Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Bu kdr safmiyizki :) tobe iiki tum gun yoktum anam neler olmus kazan gibi kaynamis buralar

Neticede bir anne bence bu kadar ağır konuşmayı hakedecek bir durumu olmamıştır kaldı ki olduysa da ortada bir koca ve bir çocuk var hadi ben kaçtım diyip yüzüstü bırakamazsın zaten 20 yaşında 15 yaş büyük biriyle evlenecek ne yaşadın diye de sormak lazım

May, ummakla, yaşamak arasında fark var.
Yerden yere vurulacağını umarsın hazırlanırsın, ama yerden yere vurulurken neler hissedeceğini, o an deneyimlersin.
Herkes her cümleye kendini hazırlamak zorunda değil ve fakat herkes ağzından ne çıktığını duymak, ne yazdığını tartmak, tartmıyorsa bedeline katlanmak zorunda. Sanal zorbalığı kabul edemem kusura bakma lütfen.

Benide alintilamis .buraya konu açılışta intihar teşebbüsü tuaf ama sanki akrabalariyzda bidaha nasıl yüzümüze bakck kimse kimseyi tanımıyor konu hakkındaki genel düşüncesini yaziyor herkes.bide alıntı yapıp zan altında bırakıyor.isin adli konusu bir yana birini intihara teşebbüs ettirmek beni çok üzer.tabiki buradaki yorumlara bakarak intihar edileceğini de hiç düşünmüyorum orasi ayrı.

Genelde yorumlarını beğendiğim bazı arkadaşların bu konuda yaptıkları yorumları hayretle okudum nasıl böyle çifte standart yaparsınız .

Aldatmanın affı yoktur kadın da erkekte aldatsa aynıdır değişen hiç bir şey olmaz. Adamdan memnun değilsen boşanırsın sonra hayatına bakarsın . Cinsellik herkesin ihtiyacıdır fakat git kocanı ya da karını aldat ihtiyacını gider gibi bir şey olmamalı.

Kahlofrida

Mune Kazen nerdesiniz bizi bı aydınlatın noldu nolmus bı öğrenelim yani bilginiz vardır umarım yani .bir siteye uyeligmizin değişik yerlere girmesini istemiyoruz

bir konu sahibi de böyle yapmıştı intihar edeceğim çocuklarımı da zehirleyeceğim diye ortalığı ayağa kaldırdı
sonra geldi kendi konusuna yazma gereği duymadan başka konuları okuyordu
millet burada endişelenmekten bir hal olmuştu
burada hiç kimsenin git kendini öldür yazdığını düşünmüyorum
çoğu yorum boşan menvalinde boşanamam yazmış cevap olarak

Dünyanın sonu değil ..
Kendine zarar verecek şeyler yapma sakın.
Bence önce bir psikoloğa görün içini dök rahatla.
Kimse hata yapmaz diye bi kaide yok önemli olan hata yaptığının farkında olman , böyle bi konu açtığına göre de farkındasın.

Bidaha asla yapmam diyorsan Allaha sığın af dile.
Eşine de hiç bahsetme derim daha kötü şeyler olabilir çünkü eşinin de karakterini bilemiyoruz Ve çocuğunda var .. O kişiyle de görüşme aileni bozma.

Unutma sen bir bireysin kararlarını kendin verebilirsin buradan sana boşan diyen çok olmuş o kişiler sadece der ve demekle de kalırlar neler yasayacagini bilmezler sonuçlarına sen katlanirsin onun için kendini düşünerek kararlar ver..

Sanal zorbaligi kimse kabul etmez zaten canim benim.yazilan cirkin yorumlarin hepsini okumadim ama eminim ki cok agir yorumlar vardir.Bir insan ne olursa olsun herseyden once bir anneyse ozellikle internet gibi bir ortamda tanimadigi insanlarin yorumlarina bu kadar da kafayi takip intihara girismez yada girismemeli diyelim..Insanlarin baslarina ne kadar daha kotu olaylar geliyor da intihari secmiyor.

