Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Esinle mutlu degilsen bosanmalisin. Mutsuz evlilik Cocugunun psikolojisini bozar gerek yok. Boşan kurtul. Cocugun nun kötü etkilenecegini sanmam. Hayata bir kere geliyoruz cigeri 5 para etmez insanlar icin kendi hayatimizi söndürüyoruz hata üstüne hata yapilmis oluyor. Elalem ne der diyede sakin dusunme

İmzamı atarım bu yorumuna.
Ellerine, yüreğine sağlık.

Zevki ugruna yapmis olsaydi duydugu rahatsizliktan ötürü burada konu acmazdı.....
Pişman olmuş işte korkmuş belli bilemiyorum beni de bağlamaz zaten hiçbir denilenide uygulamaya niyeti yk gibi bundan sonrası kendi bileceği bir iş ister boşanır ypar ister boşanmaz devam eder bu böyle uzayıp gider

Şimdi biz bu kadına ne diyelim oh iyimi yapmışsın diyelim kocalarınız sizi aldatırsa afferin mi diyeceksiniz anlamadım ki ne empatisi yapalım bu kadınla yaptığı ahlaksızlık değil mi?
Yok bibicim kimse bunu demez zaten..bosan diyenler oldu bende dahil zaten buna birsey demiyor kimsede..ama bazi yorumlar cok agir olmus yahu..okudunmu yazilanlari?
Gerci bu yuzden intihar etmezde kimse yani kimseyi sorumlu tutamayiz bu yuzden.sadece vurun kahpeye olayi var ya o kotu..

Bu salatalık muhabbeti nedir ? Anlatın bir yahu ! Başka konuda da atıf yapılmış ama nerde yazıyo bilmiyorum.Aydınlatın beni !!!
Şimdi şöyle ki bir üyemiz evli ve kocasının arkadaşı ile ilişkisi olmus sonra kocası öğrenmiş konu kapanmış daha sonra bi gün bu üye pazarda salatalık seçerken o ilişki yaşadığı şahsın kardeşi gelip üyemize hoşlandığını söylemiş bdv çok bdv iptal özetle :)

Ay tövbe ! Teşekkürler.Aydınlandım.

Aydinlanmistir .
Elinize saglik.

Hayir yahu....
Kadının kocasının duyamayacagi varsa bile duyacak en sonunda...
Birsey olmaz endise etmeyin
Ya kadın cidden intihar ederse?
Sosyal medyada böyle tartışırken, intihar edeceğim diyip, intihar eden birinin davasını duymuştum.

Ya kadın cidden intihar ederse?
Sosyal medyada böyle tartışırken, intihar edeceğim diyip, intihar eden birinin davasını duymuştum.

Yok canım :)
Lutfen endise etmeyin...
Hangi hakaret vicdanindan daha agir gelir bir insana ?
1 aydir gorusuyormus zaten...
Etse bu zamana kadar ederdi.. :)

Okudum canım ama herkesin içinden geçenleri yazıya dökenler diyorum ya kicam beni aldatsa neler neler söyleriz dimi o yüzden çok ağır o şu bu diyemiyorum minicik bebesi var eski aşkıyla gitmiş ilk bulusmada yatmış bir kadın bende boşan dedim ağır yazmadım ama haklılar maalesef

Yaş 23, 3 yıl önce evlenilmiş.. 20 yaşında evlilik.. 21 de çocuk.. Adamda 35 yaşında.. Yapma diye olmuştur.. Demek ki kendinizi dinliyorsunuz yalnızca..

Canım sakın öyle birşey yapma !! Dünyanın sonu değil yaşadığını yaşayan kaç insan var bizim de yaşamayağımızın garantisi yok. Kimse kusura bakmasın ben inanıyorum büyük konuşulan birşeyin birgün başa gelebileceğine.. Büyük lokma ye büyük laf söyleme demişler. Şuan çözüme odaklanmalısın ve ölüm çözüm değil. Küçücük yavrunu düşün. Senin en büyük yaşama sebebin, sevincin o olmalı.. Boşver kocanı da diğer herifi de ya kurtul ikisinden de . Aç boşanma davanı gir adam akıllı bir işe yaşa yavrunla keyfine göre. Ailen destek olursa daha iyi tabiki. Seni asla yargılamıyorum nasıl bi psikolojiyle yaptın neler yaşadın bilmiyoruz.. Yani kolay değl kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek, yürütmek, adamın ettiği laflar çok gurur kırıcı yani belki konu sahibi de aldatıldı nerden biliyoruz ki adam ilgisizmiş sonuçta.. Belki o da yaptı böyle bişey .. Bunlar varsayım bilemeyiz ama seni burda namusuna laf ederek linç etmeye kimsenin Hakkı yok. Emin ol herkeste senin iyiliğin için bişeyler söyledi evet suçlayan yargılayan ayıplayan oldu ama dışardan bakan göz malesef böyle görüyor. Bak kendin de demişsin bende kınardım ayıplardım diye.. Hepimiz düşünüyoruz aynı yanlışa.. Bi kafanı topla uzaklaş sosyal medyadan kocana bir süre bişey belli etme, diğer adamla tüm iletişimini kes, git annenin babanın evine yavrunla birlikte otur uzunca bir süre düşün.. 1 ay 3 ay 6 ay her neyse.. Şuan ani bi karar verme. Emin ol bir süre sonra kafanı topladıktan sonra çok daha mantıklı bir karar alıcakşın. Bulunduğun durumun içinden kendini kurtaracak olan sensin. Lütfen mantıklı hareket et. Aynı yaştayız bir dost olarak dikkate al yorumumu lütfen.. Güçlü ol ! Hataysa hata, yanlışsa yanlış.. Yaptın geçti gitti sonuçlarına katlanabildikten sonra gerisi teferruat. Arkasında dur hatalarının da, yanlışlarının da , pişmanlıklarının da . Lütfen kendine gel şu psikolojiyle Sak'ın yanlış birşey yapayım deme.. Güvendiğin bir arkadaşından bir yakınında yardım iste yalnızlığa hapsetme kendini hatta bir psikoloğa git destek al . İnan bana herşeyin çaresi var ölüm gibi bir son için şuan çok erken.. Dedim ya dünyanın sonu değil bak benim annem neler atlatmış bu atlatılmayacak bişey değil., seni yaşamaktan vazgeçirecek bir sebep asla değil.. Yavrun için yaşamalısın.. Bir kaç sene sonra yaşadıkların kötü bir anı olarak kalacak, şuan her ne kadar dayanılmaz gibi görünse de .. Zamana bırak Zaman herşeyin ilacı. Tövbe et Allah'a sığın.. O seni affettikten sonra diğerlerinin önemi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…