ya cidden düzleştirici olumsuz etkiliyo uzamasında bi engeli varmı yokmu bilmiyorum ama, ya bide deniliyorki ben saçlarımı gün aşırı yıkarım yani hergün artık yıkamıyorum , saçı yağlı bırakıcakmışsın besliyormuş yoksa uzamazmış ? ya bazen cidden fark ediyorum bakımsız saç daha çabuk uzuyor sanki?
kızlar bundan sonra özel günler dışında düzleştirici falan yok hayatımda :) bence siz de yapın bunu
uzun sayılır,kürek kemiklerimde...konu açmıştım saçımla alakalı girebilirsen görürsün resmimi....
ya dip boyam çabuk geliyor diye şikayetçiydim ve kendi rengime boyadım bu sebepten ama Allahın sopası yok işte sen misin şikayet eden dedi ve durdular(((
hayır ama sinem kobalın baya tavsiye ettiği bi yağ kendisi kullanıyormuş
ben hiç kullanmadım
ben tek başına kullanmadım ama yağ karışımlarımın içine koydum , dökülmüyor saç bakım yapıyor ciddi, ama çok masraflı oluyooooo
tamam bende zeytinyağının yanında turp maskesi yapmaya başlayacağım
ne olur kızma, yanlış anlama ama okuyunca koptum limon ve balık eksik yanına diye
ya yılan yağının gerçek olup olmadığını nasıl anlıcaksınz ben ufacık bi şişeyi 10 lirayamı ne almıştım başka yerdende koca şişeyi 10 liraya almıştım kokuları falanda çok farklıydı
saçlarımda su an tek kırık yok hiç düzleştirmiyorum ve herşey çabuk etki ediyorben de saçı çabuk uzayanlardandım şimdi daha normal belki de yaşla işte geriliyor. dikkat çekmek istediğim bir nokta saçınız hiç uzamıyor değil, değil mi? yani uçları yıpranıyor diye sık kestiriyorsunuz sanırım. aksi takdirde tırnak ve saç gelişimiyle ilgili sorunlar dışarıdan değil de yediklerimizle, belki de farkında olmadığımız bir hormon sorunu olabilir onun tedavisiyle çözülebilir diye biliyorum.
ben de her gün saç yıkayan bir insanım yıllaaardır, sadece geçen kış 2 günde 1 yıkamaya çıkabildim yazın yine 1 hatta 2 defa:) ama benim saç diplerim yağlı olup, sonrası çok kuru ve ince telli, meğer dipler o kadar yağlı olmuyormuş aslında ama sonrası çok kuru olduğu için dip sağlıklı olduğu halde o zıtlıktan yağlı gibi duruyormuş. saç serumlarını tavsiye etmişti kuaförüm ve inanılmaz memnun kaldım, hem saçta dolaşma olmuyor, hem ince dağınık görüntüsü kalmadı dalgalar daha parlak oluyor hem de bütün saç aynı nemde parlaklıkta. tabii ki çok çok az ve diplere değmeden uygulanıyor.
eğer yıkamanın zararı olaydı ben sinir olmazdım neden çabuk uzuyor diye:)
bu bence en doğru kararlardan biri sadece kışın mecbur kalında kurutma makinesi kullanırım o da orta ısıda. fön falan yılda 1 ancak belki de bunlar uzamasını engellemiyor.
aynı sebeple söylenmeye başlamıştım ben de gölge yapınca saçıma şimdi okuyunca tırstım:)
hahahahaha bu çok iyidi
ben yağ karışımı yapıyorum demiştim ya saça masajla yediriyodum o yağlar tırnaklarıma nasıl iyi geldyse benim tırnaklar pençe oldu gece uykuda kendmi yaralıyorum çevremdekilern orasını urasını kanatıyorum öyle bir sertleştiki anlatamam ve nasıl hızlı uzar oldu tırnaklarımı kesmektek gına geldi
saçlarımda su an tek kırık yok hiç düzleştirmiyorum ve herşey çabuk etki ediyor
ve kızlar günde 1 tane havuç yemeye başladım içten beslendikçe saç daha da güzel uzuyor
hadi hayırlı olsunn :)kızlar bende dün sinemaki kürüne başladım ama bemiks ampul koyamadım pazar oldugu için bulamadım.bugun yine yapmayı dusünuyorum bu sefer bemikste koycam içine umarım etkili olur ya saçlarım kıvırcık çoook uzaması lazım belli olması için uzadığının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?