Sadece zayiflayalim

60 a in sonra 1800 kalori neyine yetmiyor.ben de ideale inebilsem 1500 alıcam.bir inebilsem
Evet 1800 çok iyi bir kalori aslında , günlük 3 öğün yemek 1000kalori bile yapmıyor nerdeyse.
Ama hadi öğlen kahvesinde bir eti karam yiyeyim, akşam çayına bir tepsi browni yapayım diye kontrolden çıktıkça Allah bilir kaç kalori alıyorum ki kilo almayı başarabiliyorum.
Paketli gıdaların kalorisi çok yüksek ve malesef ben de tüketiyorum çay kahve derken

Yarın ki menü mu hazırlıyorum şimdiden . Lahana çorbası detoksu yapicam ama çok corba kıvamı olmayacak azcik ezicem blenderla yarın kahvaltıdan sonra oglen ve akşam sadece onu yicem.. olur dimi

Az önce çay demledim .İki tane ceviz,üç kayısı ,10 tane falan sarı leblebi yedim.Bol su ve çay olucak artık.Artik 64 u görmek istiyorum

İnşallah artık bugünden sonra bende kendime inanmaya başladım
Çünkü dışarda ağzımın suları akicakti ve yemedim .Eve geldim kurt gibi açtım.Esime köfte patates,dolma ,sarma ve türü koydum ,yine yemedim.Tek kahve içtim .Ama kendime güzel kıyafetler aldım .

Çünkü dışarda ağzımın suları akicakti ve yemedim .Eve geldim kurt gibi açtım.Esime köfte patates,dolma ,sarma ve türü koydum ,yine yemedim.Tek kahve içtim .Ama kendime güzel kıyafetler aldım .
Bence yeyip nefsimizi simart maktansa.yarin tartıda ekşi görmek daha çok mutlu ediyor.

Bence yeyip nefsimizi simart maktansa.yarin tartıda ekşi görmek daha çok mutlu ediyor.
Kesinlikle.Ya bide araya çok şey girdi.Ne ilk hedefim olan 66 yi gorebildim.Ne ikinci hedefim 64 artık görmek istiyorum.64 kiloda biraz duraklayip .Tekrar hizlanicam .Son hedef 55 olana kadar . İnsalllah yavaş yavaş gidiyor ama ne yapalım.İnsanda tamamen aç kalamiyor ki.

Bende varım ama ben emziriyorum kndimce de bişeyler yapıyorum tabi yoğurt kürünede başladım akşm yatmadan 3 saat önce yiyorum evden pek dışarı çıkamıyorm havalrda soğuk malum bebişle olmuyo evde leslie yapmya çalşıyrm

Hoşgeldin canım.Tek yapicagin hamur işlerinden ve tatlıdan uzak durmak .

Bugün reglimin ikinci günü ama ben en ufak bir rahatlama hissetmiyorum bu hafta hiç kilo veremedim sanırım.
Üstelik buna moralim bozuldu ve sütlü tatlı yedim üstüne.
Gerçi en katı diyetlerde bile haftada bir sütlü tatlı yenilebiliyor ama ben başlayınca duramıyorum sürekli canım istiyor

Hoş geldin , bebeğin ne kadarlık ve nasıl bir diyet uyguluyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…