- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Sorma ben de başlıktaki kınadım başıma geldi yazmasını düzeltmesini istemiştimiraden var demiştim . Başlık yüzünden ben de listeye alındım. Seninki hele tam komedi olmuş.
Valla ben de konu sahibinin vicdanlı olsunlar diye yaptığını düşünmek ( vicdansız yazımız senin de benim de yok), hatta trollediğini düşünmek istiyorum ama malum ki yazamıyoruz. Çünkü ne olursa olsun söylediği şeye niyet etmese bile yazması üzücü.Zaten banlanip duruyorum bu arageldi bana da bulasti..
Ben artik konunun gerçekliğine inanmiyorum.. Milletin sinirini zıplatacak detaylarla dolu.. Hele o "diri olsunlar" ifadesi yok mu.. Sonunda da intihar ediyorum duyurusu tuz biber oldu..
Tabii ki, Allah korusun..Valla ben de konu sahibinin vicdanlı olsunlar diye yaptığını düşünmek ( vicdansız yazımız senin de benim de yok), hatta trollediğini düşünmek istiyorum ama malum ki yazamıyoruz. Çünkü ne olursa olsun söylediği şeye niyet etmese bile yazması üzücü.
Kesinlikle katılıyorum. Ben de aldatma konularında bir şey diyemiyorum. Sadece bilinçli olunmalı bence. Hani birşey yapıyorsan yaparsın. Yani bunu kınayarak başa gelecek birşey olarak görmüyorum. Ben bu konuya karşıyım ama yargılayanlara da ağır olduğu sürece karşıyım. o yüzden aynen sessiz kalmalı ama etiketteyiz. Konu sahibini yine de merak ediyorum. Umarım kendini toplar. Çocuğu var sonuçta.Tabii ki, Allah korusun..
Ben konuya yorum yapmadim zaten hic, bu tarz konularda diyeceğim şeyi seçemiyorum..
Bi arkadasimi bayadir gormeyip birden denk gelince heyecanlandim, nasil oldugunu soruverdim konunun içinde..
Vicdanli yazilsin pekala ama konu sahibi goze almalıydı bunca tepkiyi de.. Kimse madalya takmaz..
Her insanın ikinci bir şansı vardır
Dusuncene saygı duyarım aynı saygıyı bende beklerim
evet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Şimdi kendime bile söz edemedim şeyi yaptım aldattım ben 23 eşim 38 yaşında ever severek evlendik.. yaşını hiç birşeyi görmedim İnan'ın düğünümü bile net hatırlayamıyorum hani insanın gözüne perde iner ya benimkinde öyle..
3 senedir evliyiz bir çocuğumuz var henüz 2 yaşına girecek. Eşim iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur ama eşim gezmeyi dolaşmayı sevmez birbirimize uymuyorduk bir kere bile kahvaltıya gitmedik.. sen bunları evlenmeden düşünemedimi diyeceksin valahi düşünemedim bunları görmedim cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor oğluma tek basıma bakıyorum arada kendi annem geliyor kayınvalidem geliyor oglum çok zor bir çocuk.hangi çocuk zor değildi diyeceksiniz ama öyle değil işte. Liseden beri çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı oda beni çok sevmişti sonra arkadaşımdan görüp ekledi konuştuk içimdeki heyecanı mutluluğu anlatamam kendime kızdım çok kızdım çünkü ben bu değilim onu hayatım boyunca son kez görmek istedim gördüm yürüdük konuştuk hep konuştuk bırakamadık birbirimizi sonra kendimden Nefret edeceğim birşeyi yaptık... hiç kopamadım oda kopamadı herşeyi biliyor hayatımdaki ben çok kötü bir hata yaptığımı biliyorum kendimden nefret ediyorum ama ilk defa canım acıyor kelimesini anladım lütfen bana ablalarım kardeşlerim olarak yol gösterin beni kınamayan kızmayın benim sadece yardıma ihtiyacım var
O intihari tercih etti dogruysa insallah degildirAyrılmaktan başka yol yok tatlım
O intihari tercih etti dogruysa insallah degildir
Evet cok agir yorumlar yapilmis hic dogru degil bu.Ama konu sahibi kk yi azcok bilen biri bence yeni uye ama takip etmistir burayi oncesinde.Ve bu tip konularda kk da ne kadar namus bekciligine merakli ve linc etmeye hazir karakterler oldugunu da zaten biliyordu..E yuh ama, kadına "Ar damarın çatlamış, artık duramazsın sen" bile yazılmış ya. Yorumları okuyayım dedim nasıl bir öfke kusumu, niye bu kadar söylüyorsunuz, niye bu dili kullanıyorsunuz ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?