Saçını boyattı, sosyal medya ondan nefret etti!

fiyat bana gayet normal geldi büyük ihtimal nişantaşındaki meşhur yerde yaptırmıştır

Gunde sigaraya 10 lira verenlerin aylik 300 lirasi gidiyor. Bu 300 lira yillik eder 3600 lira. Bu paralar da bosa gidiyor maalesef.
ha kizin yaptigini asla onaylamiyorum.
Bence 950 falan degil 95tir kesin.
Eger etilerde nisantasinda kuafor olmak bu kadar para kazandiriyorsa en iyisi bir kuaför salonu acmak o zaman. Saka gibi...
Yani hepi topu sac. Sacima sampuandan baska hicbir sey surmuyorum. Boyami bile evde yapiyorum yani

Amaaaaan, zenginin malı züğürdün çenesi işte.. Bu işte bir iş var gibi geliyor da bana neyse..
Bana da kız 95 yazacakmış yanlışlıkla 950 yazmış gibi geldi. Dokunmatik telefonların azizliği. Çünk kız 950 lira verdim dedikten sonra karşıdaki tepki vermiyor, normal karşılıyor. Hadi zenginler desen, madem kız zengin o zaman neden kuaföre o parayı verdikten sonra yol parası bile kalmıyor da cebinde yürüyerek eve dönüyor?
Ya da birileri bilerek tiki kızlarla dalga geçmek için kafalarından böyle bir senaryo uydurdular. Burada fake konu açıp sonra onu Facebook'ta falan paylaşıp KK ile dalga geçiyor ya kimi sivri zekalar o hesap.

Kızlar bende geçen sene kaynak +boya sormuştum adam 1000 lira dedi bana
Bunda abartilacak ne var ?
Belki kız başka bi işlem de yaptırdı
Parası var ki harciyor
Ya da 95 yazacaktı 950 yazmış da olabilir
Ben bile bu mesajı yazarken kaç tane yazım hatası düzeltiyor um

Kızlar İstanbulda falan kuaför hizmetleri pahalı evet ama ufak şehirlerde mahalle kuaförlerinde inanılmaz düşük ücretlere de yapılıyor aynı işlemler. Kızın nerede yaşadığını bilmiyoruz sonuçta.

Bir de ekran görüntüsünü alan kızın kendisi, konuşma balonlarına bakarsanız görebilirsiniz. Bence de dalga amaçlı bir şey bu..

95 değildir milenacım burada kıytırık kuaför 125 istedi kıytırıkkk:)

Kizlar semtine gore bi salonun verdigi kirada degisiyor ben saroyerde oturuyorum burda kiralar 1500 2000 den basliyor 15 bine kadar cikiyor.Burada fon ortalama 15 20 boyadab 80 100 den basliyor.Ornek vereyim akmerkez veya Metrocity deki bir salonun verdigi kirayla mahalledeki kuaforun verdigi kira kiyaslanamaz bile.Semt faktorunude ekleyin.Ya nisantasi etiler yada caddede taninmis bi yere veya oyi bir salona yaptirmistir kesim fon ombre zaten oralar icin ancak o fiyat.
Birkeresinde Metrocitydeki Trio kuafore girmistik arkadasla bundan 10 sene once falandi ben kesime 70 o noyaya 250 vermisti.Yani gayettt normal.Paylasimida arkadasina yaptirmistir belki cevresindekilere hava atcekti heral garibim.

ombresi iyi yapılmış kusursuz gibi,özenilmiş şu ünlülerin gittiği kuaförlere gitmiş olabilir..ha genç kız özenti yapmıştır bilemem belkide alay ediyorlardır

Haklısın kiraları bir değil , ancak aradaki fark zaten bir tek ödedikleri kira ve senden aldıkları ücret. Yoksa oradaki de kuaför mahalledeki de. Mahalledekiler üstünde bir de sim atıyor

Haklısın kiraları bir değil , ancak aradaki fark zaten bir tek ödedikleri kira ve senden aldıkları ücret. Yoksa oradaki de kuaför mahalledeki de. Mahalledekiler üstünde bir de sim atıyor
Sim önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…