sıla55..82/60
yazer..97/65
ARDA-ALYA...?Kilosunu ben biliyorum.
zemus..68/50..izinli
ironicc..60.4/57
gizem..56.5/50
espresso..76.9
MİYAVMİİİ.....75/55
samanyolu..64.5/60
plasticwoman..69/53pazar günü bildircek kilosunu
overandover..72/58...aynı
certur...61
gulce2008..66.4/57
belgisel..63.9/52
semiramis27..59.3/55
hammer...74
titto79..63/56
erenn..71.2/65
perşembe..66.4/55
cikin_f..72/60
esra55..61/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..92.8/62
reyyan06..70-70/55
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..66.5/50
akrep33...71-71/51
sude2008... 66.5/58
ekim.29..62/56
iklim_61/52
nefisem..61/55
margherita..57-7/53
almerina..63/56
heyhat...82/55...aynı
bigsize....60/52
LaMeKaN369..68/56..bu hafta yeni katıldı listemize
asortie....65.5/58
tamamdır bu ayrıca 2 kilo vermiş halimm
erencim sen benim yediklerimi görsen kız vallahi çok kaçırdım bugün anneme gittim
canım ben cumaları tartılamam zaten ne zaman tartılacagım belli bile değil.öğretmen oldugum için köydeyim inemiyorum ilçeye her zaman evdede tartım yok maalesef
Hep sizlerin sayesinde.Özellikle senin SILACIM.çHepimizi toparladın ne iyi oldu..:tebriklerrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.işte irade süpersin tatlım:1hug:
Hep sizlerin sayesinde.Özellikle senin SILACIM.çHepimizi toparladın ne iyi oldu..
KİLOM 63,8
Çok mutluyum yavaş yavaş gidiyor....:dance:
freyzacım hoşgeldin canım .) Öncelikle kızlar mpralim bozuldu tam 1 kilo almış gözüküyorum...nasıl olur ya???Tüm hafta nerdeyse öğlemi salatayla geçirdim ve akşam az yedim evet kaçamak oldu ama kilo aldırcak kadar değil ; ayrıca lahana suyu içiyorum,şeker hiç kullanmıyorum,ekmek ağzıma sürmüyorum...Bir yerlerde bir yanlışlık var ama nerde?Ama ben malum döneme gircem ondan olabilir mi ki????CADIARZUCADIARZUCADIARZU
sılam topğin hayrlı olsun cnm umarım banada yer vardır
günaydın kızlar banada yer varmı aranızda
CANLARIM HEPİNİZE SABAHIN ŞU SAATİNDE GÜNAYDIN :)hALA DERS ÇALIŞIYORUM VE BİRAZ ARA VEREYİM DEDİM...umarım gününüz çok güzel geçer tatlişler...dün akşam harbiden de azcık barbunya yedim bol limonlu,bir de kendsim kazandibi yaptım bir dilim ondan yedim üstüne saat bu oldu sadece su şekersiz çay ve şekersiz sade kahve içtim....bugüne gelince vallahi de bilmiyorum :)Bakıcez gariii :))))Yazarım kızlar şu an dırt atıyorum sınavım var ayyyyy:Saruboceq::Saruboceq:
freyzacım hoşgeldin canım .) Öncelikle kızlar mpralim bozuldu tam 1 kilo almış gözüküyorum...nasıl olur ya???Tüm hafta nerdeyse öğlemi salatayla geçirdim ve akşam az yedim evet kaçamak oldu ama kilo aldırcak kadar değil ; ayrıca lahana suyu içiyorum,şeker hiç kullanmıyorum,ekmek ağzıma sürmüyorum...Bir yerlerde bir yanlışlık var ama nerde?Ama ben malum döneme gircem ondan olabilir mi ki????CADIARZUCADIARZUCADIARZU
ayyyyyyy nekadar güzel:dance:tebrik ederim canım benimŞenizŞeniz
canım sıkma canını.bu sınav ders stresi yüzünden de kilo almış olabilirsin.inan streste kilo aldırıyor.ve reglidendir büyük etken..
canım saolasın..hadi bakalım sağlıklı zayıflamaya hoşgeldin.şimdiki kilonu ve hedefini yazda seni listemize ekliyelim..
günaydın canım..hoşgeldin aramıza..seni burda görmek negüzelopuyorumnanaktan tabi var aramızda sana yer..opuyorumnanaktanhoşgeldina.s.
sılam hoşbulduk cnm
bitanem kilom şu anda 76 cnm
hedefim69 olmak inşalalh hep beraber üstesinden geleceğiz bu yağlardan
cnm benim sezeryandan sonra göbeğim var
onu erıtmem gerek amam yanlız olmuyo
beraber başaracaği bu iş inşallah
öptüm cnm sevgiler..[/SIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?