- 20 Ocak 2010
- 48.820
- 188.755
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Şimdi suçlu burdaki kadınlar mı oldu"kim namus ve ahlak bekçiliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur."
Dua edin de dikkat çekmek için yazmış olsun o cümleyi.
Bu cvp verdigin yorumu yapanda abartmis vallaŞimdi suçlu burdaki kadınlar mı oldu
O kdr dogru yazdinki... kadin aldatiyosa cocuklariyla ne ilgisi var, derdi kocasiyla..Cunku erkek egemen bir toplumuz biz..kadin ne kadar hatali oldugunu,pisman oldugunu söylesede aldatiyorsa dunyanin en pislik insanidir deniyor.."cocugunun yuzune nasil bakacaksin?"diyen bile olmus mesela..halbuki bunu diyenlerin belkide kocalari aldatti ve hala ayni evin icinde coluk cocukla mutlu aile pozları veriyorlar..iste cifte standart.
Ben bu konuda konu sahibine bosanmasini tavsiye etmistim.zaten olmasi gereken buydu cunku aldatma olmasa bile mutlu degil esiyle..
Burada her cesit insan var.Kimi egitimli kültürlü bilgili kimi cahil vicdansiz sabit fikirli dar vizyonlu..dolayisi ile her turlu yorum geliyor..bana kalirsa boyle problemlerle ilgili konular buraya acilmamali..buna hazir degil bu toplum
Kadin kadina bile destek yok baksana..
Cunku erkek egemen bir toplumuz biz..kadin ne kadar hatali oldugunu,pisman oldugunu söylesede aldatiyorsa dunyanin en pislik insanidir deniyor.."cocugunun yuzune nasil bakacaksin?"diyen bile olmus mesela..halbuki bunu diyenlerin belkide kocalari aldatti ve hala ayni evin icinde coluk cocukla mutlu aile pozları veriyorlar..iste cifte standart.
Ben bu konuda konu sahibine bosanmasini tavsiye etmistim.zaten olmasi gereken buydu cunku aldatma olmasa bile mutlu degil esiyle..
Burada her cesit insan var.Kimi egitimli kültürlü bilgili kimi cahil vicdansiz sabit fikirli dar vizyonlu..dolayisi ile her turlu yorum geliyor..bana kalirsa boyle problemlerle ilgili konular buraya acilmamali..buna hazir degil bu toplum
Kadin kadina bile destek yok baksana..
Aynen canim benim..egitimi ssdece uni bitirmekle yaptigini sanan milyonlar var bu ulkede..halbuki ogrenmemiz gereken ilk sey merhamet ve empati yetenegi..bu da okullarda ogretilmiyor iste..Katılıyorum.
Biz kadınlar, yani pek çoğumuz böyle şeylerde birbirimizi parmakla işaret etmeye dünden hazırız. Ancak erkekler arası bunun "Aferin len, yakalanma aman hanıma ahaha" geyiğine kadar döner, işte kimi arkadaşlığı keser sert çıkar, kimi "Abi yapma, ayıp ya" der ama mutlaka bir sırt sıvazlayanı çıkar. Bizde durum vurun khpeye... Toplum şeysi dediğin gibi.
Böyle böyle konuşa konuşa aşılacak belki...
Gerçi denmiş de konu içinde sanırım, şöyle yapabilirsin, böyle yapabilirsin vs, konu sahibi de hepsine az yan çizmiş gibi, kendine desteği kendi bitirmiş sanki orası da ayrı.
Ne biliyorsun herkeste aynı mıValla kimse kusura bakmasın ve yanlıs anlamasın amaa...
Şoyle bir gercek var ki..
Erkeklerin cogu bunu sadece zevki icin yapabiliyorken,ayni seyi hicbir kadın sadece zevki ugruna yapmaz......
intihar lafı nerde geçiyor ki?Ohaa intiharmi etcek konu sahibi :/
Hata ustune hata yapiyosun konu sahibi kendine gel
Iste bir kadini yucelten erdemlerden biride bu aslinda..duygularimiz var bizim icgudulerimiz degil sadece.. Yanlis bile olsa bir cikar icin degil aşk icin yapariz hatayi..Valla kimse kusura bakmasın ve yanlıs anlamasın amaa...
Şoyle bir gercek var ki..
Erkeklerin cogu bunu sadece zevki icin yapabiliyorken,ayni seyi hicbir kadın sadece zevki ugruna yapmaz......
intihar lafı nerde geçiyor ki?Ohaa intiharmi etcek konu sahibi :/
Hata ustune hata yapiyosun konu sahibi kendine gel
EGM nin sanal bir birimi vardı, linki oraya atarak, ihbar yapın, ilgilenilsin.
May, ummakla, yaşamak arasında fark var.
Yerden yere vurulacağını umarsın hazırlanırsın, ama yerden yere vurulurken neler hissedeceğini, o an deneyimlersin.
Herkes her cümleye kendini hazırlamak zorunda değil ve fakat herkes ağzından ne çıktığını duymak, ne yazdığını tartmak, tartmıyorsa bedeline katlanmak zorunda. Sanal zorbalığı kabul edemem kusura bakma lütfen.
Aynen canim benim..egitimi ssdece uni bitirmekle yaptigini sanan milyonlar var bu ulkede..halbuki ogrenmemiz gereken ilk sey merhamet ve empati yetenegi..bu da okullarda ogretilmiyor iste..
Valla su siteye ilk girdigim gunden beri ilk kez bir uyenin ve konunun fake olmasini diliyorum.Yani dalga gectiyse bile helali hoş olsun.Yeterki bir insan hayati bitmesin..
Maşallah çok genişsiniz .iyice cesaret verimde konu sahibine ikisini bir idare etsin .hayatında her kötü monoton olan başka erkeğin kucağına kendi atarsa vay halimize.sonrada pişman olup koşarak buraya konu açsınlar sizin gibi çok ileri görüşlü bir kaç arkadaşın pof poflamasiylada çok iyi birşey yapıyorum desin devam etsin bravo gerçekten
Ne biliyorsun herkeste aynı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?