- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişan döneminde hiç sıkıntı olmadı güvensizlik çünkü alıp bakmazdım bile şüpheli hareketide yoktu evlendikten sonra olduo zaman bu endişeleriniz çok normal . eşinizle konuşun.
nişan döneminde olan bu 2 hareketten dolayı tartışma yaşadınız mı. sorun halledilmedi mi.
öyle birisi olsam nişan döneminde de yapardım sanırım onun yüzünden güvebimi yıkacak iki hareketi oldu
aynen belki bir şey yok ama şüpheli davranıyo ben yokken teli elinde ben gelince hemen kenara koyar zaten telinde benim parmak izimde var şifresinizde biliyorum eğer böle yapacaksan kaldır onlar bakmıcam diyorum kaldırmıyo yaptığım bişe yok diyoSuphe etmekte haklisin ..
Kim olsa suphelenir ..
Esine anlatsana bu durumu , tavirlarinin supheli oldugunu konusmaya calis ..
Boyle adamlarda durduk yere supheleri ustlerine cekerler bos yere huzursuzluk yaratir lar.
yazışmanın tarihini göremedim aldı ve sildi eski şeyler için kavga etmeyelim dedi tanışalı 1 yıl 2 ay oldu çok uzun bir mazimiz yokKendinize yazık ediyorsunuz. Yazışma görmüşsünüz eskiye aitti demiş, bunu en iyi siz bilirsiniz. Tarih vs. varsa. Gerçekten eskiye ait olduğunu düşünüyorsanız bunu kafanıza takıp hayatı kendinize zindan etmeyin. Yok eğer gerçekten sizi aldattı ve ona artık güvenmiyorsanız bu düşünceler beyninizi her gün kemirip sizi mutsuz eder. Güvenin olmadığı yerde evlilikte olmamalı.
yazışmanın tarihini göremedim aldı ve sildi eski şeyler için kavga etmeyelim dedi tanışalı 1 yıl 2 ay oldu çok uzun bir mazimiz yok
gücüm yok ona atar yapıyorum restimi çekiyorum belki dışardan çok dik duruyorum ama içim acıyo sanki bedenim içinde küçük ben duruyorum büzüşmüş halde dışımdaki bir kabuko zaman neden değişmiyorsunuz. bir yerlerde hata yapıyorsunuz
4 aylık evliyim bitireyim diındayken neden asıl bunu yyorum elle tutulur birşey yok kanıt yok şüphe sadece aileme ne derim hadi her şeyi geç ben aslında onu herşeyiyle arkasındayken neden ona bir yablışım bile yok ki bende güzel bir bayanım ben başkasını düşnemiyorum bile1 yıl 2 ay'da sizin güveninizi sarsmış olması gerçekten çok kötü. Ama dediğim gibi ya eskilere sünger çekip düşünmeyeceksiniz çünkü bu sadece size zarar verir. Ya da üzülerek söylüyorum ki bitireceksiniz. İkisinin ortası olursa beyninizi kemirir ve bunalıma girersiniz.
telini ara ara onnun yaında alıp baktım oda ahatsız oluyor ama neden oluyo birşey yoksa . ben olsam al bak derim çünkü içim rahast . belki bu konuda biraz sıkmışımdır onada söyledim güvenmediğimi ve bu telefon olayı yüzünden çok kavga ettik oyun oynuyorum ben diyo . benim bu konuda hassas olduğumu biliyo ama devam ediyor hala . her gece su içmeye olsun lavaboya olsun kalktığımda nereye gidiyosun diye soruyo. nereye gidebilirm evde. dünde telini baş ucunda şarja takmış ben akşam sinirden gittim erken yattım . sesi duydum telini salonda şarja takmış 1 2 dakika geçti su alma bahanesiye ayakta prizdeki telde bişiler yapıyo beni görünce bıraktı geçti sinirimden öldüm sonrada gelmişş baş ucumuza taktı ben içeri geçersem karıştırmayım diye herhaldesevdiğin insan her kim olursa olsun her şeyde arkasında olmamalı.
çocuğumuz bile olsa.
bu kez seni kazanmış ve önemsiz sayıyor.
insan psikolojisi böyle.herkes için aynı.
seni rahatlatmaya çalışmıyor mu?
endişelerinin yersiz olduğunu vs.
bir de çıkışların çok sert ve suçlayıcı olursa negatif tepki vermesi çok normal.
sinirlenmeden net bir şekilde bu hareketinden çok rahatsız olduğunu ve yıprandığını dile getir.
bu şekilde devam edemeyeceğini belirt.
belki olayın ciddiyetini anlar.
