- 20 Ocak 2010
- 48.821
- 188.764
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Bu salatalık muhabbeti nedir ? Anlatın bir yahu ! Başka konuda da atıf yapılmış ama nerde yazıyo bilmiyorum.Aydınlatın beni !!!Utanmadan yapın sınra yardım edin yoook yeaaa
Siz şu pazardan salata seçen kişiyle paylaşın bide bunu
Bazı insanlar çok zalimler Gangstam. Hele de internet üzerinden nickler arkasına saklanırken çok daha zalimler.
Karşılarında 3 paragraf yazı var.
Bi isim yok, cisim yok, insan yok.
Öyle olunca o 3 paragraf yazı hikaye gibi geliyo insanlara. Bazen inandırıcı, bazen değil ama hikaye işte deyip bi hikayenin üstüne çullanıveriyolar.
Halbuki o hikaye zannettiğin şey her zaman değilse de bazen birinin hayatı ve sen burada üç paragrafını görüyosun ama onun bi de 3 ciltlik ansiklopedi olacak alt metni var.
Sen burada ahlak, namus, evladın diye yüksek perdeden atıp tutuyosun, sonra gidip çayını doldurup dizini izliyosun.
5 dakika önce ne yazdığı unutuyosun, kelimelerinin gücünü küçümsüyosun. Zannediyosun ki konu sahibi de senin yorumunu okuyacak, bir iki satır sana saydıracak, sonra çayını alıp dizisine bakacak. O kadın senin söylediğin kelimelerin altında ezilir mi hiç düşünmüyosun. Çünkü senin için bi kadın yok orada, senin yazdıklarını okurken ağladı belki, görsen o anki yüz ifadesini, acısını kendinden utanırsın ama görmüyosun işte. Senin ahlak anlayışına uymayan bi figür, bi hikayeden ibaret sanıyosun.
İtihar edeceğini sözlükten duyurup köprüye çıkanlar oldu, facebookdan intiharını canlı yayınlayan insanlar oldu. Hala da olmaya devam ediyo bu tarz olaylar.
O yüzden yorum sahibeleri kendi dünyalarınızda eminim hepiniz kendinizce haklısınız, doğrusunuz, hatta belki mükemmelsiniz. Ama başkasının dünyası sizin doğrularınızla dönmüyor işte. Haklı çıkmak uğruna kimseye eziyet etmeyin, kimseyi şurada okuduğunuz üç satırla çözdüğünüzü düşünmeyin. İki kişi beğenicek, beş kişi ne doğru söylemişsin canım diye pohpohlayacak diye kimsenin canını yakmaya çalışmayın. Çalışmayalım.
Pişman olmuş işte korkmuş belli bilemiyorum beni de bağlamaz zaten hiçbir denilenide uygulamaya niyeti yk gibi bundan sonrası kendi bileceği bir iş ister boşanır ypar ister boşanmaz devam eder bu böyle uzayıp giderZevki ugruna yapmis olsaydi duydugu rahatsizliktan ötürü burada konu acmazdı.....
Yok bibicim kimse bunu demez zaten..bosan diyenler oldu bende dahil zaten buna birsey demiyor kimsede..ama bazi yorumlar cok agir olmus yahu..okudunmu yazilanlari?Şimdi biz bu kadına ne diyelim oh iyimi yapmışsın diyelim kocalarınız sizi aldatırsa afferin mi diyeceksiniz anlamadım ki ne empatisi yapalım bu kadınla yaptığı ahlaksızlık değil mi?
Şimdi şöyle kiBu salatalık muhabbeti nedir ? Anlatın bir yahu ! Başka konuda da atıf yapılmış ama nerde yazıyo bilmiyorum.Aydınlatın beni !!!
Şimdi şöyle kibir üyemiz evli ve kocasının arkadaşı ile ilişkisi olmus sonra kocası öğrenmiş konu kapanmış daha sonra bi gün bu üye pazarda salatalık seçerken o ilişki yaşadığı şahsın kardeşi gelip üyemize hoşlandığını söylemiş bdv çok bdv iptal özetle :)
Aydinlanmistir .Şimdi şöyle kibir üyemiz evli ve kocasının arkadaşı ile ilişkisi olmus sonra kocası öğrenmiş konu kapanmış daha sonra bi gün bu üye pazarda salatalık seçerken o ilişki yaşadığı şahsın kardeşi gelip üyemize hoşlandığını söylemiş bdv çok bdv iptal özetle :)
Ya kadın cidden intihar ederse?Hayir yahu....
Kadının kocasının duyamayacagi varsa bile duyacak en sonunda...
Birsey olmaz endise etmeyin
Ya kadın cidden intihar ederse?
Sosyal medyada böyle tartışırken, intihar edeceğim diyip, intihar eden birinin davasını duymuştum.
Siz bi tepkilisiniz sanırm ¿ ya da ben anladımAydinlanmistir .
Elinize saglik.
Okudum canım ama herkesin içinden geçenleri yazıya dökenler diyorum ya kicam beni aldatsa neler neler söyleriz dimi o yüzden çok ağır o şu bu diyemiyorum minicik bebesi var eski aşkıyla gitmiş ilk bulusmada yatmış bir kadınYok bibicim kimse bunu demez zaten..bosan diyenler oldu bende dahil zaten buna birsey demiyor kimsede..ama bazi yorumlar cok agir olmus yahu..okudunmu yazilanlari?
Gerci bu yuzden intihar etmezde kimse yani komseyi sorumlu tutamayiz bu yuzden.sadece vurun kahpeye olayi var ya o kotu..
Rica ederim inşallah güzel şeyler paylaşmakta nasip olurAy tövbe ! Teşekkürler.Aydınlandım.
konu oraya doğru gidiyorŞimdi biz bu kadına ne diyelim oh iyimi yapmışsın diyelim kocalarınız sizi aldatırsa afferin mi diyeceksiniz anlamadım ki ne empatisi yapalım bu kadınla yaptığı ahlaksızlık değil mi?
Intihar mesajiyla konuyu terk etmis bir konu sahibi varken ortada gereksiz bir hiyar muhabbetini anlatmaya calismak geyige cevirmek takdire şayan di es gecemedim.Siz bi tepkilisiniz sanırm ¿ ya da ben anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?