Sadece zayiflayalim

Ya begeniliyorum piskolojik delimi olmak lazim insanin psikolojisine iyi gelmek icin iyiki varsiniz tesekkur ederim ama baya geyik yaptim bakiyorum son derece ciddi ve sonuca odaklisiniz sulandirmiyim ben sayfalari cok geyik yaptim kusura bakmayin;(
Ne alakası var kız...
Burda destek oluyoruz birbirimize.. bu kilolar gidecek öyle ya da böyle

Pes etmek yok kızlar... Herkesin kilo verme şekli farklı oluyor mesela sudem yemiyo ama ben yiyorum,yemeden duramam..
Zaten yavaş yavaş kilo vermek daha iyi kalıcı olur
Durmak yok yola devam ..
Mesela benim göbek ortada toplandı, azaldı ama yine var. Bugün en sikisindan korse aldım.. spor yaparken dışarı çıkarken giyincem ki toparlayıp düzleşsin. Umarım düzelir .

Ya begeniliyorum piskolojik delimi olmak lazim insanin psikolojisine iyi gelmek icin iyiki varsiniz tesekkur ederim ama baya geyik yaptim bakiyorum son derece ciddi ve sonuca odaklisiniz sulandirmiyim ben sayfalari cok geyik yaptim kusura bakmayin;(
Ay yok canım aşkolsun morel bozarak zayiflamiycaz.Geyik yapicaz ,neşeli olucaz,dertlesicez bunlar için beraberiz Sen kafana takma mutlaka vericez kiloları.

Ya ben iki gündür yemiyorum.Ama daha öncesine yiyordum.1000 kalori gibi duruyordum .Biraz gitsin istiyorum.Biliyorsun eşim geldiğinde baya kacamaklar yaptım.Eee şimdide aç kalma zamanım.

İçim üşüyor yahu.. umarım hasta olmam..
Ya kesin Olcam

Kız sakin hasta olma ,nane limon kaynat aaaa yok kız adet olucaz ondan üşüyorsun .Bende çok fena üşüyorum .Kışlık çorap giydim valla Su adetimiz de olup bitseydi rahat rahat kilomuzda bakıp kilo verseydik.

Az once bi limon diyeti gordum icerigini okudum istah kesebilir belki uygulanabilir geldi porsiyon miktarina bakinca sabah ve aksam tok tutucu yicekler var .aslina bakarsaniz hamileyken aldigim kilolari verme hikayemden bahsediyim kahvaltida peynir yumurta zeytin vs yedim dilim ekmek yeri geldi sucuk yedim diger ogunlerim hic olmadi kakaolu tatlandiricili sut 2 3. Ceviz badem yaninda oyle gecistirdim gunde sadece bir ogun yedim aslina bakarsaniz .spor yapmadim 6 ayda 15 kg filan gitti

Kendime şimdi sade neskafe yapicam .Artık ikisi bir arada olani sabah ve öğlen içiyorum .Sade olanida akşam içiyorum.Belki böyle böyle ikisi bir aradayi bırakırım.

Kız sakin hasta olma ,nane limon kaynat aaaa yok kız adet olucaz ondan üşüyorsun .Bende çok fena üşüyorum .Kışlık çorap giydim valla Su adetimiz de olup bitseydi rahat rahat kilomuzda bakıp kilo verseydik.
Hırka , kalın eşofman, kışlık coraplarim ayaklarimda.
Olabilir onu unutmuşum.. klimayı kökledim vallahi turboda çalışıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…