4 aylık evliyim bitireyim diındayken neden asıl bunu yyorum elle tutulur birşey yok kanıt yok şüphe sadece aileme ne derim hadi her şeyi geç ben aslında onu herşeyiyle arkasındayken neden ona bir yablışım bile yok ki bende güzel bir bayanım ben başkasını düşnemiyorum bile
onuda düşünüyorum işten fırsatım olduğunda mtlaka gideceğim ama öncelikle eşimden destek olmasını beklerdimO zaman sadece sizin kafanızdaki şüphelerden ibaretse olay psikolojik destek almanızı öneririm. Bu durumu o zaman daha rahat aşabilirsiniz.
inşallah her gün da ediyorm rabbim herkesin yvasına hzr versin iş problemi maddiyat değil ama geçimsizlik mtsz yıkıyor insanı aynı evde iki mtsz insan olmak çok kötü tabi oda mtszsabazen insana öyle bıkkınlık geliyor.. Pes etme falan. umarım geçicidir mutsuzluğun. Eşinlede düzelirsin inşallah canım.
fazla şüpheli geldi tavırları bana da.telini ara ara onnun yaında alıp baktım oda ahatsız oluyor ama neden oluyo birşey yoksa . ben olsam al bak derim çünkü içim rahast . belki bu konuda biraz sıkmışımdır onada söyledim güvenmediğimi ve bu telefon olayı yüzünden çok kavga ettik oyun oynuyorum ben diyo . benim bu konuda hassas olduğumu biliyo ama devam ediyor hala . her gece su içmeye olsun lavaboya olsun kalktığımda nereye gidiyosun diye soruyo. nereye gidebilirm evde. dünde telini baş ucunda şarja takmış ben akşam sinirden gittim erken yattım . sesi duydum telini salonda şarja takmış 1 2 dakika geçti su alma bahanesiye ayakta prizdeki telde bişiler yapıyo beni görünce bıraktı geçti sinirimden öldüm sonrada gelmişş baş ucumuza taktı ben içeri geçersem karıştırmayım diye herhalde
onuda düşünüyorum işten fırsatım olduğunda mtlaka gideceğim ama öncelikle eşimden destek olmasını beklerdim
bilmiyorm ki net de neye bakıyor face ye falan ürün falan bakıyo bilmiyorm yani ne desem yalan olr ama haddinden çok fazla yorldm on üzmek için ne yapıcam ki konşmyorm bile gece tanmadan bana sarıldı ki normalde ben sarılmasam sarılarak yatmayız bnalır hemen yüzüne bile bakmak istemiyorm .sanki göğsümü birisi sıkıyo . yuyamıyorm allaha sığınıyorum bendeyse hata al içimden bu kurutuları diyorum ne yapacağımı şaşırdımfazla şüpheli geldi tavırları bana da.
peki kimileri gibi net bağımlısı olabilir mi?
en olmadık yerde bile ellerinde tel,kambur olmuş bakıyorlar sürekli.
ama gece ki tavırları hiç hoş değil.
bence kendini üzeceğine onu üz.
sana yanlış yaparsa bedelini ödeyeceğini bilsin.
hep diyorum şifre olması onemli değil çünkü biliyorum kendi verdi parmak izimide kendi okutt istediğinde aç diye yani bana başta b güveni verdi niaşnlıyken hala aynı şifre parmak izimde duruyo bakıyorum teline o banyodayken falan bişe yok ama ya siliyorsaEşinizle açık açık konuşun ama suçlayarak değil, telefonuna şifre koyman, sessize alman ya da bana vermek istememem aklıma kötü düşünceler getiriyor. Tamam sen yanlış bir şey yapıyorsun demiyorum ama yanlış yapmasanda bu davranışların benim aklıma kötü şeyler getiriyor deyin. Belki kendine çeki düzen verir.
hep diyorum şifre olması onemli değil çünkü biliyorum kendi verdi parmak izimide kendi okutt istediğinde aç diye yani bana başta b güveni verdi niaşnlıyken hala aynı şifre parmak izimde duruyo bakıyorum teline o banyodayken falan bişe yok ama ya siliyorsa