İyi bir performans bende deneyeceğim.,50dk Leslie
Sonrası kocamin acayip bakışlari eşliğinde zumba yaptım,
Çok yoruldum..
Tuğra diye bir hoca var , bakıp zumba yapmanızı tavsiye ederim..
Süper 800 g gayet iyi bravo.Günaydın kızlar geçen cuma 69.5 idim .Bu sabah 68.7 yim.Hadi bakalım inşallah ilk hhedefimiz 66 ya az kaldı diyelim.
Tamamen aç kalsak da artık kilolar azaldı zor gidiyor gram gram. Zaten aç kalmak da zararlı. En güzeli spor yapmak. Ben spor yapmayınca ne kadar dikkat etsem de çooook az veriyorum.Kesinlikle.Ya bide araya çok şey girdi.Ne ilk hedefim olan 66 yi gorebildim.Ne ikinci hedefim 64 artık görmek istiyorum.64 kiloda biraz duraklayip .Tekrar hizlanicam .Son hedef 55 olana kadar . İnsalllah yavaş yavaş gidiyor ama ne yapalım.İnsanda tamamen aç kalamiyor ki.
Tabi olur canım Miraç seni yarın ekler.Simdi yoksun gerçek Kilon cikmazGünaydın herkeseDün akşam bir saat eliptik bisiklet çevirdim acayip ter attım. Ama sabah tartılmayı unuttum. Yarın sabah tartılsam da yazsam olmaz mı acaba. Kahvaltının sonuna doğru geldi aklıma. Akşam da sadece salata ve yeşil zeytin yemiştim. Annem bizde eşim yurtdışına gidince onu çağırdım. Annem kızıyor az ekmek ye. Dedim yiyemem dondurmacıya gideceğiz güne tatlı yiyeceğiz dedim. Kaloriyi bari yemekten almayayım. Ben artık kabul ederseniz yarın yapayım kilo bildirimini
Tok olduğun için gerçek kilon çıkmaz.Tabi olur canım Miraç seni yarın ekler.Simdi yoksun gerçek Kilon cikmaz
Zumba daha iyi ama ona yüksek ses lazım, ben elimde telefon, kulağımda kulaklık, kol hareketleri falan zor oluyor ama yapıyorumİyi bir performans bende deneyeceğim.,
Üniversitedeyken arkadaşlarım bana gelmişti. Bişeyler yedikten sonra dediler ki serdar ortaç mezdeke falan bişeyler aç bize. Ben de hiç sevmem o tarzları. Niye ki diye sorunca biz yemekten kalkar kalkmaz oynarız yarım saat dediler ve ikisi de tığ gibiler. Zumba olmuyorsa bile bunu yapsak yeter benceZumba daha iyi ama ona yüksek ses lazım, ben elimde telefon, kulağımda kulaklık, kol hareketleri falan zor oluyor ama yapıyorum
ya bu zayif insanlarin hep bi puf noktasi var di mi.bak sevdim bunu haha yemekten sonra oynamak.Üniversitedeyken arkadaşlarım bana gelmişti. Bişeyler yedikten sonra dediler ki serdar ortaç mezdeke falan bişeyler aç bize. Ben de hiç sevmem o tarzları. Niye ki diye sorunca biz yemekten kalkar kalkmaz oynarız yarım saat dediler ve ikisi de tığ gibiler. Zumba olmuyorsa bile bunu yapsak yeter bence
Bir kilo az değil ki :)Benim kabaklar anca 1 kilo fark ettirmiş ama Sonunda bi oynama gördüm 63.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?