edin diye link bile yazdım sılam
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ayayyy ayyy ne kadar güzel birgün herkes kilolarını azimle sabırla hırsla veriyor pek bi güzel gördüm kızlar sizleri:)

Dün 13/10/2009

Sabah 6:30 da evden çıktım 08:30 da servisim sıhhıyeden dikmenden sıhhıyeye 1.5 saatta yürüdüm

Sabah Yarım simit +1/2 üçgen peynir+s.siz çay

11:00 Ssiz Y.çay+1 kçk elma

12:30 Düğün çorba+1 dil.ekmek+Makarna salatası (2yemk kaş) +1 kçk dil.su böreği+100ml meyve suyu

16:00 yarım simit+yrm üçgen peynir+s.siz çay

17:30 Düğün çorba+1parça su böreği+meyve suyu(200ml)

19:30 prefitrol(Dayanamadım bu fazlaydı ama canım tatlı istedi napiim :)

Dün çok yürüyünce bugun hertarafım acıyır ağrıyor dökülüyorum o kadar yorulmuşumki ayak parmaklarımın üzeri su toplamış çokk acıyoo

Bugun sabah : 2 dil lıght ekmepe 1 dil kaşarla tost yaptım onu yedim

Haaa sabahları da her sabah uyanınca 330luk bardakta su içiyorum 1yemek kaşığı elma sirkeli suyu

Kızlar morelinizi bozmak yaptığınızdan vazgeçmemek için tartılmayın...
Sporu zorla pişmanlıkla yediklerimi harcayayım düşüncesiyle yapmayın!!Yapmaktan buyuk bir zevk duyarak isteyerek yapılmadıkça hiçbir anlamı yok vucudunuza sorun gerçekten istiyormu? sporu hareketi ona göre davranın vucudumunuza çocuğunuz gibi davranın !onunla iyi anlaşın !onu dinleyin! o doğal olamsı gerekeni zaten bize söylüyorr...

Sevgilerimle...

günaydın canlarımmmm günaydın yewru kuşlarım bnm
yahu ben 07:30 gibi kalktım amma kimsecikler yok diye ses etmedimdi ben sabahları gözümü açar kayfe içerdim ayol aç karnına içme diolar diye soğan suyu bitki çayına çewirdim sonrasında az bişe yiyip öle kayfe içiom 2 gündür acep yine kakar kalkmaz kayfemi yapsam
annem küçük küçük simitler yapmış yaw simit desen değik poaça desen değil bunun adı neyse işte kafamçokkarıştı ondan yidim 1 tane arada kayfemin yanında atıştırıom kayfaltı niyetine toplasan 3-4 tane yirim heralde sonrasına allah kerim

ttitto kahveti ve yeşilçayı mukhakka içmeliymişiz ender abi söledi..bu adama çok inanırım ben...

Günaydın kızlarrrr
Bugece iyi uyuyamadığım için keyifsizim. (.Akşam 3 fincan çayı içince üstelikte yanında bisküvi ile ( yulafflı idi ama ) onun verdiği vijdan azabı ile olsa gerek kaydirigubbakcemile3 )

Kahvaltımı yaptım. Bi duşa giriyim kendime gelirim belki:
Aslında Ebru ile plates yapmak istiyorum ama.
Sanırım Ben10 saatine denk geliyor.Oğluşum mümkün değil bırakmaz izliyimmm...

bu arada sılacım hane tartıya çıkmama olayı varya ben günde 50 kere çıkıom dedimdi cumaya kadar çıkmıcam dedim ama dayanamıom 2 gündür sabahları aç karnına çıkıom gamyoncuiremsu ama gün içinde bir daha ellemiom tartıyı bi ileri bi geri diodum ya 63 oturdu cnm eğer cuma sabaha 1 kilo daha gitmesse ki inş gider hiç omadı 1 kg vermiş olcam bu hafta geçen haftada 1 kg vermiştim sanırım bu gayet iyi ve sağlıklı çok sevinçliyim ayollllllllll ayrıcana evde kendi kendime spor yapıom az yada çok her gün bişeyler yapıorum ama sıkılıorum bu yüzden netten videolar inidiriorum değişik değişik e her gün aynı şeyi yapmak zorunda değiiz neticede demi datlum maksat metabolizma hızlansın kalori yakalım hareket olsun bi sürü videom oldu low harika :sm_cool:

Dostlara günaydın
Sevgiye sevgi katmak için
Yola çıkanlara günaydın
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.

Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.

günaydın kızlarrr nasılsnz dün evde degildim kaynanama gittim
akşam yedigimi yazıyım 1 tane çörek 3 bardak açık çay
bugn sıradan bi kahvaltı
sabah sporu hariç akşam da yapıyomsnz

çok doğru cnm hareketi vücut resmen istiyor bazense yahu beni dinlendir diyor onu dinlemeliyiz ama sende kendine çok yüklenmişsin canım ve sporu zevk alarak yapmak çok önemli erkek arkadaşıma misal bi hareketi yaptıkça kolaylaşması gerekirken hergün daha zor gelior dediğimde demekki sıkılmışsın sporu severek yapman gerek kendini mecbur hissettiğin için yapıyorsan çabuk sıkılır bir süre sonrada bırakırsın sıkmadan sıkılmadan kasmadan devammmm kaydirigubbakcemile5

günaydın canım ..genelde farkediyom hep sabahları kahve içiyon ve en doğrusunu yapıyon metobolizman için.eferimmm kız sanaŞenizŞenizŞeniz

delikafaduldenkahve mtabolizmayi hizlandiriyormuymus ben tiryakilikten iciyordumsırnaşık şey hatta dusunurdum hep hic bi diyetde kahve olmuyo acaba vermeme engel sey bumu diye:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…