Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Hayatima son verecekse burada yazan hickimse bundan sorumlu olamaz.Zaten konu sahibi vicdan azabi cekiyormus.Kendi gucsuz kisiliginden dolayi yaptigi hatanin sonucunda actigi bu konuda kimseden taktir beklememisti herhalde..hickimse "oh iyi yapmissin zaten esinle mutlu degildin baska çaren yoktu"diye yazacak degildi.Oda bunu biliyordu..
Intihar etmek gibi bir hataya düşen ustekikte5bakmakla yukumlu oldugu bir cocugu varken bunu yapan bir kadin güçsüzdür,sorumluluk almaktan kaciyordur,hatalarinin bedelini baskalarina yikiyordur..bu vasiflari kendine yakistiriyorsa biz napalim?

Zaten banlanip duruyorum bu ara geldi bana da bulasti..

Ben artik konunun gerçekliğine inanmiyorum.. Milletin sinirini zıplatacak detaylarla dolu.. Hele o "diri olsunlar" ifadesi yok mu.. Sonunda da intihar ediyorum duyurusu tuz biber oldu..
Sorma ben de başlıktaki kınadım başıma geldi yazmasını düzeltmesini istemiştim iraden var demiştim . Başlık yüzünden ben de listeye alındım. Seninki hele tam komedi olmuş.

"kim namus ve ahlak bekçiliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur."

Dua edin de dikkat çekmek için yazmış olsun o cümleyi.

Valla ben de konu sahibinin vicdanlı olsunlar diye yaptığını düşünmek ( vicdansız yazımız senin de benim de yok), hatta trollediğini düşünmek istiyorum ama malum ki yazamıyoruz. Çünkü ne olursa olsun söylediği şeye niyet etmese bile yazması üzücü.

Bi arkadasimda boyle baskasina asik olup esini aldatmaya baslamisti. Esi bi sekilde ogrendi. Hala evliler ama o evlilikte hayir yok artik. Bence ayrilmalisiniz.

Tabii ki, Allah korusun..
Ben konuya yorum yapmadim zaten hic, bu tarz konularda diyeceğim şeyi seçemiyorum..
Bi arkadasimi bayadir gormeyip birden denk gelince heyecanlandim, nasil oldugunu soruverdim konunun içinde..
Vicdanli yazilsin pekala ama konu sahibi goze almalıydı bunca tepkiyi de.. Kimse madalya takmaz..

Kesinlikle katılıyorum. Ben de aldatma konularında bir şey diyemiyorum. Sadece bilinçli olunmalı bence. Hani birşey yapıyorsan yaparsın. Yani bunu kınayarak başa gelecek birşey olarak görmüyorum. Ben bu konuya karşıyım ama yargılayanlara da ağır olduğu sürece karşıyım. o yüzden aynen sessiz kalmalı ama etiketteyiz. Konu sahibini yine de merak ediyorum. Umarım kendini toplar. Çocuğu var sonuçta.

Her insanın ikinci bir şansı vardır
Dusuncene saygı duyarım aynı saygıyı bende beklerim

Herkes ikinci bi şansı hak eder ya da etmez bu tartışılır.

Ama kesin olan şey şu ki o şansa sahip olup olmayacağınızın kararını siz veremezsiniz, karşınızdaki verir.

Karşısına geçip "Ben sana bunu bunu yaptım. Buna rağmen beni affedebilir misin? Benimle beraber yürümeye devam edebilir misin?" diyecek cesaretiniz varsa ikinci şansı isteyecek yüzünüz olur.

Hatanızla yüzleşip sorumluluğunu almak yerine örtbas ettim oldu bitti, bu da benim ikinci şansım diye o evliliğe devam ederseniz karşınızdakini aldatmaya devam etmiş olursunuz.

İlk sayfa kapanmadan ikincisi açılmaz. O da bedelini ödeyecek cesarete sahip olmayı gerektirir ki "bedel"in ne olacağını asla bilemezsiniz. Bedeli ölçülü ya da orantılı olacak mı bilemezsiniz. Türkiye standartlarında hele yaptığınız hatanın bedeli "hayati" olabilir, onu hiç bilemezsiniz.

Sayın N nikoniko94 hata üstüne hata yapmışsınız. Zaten yanlış başlayan iş yolda düzelmez ki sizin olayda da düzelmemiş zaten. Aynı hatalı evliliğe tutunmaya çalışmak yerine lütfen bitirin. Bitirirken de olabildiğince, koşullarınız ne kadarına elveriyorsa dürüst olun.

Yaş farkının sizi rahatsız ettiğini, uyumlu olmadığınızı, cinsel problemleriniz olduğunu, karı koca gibi değil ev arkadaşı gibi yaşamanın size zor geldiğini anlatın. Eşinize saygınız varsa yaptığınız hatayı da anlatın diyeceğim ama bu tarz olaylar kişilerin can güvenliğine kadar gidebildiği için temkinli yaklaşmakta fayda görüyorum.

Ama her ne yaparsanız yapın olayın üstünü örtüp evliliği yürütmeye çalışmayın. Gerçeklerin sizin kontrolünüz dışında açığa çıkması, daha büyük hatalar yapmanız, hatalarınızı saklamak isterken bugününüze şükredecek kadar dibe batmanız çok olası çünkü.

Bu sözleriniz onu bunu kınayan kadınların kulağına küpe olur umarım..
Tek çözümde boşanmak...

Ulaşılamıyor mu şimdi kızcağıza.

Bu erkekler aynı şeyi yaptığında neden intiharı düşünmüyor da kadınlar düşünüyor yaa..

Bence kocasi isten gelmistir iyi seyler düşünün kocasinin yaninda bu konuya bakamaz gibi

MADDE 84. - (1) Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) İntiharın gerçekleşmesi durumunda, kişi dört yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Başkalarını intihara alenen teşvik eden kişi, üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu fiilin basın ve yayın yolu ile işlenmesi hâlinde, kişi dört yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(4) İşlediği fiilin anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan veya ortadan kaldırılan kişileri intihara sevk edenlerle cebir veya tehdit kullanmak suretiyle kişileri intihara mecbur edenler, kasten öldürme suçundan sorumlu tutulurlar.

Bilemiyorum
Cümlelerinizi seçerken siz düşünürsünüz bundan sonra artık
KadınlarKulubü de TC yasalarına bağlı resmi bir site olduğundan ötürü.

Ben anlamadım biri aydınlatsın olmayacak birşey yaptım derken o anda onun elini tutmak ya da öpmek bile olmaması gereken birşeydir sonuçta bir buluşma yani ne kadar ileri gidebilirsin ki bu kadarcık şey için intihara gerek yok

E yuh ama, kadına "Ar damarın çatlamış, artık duramazsın sen" bile yazılmış ya. Yorumları okuyayım dedim nasıl bir öfke kusumu, niye bu kadar söylüyorsunuz, niye bu dili kullanıyorsunuz ya?
Evet cok agir yorumlar yapilmis hic dogru degil bu.Ama konu sahibi kk yi azcok bilen biri bence yeni uye ama takip etmistir burayi oncesinde.Ve bu tip konularda kk da ne kadar namus bekciligine merakli ve linc etmeye hazir karakterler oldugunu da zaten biliyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…