Sadece zayiflayalim

Günaydın herkeseDün akşam bir saat eliptik bisiklet çevirdim acayip ter attım. Ama sabah tartılmayı unuttum. Yarın sabah tartılsam da yazsam olmaz mı acaba. Kahvaltının sonuna doğru geldi aklıma. Akşam da sadece salata ve yeşil zeytin yemiştim. Annem bizde eşim yurtdışına gidince onu çağırdım. Annem kızıyor az ekmek ye. Dedim yiyemem dondurmacıya gideceğiz güne tatlı yiyeceğiz dedim. Kaloriyi bari yemekten almayayım. Ben artık kabul ederseniz yarın yapayım kilo bildirimini

Tamamen aç kalsak da artık kilolar azaldı zor gidiyor gram gram. Zaten aç kalmak da zararlı. En güzeli spor yapmak. Ben spor yapmayınca ne kadar dikkat etsem de çooook az veriyorum.

Tabi olur canım Miraç seni yarın ekler.Simdi yoksun gerçek Kilon cikmaz

Zumba daha iyi ama ona yüksek ses lazım, ben elimde telefon, kulağımda kulaklık, kol hareketleri falan zor oluyor ama yapıyorum
Üniversitedeyken arkadaşlarım bana gelmişti. Bişeyler yedikten sonra dediler ki serdar ortaç mezdeke falan bişeyler aç bize. Ben de hiç sevmem o tarzları. Niye ki diye sorunca biz yemekten kalkar kalkmaz oynarız yarım saat dediler ve ikisi de tığ gibiler. Zumba olmuyorsa bile bunu yapsak yeter bence

Benim daha 3.günüm ama tartıya çıkmaktan alamadım kendimi. 70.4 ile başladım 70.0 görünüyorum. Olsun bu da bişey bence ayrıca ben yağ kas su miktarlarımı da kaydetmiştim. Hatta Excel dosyası oluşturdum. Tüm ölçülerimi aldım. Kaç cm incelmişim neyden vermişim görebileyim diye. Ya nolur gitsin kilolarımız

ya bu zayif insanlarin hep bi puf noktasi var di mi.bak sevdim bunu haha yemekten sonra oynamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…