- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Ben de böyle düşünüyorumKorkmayın yahu..
Birşey yapmaz
Bu kdr safmiyizki :) tobe iiki tum gun yoktum anam neler olmus kazan gibi kaynamis buralarBen anlamadım biri aydınlatsın olmayacak birşey yaptım derken o anda onun elini tutmak ya da öpmek bile olmaması gereken birşeydir sonuçta bir buluşma yani ne kadar ileri gidebilirsin ki bu kadarcık şey için intihara gerek yok
Evet cok agir yorumlar yapilmis hic dogru degil bu.Ama konu sahibi kk yi azcok bilen biri bence yeni uye ama takip etmistir burayi oncesinde.Ve bu tip konularda kk da ne kadar namus bekciligine merakli ve linc etmeye hazir karakterler oldugunu da zaten biliyordu..
Cinsellik olayı dün yaşandı aslında son kez konuşmak için gitmiştim dışarıda görüşemeyexmiz için evine gittim ihtimal vermedim.
1 aydır yazıştık ve dün birlikte olduk ben bugün konuşup istemediğimi söyleyeceğim ama kinci biri ya tehtit ederse etmez diye biliyorum yazma diyince yazmamıştı
Sanal zorbaligi kimse kabul etmez zaten canim benim.yazilan cirkin yorumlarin hepsini okumadim ama eminim ki cok agir yorumlar vardir.Bir insan ne olursa olsun herseyden once bir anneyse ozellikle internet gibi bir ortamda tanimadigi insanlarin yorumlarina bu kadar da kafayi takip intihara girismez yada girismemeli diyelim..Insanlarin baslarina ne kadar daha kotu olaylar geliyor da intihari secmiyor.May, ummakla, yaşamak arasında fark var.
Yerden yere vurulacağını umarsın hazırlanırsın, ama yerden yere vurulurken neler hissedeceğini, o an deneyimlersin.
Herkes her cümleye kendini hazırlamak zorunda değil ve fakat herkes ağzından ne çıktığını duymak, ne yazdığını tartmak, tartmıyorsa bedeline katlanmak zorunda. Sanal zorbalığı kabul edemem kusura bakma lütfen.
Sanal zorbaligi kimse kabul etmez zaten canim benim.yazilan cirkin yorumlarin hepsini okumadim ama eminim ki cok agir yorumlar vardir.Bir insan ne olursa olsun herseyden once bir anneyse ozellikle internet gibi bir ortamda tanimadigi insanlarin yorumlarina bu kadar da kafayi takip intihara girismez yada girismemeli diyelim..Insanlarin baslarina ne kadar daha kotu olaylar geliyor da intihari secmiyor.
Dileyelim ki ciddi olmasın..dileyelim ki kk da biraz hosgorulu olmayi ogrensin.Her konuda taslamak yerine empati yapmayi ogrensek süper olacak.
OvvvHerkese teşekkür ederim daha fazla yaşamak istemiyorum. Hayatıma son veriyorum
Cunku erkek egemen bir toplumuz biz..kadin ne kadar hatali oldugunu,pisman oldugunu söylesede aldatiyorsa dunyanin en pislik insanidir deniyor.."cocugunun yuzune nasil bakacaksin?"diyen bile olmus mesela..halbuki bunu diyenlerin belkide kocalari aldatti ve hala ayni evin icinde coluk cocukla mutlu aile pozları veriyorlar..iste cifte standart.Çok ağır şeyler var aralarda.
May, annelerin değil intihar, ufak cinnet getirme lüksü bile yok orası ayrı da intihar psikolojisi denen bir şey de var. Sanal ortama giren herkesten sağlam psikoloji beklenmediği gibi şu haldeki bir kadının da psikolojik olarak zaten kolay bir süreçten geçmediği ortada. Hayır belki fake yani, belki dikkat çekme çabası, belki gerçek bilinmiyor. Onun ne yaptığı değil, bizim ne dediğimiz önemli olan işte onu diyorum. :/ Bir tutam empati işte. Hani diyoruz ya "Erkek olsa asarız keseriz vay şrfsiz adam deriz, ama kadın olunca bi yumuşak yorumlar" filan. E adam anlatmıyor, adam çare aramıyor, adam pişman değil; burada eşini aldatıp dökülen kadının dilinden anlatımından az buçuk anlaşılıyor, pişman mı, kendini mi kurtarmaya çalışıyor sadece vs vs... Yani pişman ve -ben bir mok yedim Allah beni kahretsin" diyen insana vurmak niye? Buraya aldatan erkek bin pişman olup, karıma söyleyeceğim ama nasıl söyleyeceğim tarzı bir konu açsa, yine akılcıl, şiddetten arı yorum alabilmeli. Çözüm-tavsiye-eleştiri ve belki silkelemek babında sert dil ok anlarım da, hakaret filan... Fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?