Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

kızlar fotoğraf koyalım bence,her ay sonu ne kadar uzamış tespit edelim
ben sinamekili ve zeytinyağlı kürüme başlıyorum

tamam bende zeytinyağının yanında turp maskesi yapmaya başlayacağım

ben de saçı çabuk uzayanlardandım şimdi daha normal belki de yaşla işte geriliyor. dikkat çekmek istediğim bir nokta saçınız hiç uzamıyor değil, değil mi? yani uçları yıpranıyor diye sık kestiriyorsunuz sanırım. aksi takdirde tırnak ve saç gelişimiyle ilgili sorunlar dışarıdan değil de yediklerimizle, belki de farkında olmadığımız bir hormon sorunu olabilir onun tedavisiyle çözülebilir diye biliyorum.

ben de her gün saç yıkayan bir insanım yıllaaardır, sadece geçen kış 2 günde 1 yıkamaya çıkabildim yazın yine 1 hatta 2 defa:) ama benim saç diplerim yağlı olup, sonrası çok kuru ve ince telli, meğer dipler o kadar yağlı olmuyormuş aslında ama sonrası çok kuru olduğu için dip sağlıklı olduğu halde o zıtlıktan yağlı gibi duruyormuş. saç serumlarını tavsiye etmişti kuaförüm ve inanılmaz memnun kaldım, hem saçta dolaşma olmuyor, hem ince dağınık görüntüsü kalmadı dalgalar daha parlak oluyor hem de bütün saç aynı nemde parlaklıkta. tabii ki çok çok az ve diplere değmeden uygulanıyor.

eğer yıkamanın zararı olaydı ben sinir olmazdım neden çabuk uzuyor diye:)

kızlar bundan sonra özel günler dışında düzleştirici falan yok hayatımda :) bence siz de yapın bunu

bu bence en doğru kararlardan biri sadece kışın mecbur kalında kurutma makinesi kullanırım o da orta ısıda. fön falan yılda 1 ancak belki de bunlar uzamasını engellemiyor.

aynı sebeple söylenmeye başlamıştım ben de gölge yapınca saçıma şimdi okuyunca tırstım:)

benim saçım bi uzaamaya başlıyo ben hevesleniorum ooo uzamaya başladı die hemen vuruyorum düzleştiriciyi uzuo ya güzel duruyo sonrası hayal kırıklığı bu kez yapmıcam bunu

ya yılan yağının gerçek olup olmadığını nasıl anlıcaksınz ben ufacık bi şişeyi 10 lirayamı ne almıştım başka yerdende koca şişeyi 10 liraya almıştım kokuları falanda çok farklıydı

canım ben 10 liraya aldım kutusuda baya küçüktü üstünde yılan resmi var snake oil yazıyo

saçlarımda su an tek kırık yok hiç düzleştirmiyorum ve herşey çabuk etki ediyor

ve kızlar günde 1 tane havuç yemeye başladım içten beslendikçe saç daha da güzel uzuyor

ben yağ karışımı yapıyorum demiştim ya saça masajla yediriyodum o yağlar tırnaklarıma nasıl iyi geldyse benim tırnaklar pençe oldu gece uykuda kendmi yaralıyorum çevremdekilern orasını urasını kanatıyorum öyle bir sertleştiki anlatamam ve nasıl hızlı uzar oldu tırnaklarımı kesmektek gına geldi

ya kızlar bu şampuanlarda slikon konusu kafamı karıştırdı ne tür zararları varki bide hangi şampuanlarda yok?

hahahahaha bu çok iyidi

ben acıktım galiba

hehe bonus fayda olmuş.

aaa unutmadan saç konuşuluyor sonuçta kremli şampuanları bırakınca bir ara olan dökülmelerim de durdu şükür, sadece serum ya da fıs fıslı kremlerden kullanıyorum şampuanlarım kremsiz artık

saçlarımda su an tek kırık yok hiç düzleştirmiyorum ve herşey çabuk etki ediyor

ve kızlar günde 1 tane havuç yemeye başladım içten beslendikçe saç daha da güzel uzuyor

ah ah dişerimde tel olmasa bn de yerdim havucu((( yeter artık yaaa havuç yemeyi,dürüm yemeyi,koçanıyla mısır yemeyi özledim(((((((((

bu arada silikon zararlı ama bn silikonsuz kullanınca da kazık gibi oluo saçım,ve köpürmüyorlar ve temizlenmemiş hissi bırakıyorlar saçta...

ben bi dönemde argan yağıyla maskesini kullandım ama çok pahalı ya almadım tekrar

kızlar bende dün sinemaki kürüne başladım ama bemiks ampul koyamadım pazar oldugu için bulamadım.bugun yine yapmayı dusünuyorum bu sefer bemikste koycam içine umarım etkili olur ya saçlarım kıvırcık çoook uzaması lazım belli olması için uzadığının

hadi hayırlı olsunn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…