- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi nikoniko94
-
@Mune lutfen ulasin bu kisiye.hayatima son veriyorum yazmis..gercek degildir insallah.
Ölmeyi bayılmak zannediyorsun galibaHerkese teşekkür ederim daha fazla yaşamak istemiyorum. Hayatıma son veriyorum
o zaman konuyu kapattırırdı canım. Herkesi etiketleyerek bunu yapması hoş değil. Umarım gerçekte değildir.Beni alıntılamamış :)
Böyle bir şey yapmaz sadece daha fazla yazmak istemediği için böyle dedi.
Ay insallah ya..dikkat cekmek icin yazdiysa cok ayip yaniKorkmayın yahu..
Birşey yapmaz
Ay insallah ya..dikkat cekmek icin yazdiysa cok ayip yani
Ben birine nasilsin yazdim, onu da alintilamisSimdide bu moda oldu. Ben kinamadim, etmedim niye beni etiketliyosun vicdan yapmam. Bi uyede intihar etcem yazmisti, sonra arayip ulastilar nice miydi neydi üyenin adı. Ziyaretci olarak girip okursunuz yorumlari
O benim ya, birine nasilsin diye sordugu halde vakaya bulastirilan : ))biri nasılsın yazmış onu da etiketlemiş ??? Ağır yazanları kabul ediyorum ama burada herşeyi yazıyorlar. Ben konu sahibinin daha vicdanlı yorum yapılsın diye yazdığına inanmak istiyorum.
offfNasıl olacak abla o zaman ben eşime bosanmak istiyorum desem kıyamet kopar piskolejik sorunları var ben böyle bir hataya nasıl düştüm anlamıyorum kahretsin
Sorma ben de başlıktaki kınadım başıma geldi yazmasını düzeltmesini istemiştimO benim ya, nasilsin deyip vakaya bulastirilan : ))
Eğer konu gerçekse zaten pişman ve vicdan azabı yaşayan birinin üstüne bu kadar gitmeyin.Dışarda paylasamayacagi birsey sonuçta burda anlatmış ağır sözler yazmadan yol gösterilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?