Dileyelim ki ciddi olmasın..dileyelim ki kk da biraz hosgorulu olmayi ogrensin.Her konuda taslamak yerine empati yapmayi ogrensek süper olacak.

Valla bu herifler yapiyo ustune bi su iciyolar bitiyo gidiyo.. hani kadinlar yapinca dunyanin sonu oluyo..cunku neden biliyor musunuz?Erkekler adrenalin olsun diye yapiyolar, kadinlarsa kocalarindan intikam almak icin...

Bence böyle bir konuyu buraya açmamalıydınız. Gelecek yorumların %99.999unu tahmin edecek zeka seviyesinde olduğunuzu düşünüyorum. Kötü söz beddua almak için açtıysanız bilemem.
Burdan kimse size yardım edemez.
Akıl veremez.
Dikte edemez.

Eminim şuanki yoğun vicdan azabınız ile açtınız konuyu.
Boşanmaya niyetiniz de yok sanırım.
Öyleyse diğeri ile ilişiği kesip unutacaksınız.
Başka yolu yok.

Aranizda fiili bir durum yasanmamissa, tovbe edip çocuğunuz için dvm edebilirsiniz.en azından oğlunuz elden avuç tan çıkana kadar.

Çok ağır şeyler var aralarda.
May, annelerin değil intihar, ufak cinnet getirme lüksü bile yok orası ayrı da intihar psikolojisi denen bir şey de var. Sanal ortama giren herkesten sağlam psikoloji beklenmediği gibi şu haldeki bir kadının da psikolojik olarak zaten kolay bir süreçten geçmediği ortada. Hayır belki fake yani, belki dikkat çekme çabası, belki gerçek bilinmiyor. Onun ne yaptığı değil, bizim ne dediğimiz önemli olan işte onu diyorum. :/ Bir tutam empati işte. Hani diyoruz ya "Erkek olsa asarız keseriz vay şrfsiz adam deriz, ama kadın olunca bi yumuşak yorumlar" filan. E adam anlatmıyor, adam çare aramıyor, adam pişman değil; burada eşini aldatıp dökülen kadının dilinden anlatımından az buçuk anlaşılıyor, pişman mı, kendini mi kurtarmaya çalışıyor sadece vs vs... Yani pişman ve -ben bir mok yedim Allah beni kahretsin" diyen insana vurmak niye? Buraya aldatan erkek bin pişman olup, karıma söyleyeceğim ama nasıl söyleyeceğim tarzı bir konu açsa, yine akılcıl, şiddetten arı yorum alabilmeli. Çözüm-tavsiye-eleştiri ve belki silkelemek babında sert dil ok anlarım da, hakaret filan... Fazla.

Ben intihar etmeye gidiyorum deyip gidip hemen bunu gerçekleştirecek kadar kolay değildir böyle bir bir karar.. Umarım düşündüyse de kendisini ve çocuğunun ona bakan gözlerini görüp vazgeçmiştir..

Cunku erkek egemen bir toplumuz biz..kadin ne kadar hatali oldugunu,pisman oldugunu söylesede aldatiyorsa dunyanin en pislik insanidir deniyor.."cocugunun yuzune nasil bakacaksin?"diyen bile olmus mesela..halbuki bunu diyenlerin belkide kocalari aldatti ve hala ayni evin icinde coluk cocukla mutlu aile pozları veriyorlar..iste cifte standart.
Ben bu konuda konu sahibine bosanmasini tavsiye etmistim.zaten olmasi gereken buydu cunku aldatma olmasa bile mutlu degil esiyle..

Burada her cesit insan var.Kimi egitimli kültürlü bilgili kimi cahil vicdansiz sabit fikirli dar vizyonlu..dolayisi ile her turlu yorum geliyor..bana kalirsa boyle problemlerle ilgili konular buraya acilmamali..buna hazir degil bu toplum
Kadin kadina bile destek yok baksana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…