Sadece kendine zengin olan aile

Arkadaşlar şaka mısınız kadın 50 milyon gibi bir servetten bahsediyor sattıra sattıra bitirebilirler mi bazen ciddi sacmalıyorsunuz ha bildiğin zengin insanlar işte
Zengin ama cimri bibi. Vermiyor ailesi. Okurken bile kredi çektirmişler çocuklara. O zaman öyle olan aile şimdi verir mi?

İnsanın bir yerden sonra akıllanması gerekmez mi?
Neden her istediklerinde verdiniz?

Bosver tatlim minnet etmem ama okuyorum onlarla birlikteyken mecburlar okul masrafını karşılamaya evlenince zaten eşini küçük düşürmemek için bir beklenti olmamalı kendimi küçük dusurmem ama seninkilerde vicdan yok evladim zor durumda ben keyif catayim ne yazık böyle aileler var yaşayan bilir tenezzül bile etme

Arkadaşlar şaka mısınız kadın 50 milyon gibi bir servetten bahsediyor sattıra sattıra bitirebilirler mi bazen ciddi sacmalıyorsunuz ha bildiğin zengin insanlar işte
Nasıl oluyor o kadar para ben de onu anlamıyorum ona da babasından kalmıştır, insanın ömrü yetmez tek başına . Ben de buna takıldım

Anne baba çocuğu dünyaya getirirken onlara sormuyor. Madem dünyaya bir çocuk getirmeye karar veriyor elinden geldiğince imkan sunmakla mükellef çocuklarına. Ben imkan sunmam doğurup hayvanlar gibi ortalığa bırakırım vahşi doğada nasıl hayatta kalıyorsa kalsın diyemez.

Kimse parası olmayan bir ebeveyne imkanlarını zorlayıp çocuğunu krallar gibi yaşat demiyor ama Aylık 60 bin lira geliri olan bir ailenin çocuklarının öğrenim kredisi alması inanılmaz anormal bir durum. Ya hadi yetişkin olmuş bir insana ev falan almazlar tamam da daha öğrenci olan çocuğu aylık 500 tllik öğrenim kredisine muhtaç olacak kadar kötü durumdaysa yuh artık derim.

Tam tersi konu olsa çocuk anne babasına bakmak zorunda der herkes. Ama nedense anne baba kendi istek ve iradeleriyle dünyaya getirdikleri çocuklara öğrenciyken harçlık vermek zorunda bile olmuyor. Çok ilginç

Konu sahibi okurken öğrenim kredisi çekmiş en azından bu ailesine duserdi

2 cocuk memur maası cok bollukta gecindiğini sanmıyorum.Heleki ev kiraysa..
Konu sahibi ev hanımı .
50 milyonda tasıma suyla değirmen döner valla.
,Ciddi bi rakamda kızına git kvdenin evinde otur diyosa,cimridir.
Evlada yardım ayrı,evladın sömürmesi ayrı.50 yasında alıskanlık yapıp sürekli istese sömürüyordur tabiki verme deriz ozman.

Zengin ama cimri bibi. Vermiyor ailesi. Okurken bile kredi çektirmişler çocuklara. O zaman öyle olan aile şimdi verir mi?
Tamam ben versinler illa demiyorum ama mecbur değiller kendileri yesinler ne istiyorsun tarzında yorumlarda iyice saçma sanarsın aylık 5 bin gelirleri var o kadar mal varlığına bide 60 bin gelirleri var ama çocuklari zorluk çeksin ne saçma aile ya

Bı tanidik var. Damadın çok durumu yok diye ev aldılar. Maddi manevi kul köle oldular. Damat işini gücünü kurdu. Rahata erince kızın ailesiyle görüşmeyi kesti. Belkide aileniz böyle örnekler görmüştür. Bilemiyorum yani.

Mecburlar. bu kadar mal varlığı içinde mecburlar. Orda zorluk çekecek sen varyemez gibi altınların içinde yüzeceksin. Yazık böyle anne babalara

Mecburlar. bu kadar mal varlığı içinde mecburlar. Orda zorluk çekecek sen varyemez gibi altınların içinde yüzeceksin. Yazık böyle anne babalara
İşte bende anlamadim bazı yorumları ki bende hiç birseye mecburlar gözüyle bakma kimse için ama ehh yani para içinde yüzüyorsun pes

kredi konusu belki uç boyut olabilir ama artık iki çocuktan sonra beklenti içinde olmak, tamam beklenti içinde bile olabilir ama bu konuda suçlamak bence doğru değil. ben de zaten hayvanlar bile evlatlarının zor durumunda onları yalnız bırakmaz aileniz şu aşamada böyle davranıyorsa bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. etrafımda da gördüğüm genelde sömürülen anne babalar çünkü en kötüsü bile peşini bırakmıyor evladının

Bu kadar zorlamaya gerek yok yahu.
Aile dediğin bu kadar zenginken, çocuğuna eğitimi için kredi çektirip, geçinmekte zorlanınca eşinin ailesiyle yaşa diye öneride bulunmaz.
Anne baba olunca dokunulmaz, laf söylenmez olunmuyor, yanlış yanlıştır.

Somürulen bi aile olda 50m leri olmazdi merak etmeyin

eğer bir anne baba evladına git kv nin evinde otur diyorsa zaten ben ortada normal bir şart olduğunu düşünmem. neden desin ki öyle bişey? burda hiçbir anne baba öyle bişey demezken onlar niye diyor acaba bir de bunu düşünmek lazım.

Yok gercekten gıcıklıgına yapıyor.
Akıl tutulması yasamıyorsa,konuda ayrık otu olayım diye yapıyor.

Ay sensin abla icim sisti.
Daha da yazmıcam tmm sensin.

zorlayacak bişey yok. o sizin düşünceniz bu da benim.
yani şuan siz öyle düşünüyorsunuz diye ben fikrimi değiştirmem. bence de bir evlat ailesinden belli bir yaştan sonra beklenti içinde olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…