TebriklerEvet kızlar dondurmada yemedim.Disarda bildiğiniz aç gezip alış veriş yaptık.Eve geldim .Yoğurt kurumu yedim bir elma ve bir havuç okadar
Sağol canım..Afiyet olsun canım kahvaltı da ne yedin?
Güzel miş menü.Sağol canım..
Az peynir , 4tane zeytin. Çörek otlu omlet 3 4catal ,
Domates salata biber.full çay .
Evet 1800 çok iyi bir kalori aslında , günlük 3 öğün yemek 1000kalori bile yapmıyor nerdeyse.60 a in sonra 1800 kalori neyine yetmiyor.ben de ideale inebilsem 1500 alıcam.bir inebilsem
Aynen katılıyorumBende aynısını yaşadım herkes yerken yiyememek ne kötü yemek yemek ne kadar güzel birşey işte biz yemek yemeyi çok sevdiğimiz den kilo aldık.
Göreceksin. Ben sana inanıyorumAz önce çay demledim .İki tane ceviz,üç kayısı ,10 tane falan sarı leblebi yedim.Bol su ve çay olucak artık.Artik 64 u görmek istiyorum
İnşallah artık bugünden sonra bende kendime inanmaya başladımGöreceksin. Ben sana inanıyorum
Çünkü dışarda ağzımın suları akicakti ve yemedim .Eve geldim kurt gibi açtım.Esime köfte patates,dolma ,sarma ve türü koydum ,yine yemedim.Tek kahve içtim .Ama kendime güzel kıyafetler aldım .İnşallah artık bugünden sonra bende kendime inanmaya başladım
Bence yeyip nefsimizi simart maktansa.yarin tartıda ekşi görmek daha çok mutlu ediyor.Çünkü dışarda ağzımın suları akicakti ve yemedim .Eve geldim kurt gibi açtım.Esime köfte patates,dolma ,sarma ve türü koydum ,yine yemedim.Tek kahve içtim .Ama kendime güzel kıyafetler aldım .
Kesinlikle.Ya bide araya çok şey girdi.Ne ilk hedefim olan 66 yi gorebildim.Ne ikinci hedefim 64 artık görmek istiyorum.64 kiloda biraz duraklayip .Tekrar hizlanicam .Son hedef 55 olana kadar . İnsalllah yavaş yavaş gidiyor ama ne yapalım.İnsanda tamamen aç kalamiyor ki.Bence yeyip nefsimizi simart maktansa.yarin tartıda ekşi görmek daha çok mutlu ediyor.
Bende varım ama ben emziriyorum kndimce de bişeyler yapıyorum tabi yoğurt kürünede başladım akşm yatmadan 3 saat önce yiyorum evden pek dışarı çıkamıyorm havalrda soğuk malum bebişle olmuyo evde leslie yapmya çalşıyrmBende yanlız yapicagimi sandım hoşgeldin .Benimle beraber burada birlikte diyet yaparsak basaririz.Ben iki haftadır yapıyorum.2 kilo verdim sadece yalnız başıma canım sıkılıyor.Diger gruplarda çok kurallar oluyor ben bunları yapamıyorum.Amacim zaten yavaş yavaş ve sabırla kalıcı kilo vermek.Hizli kilo vererek kendimi uzup yormak istemiyorum.Ustelik migren ilacı kullanıyorum .Benimde metabolizmam çok yavaş ilerliyor ama veriyorum.Benim yaptığım aslında diyet değil sadece hamurlu yiyeceklerden ve tatlıdan uzak duruyorum .Sabah ekmeksiz bütün kahvaltımı yapıyorum .Oğlumu okuldan alıyorum saat 3 gibi yemek yiyorum .Kısacası 5 ten sonra kesinlikle yemek yemiyorum .Hergun koşu bandında günde 1 saat yürüyüş yapıyorum .Birde garip gelicek ama basenlerimi aklıma geldikçe 100 defa duvara vuruyorum .Gerçekten hareketler çok işe yarıyor.
Hoşgeldin canım.Tek yapicagin hamur işlerinden ve tatlıdan uzak durmak .Bende varım ama ben emziriyorum kndimce de bişeyler yapıyorum tabi yoğurt kürünede başladım akşm yatmadan 3 saat önce yiyorum evden pek dışarı çıkamıyorm havalrda soğuk malum bebişle olmuyo evde leslie yapmya çalşıyrm
Hoş geldin , bebeğin ne kadarlık ve nasıl bir diyet uyguluyorsun ?Bende varım ama ben emziriyorum kndimce de bişeyler yapıyorum tabi yoğurt kürünede başladım akşm yatmadan 3 saat önce yiyorum evden pek dışarı çıkamıyorm havalrda soğuk malum bebişle olmuyo evde leslie yapmya çalşıyrm
Bebeğim 7 aylık çok spor ypamasamda yedklrme dikkat ediyorm akşamlarınyoğurt kürü yapıyorm başlayalı 6 gün oldu yoğurt pulbiber limon kürüHoş geldin , bebeğin ne kadarlık ve nasıl bir diyet uyguluyorsun ?
Güle güle büyüt.Bebeğim 7 aylık çok spor ypamasamda yedklrme dikkat ediyorm akşamlarınyoğurt kürü yapıyorm başlayalı 6 gün oldu yoğurt pulbiber limon kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?