ombreye en fazla vereceğim para 150 dir..son limit yani:)Valla ben 2 3 ay once ombre yaptirdim sacimin dipleri kendinsacim sadece ucuna yaptirdim hala duruyorBana 2 sene yeter bu sac kendim kesiyorum zaten sacimi uzun olduu icin
Ahahahahombreye en fazla vereceğim para 150 dir..son limit yani:)
:))400 aşar beni sadece bu masraf yokki evin 100 tane masrafı var evli olduğumuzdan düşünmek zorundayız:)Ahahahah
Bana 400 kadar fiyat veren cikti ben etikerde esimin amcasina boyattim.Tanidik indirimli 100 tl
En mantıklı sonuç bu sanırım tipim değişti dediğine göre kaynakta yapılmıştır..sadece boyamanın o fiyatı tuttuğunu sanmam zaten toplamda diyor muhtemelen kaynak yaptırmıştır.
kapitalist toplum olduk çıktıkGece gun instagramda bir hesaba rastladim.Kiz daha universite ogrencisi.Izmirde.Blogu varmis ve devamli makyaj malzemesi,kiyafet alip fotosunu atiyor.Saclarini boyatmaya istanbula gidiyor.Vucut bakim urunleri alisverisi icin de siklikla seyahat ediyor.Daha yasi tas catlasin 21.Bu mu bu cocuklarin diyecegim cidden cocuklar cunku hayattan beklentileri,onlari mutlu eden seyler.Ac gundemde neler oluyor desen mavi ekran verecekler bunlar.Ana babasi hic mi birsey vermiyor bu kizlara? Yazik.
Eeeee oyle cigerim iki cocuk annesi olarak masrafin dibine vururummm.:))400 aşar beni sadece bu masraf yokki evin 100 tane masrafı var evli olduğumuzdan düşünmek zorundayız:)
vallahi sıra en son bana geliyor:)Eeeee oyle cigerim iki cocuk annesi olarak masrafin dibine vururummm.
Tabi esimin destegi daha cok
Canm Allah beterinden saklasinda universitede okuyupta sirf masraflarini gordurmek giyinmek suslenip puslenmek icin evli adamlarla beraber olan cok kiz gordum .Gunahlari boyunlarina .O kadar guzelligi bakimi beyle yapiyor acaba cok budala genc kizlar var akillari fikirleri marka marka ayrani yok icmeye.....Gece gun instagramda bir hesaba rastladim.Kiz daha universite ogrencisi.Izmirde.Blogu varmis ve devamli makyaj malzemesi,kiyafet alip fotosunu atiyor.Saclarini boyatmaya istanbula gidiyor.Vucut bakim urunleri alisverisi icin de siklikla seyahat ediyor.Daha yasi tas catlasin 21.Bu mu bu cocuklarin diyecegim cidden cocuklar cunku hayattan beklentileri,onlari mutlu eden seyler.Ac gundemde neler oluyor desen mavi ekran verecekler bunlar.Ana babasi hic mi birsey vermiyor bu kizlara? Yazik.
ailesinin kabahati kızlardaa kabahat yok..Canm Allah beterinden saklasinda universitede okuyupta sirf masraflarini gordurmek giyinmek suslenip puslenmek icin evli adamlarla beraber olan cok kiz gordum .Gunahlari boyunlarina .O kadar guzelligi bakimi beyle yapiyor acaba cok budala genc kizlar var akillari fikirleri marka marka ayrani yok icmeye.....
Evlattan haberinyok ki cocuklarda masallah ne yalanlar ne yalanlar Kizimda var oglumda Allah onlari kotulerle karsilastirmasin.Evladini gozunden ayirmayacaksin.Ne olursa olsun.Ben bunu bilir bunu soylerim.ailesinin kabahati kızlardaa kabahat yok..
Ay evet atv de bi dizide gordum oyuncularin hepsinde ombre varModa oldu bu ombrede yaptırmayan yok bi ben sevmiyorum sanırım ombreyi =)
amin..rabbim iyi etsin bizimkileride cümlesininkileride..Evlattan haberinyok ki cocuklarda masallah ne yalanlar ne yalanlar Kizimda var oglumda Allah onlari kotulerle karsilastirmasin.Evladini gozunden ayirmayacaksin.Ne olursa olsun.Ben bunu bilir bunu soylerim.
banada yaptır dediler..zaten saçım uzun değil,ve pazara gidiyorum diyelim hatunların yarısının saçı ombreli:)Moda oldu bu ombrede yaptırmayan yok bi ben sevmiyorum sanırım ombreyi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?