Sağol canım.. az isinayim gelirim.. ellerim dondu.Hoşgeldin uzaklara kaybolma
Ne alakası var kız...Ya begeniliyorum piskolojik delimi olmak lazim insanin psikolojisine iyi gelmek icin iyiki varsiniz tesekkur ederim ama baya geyik yaptim bakiyorum son derece ciddi ve sonuca odaklisiniz sulandirmiyim ben sayfalari cok geyik yaptim kusura bakmayin;(
Al benden de o kadar.Çünkü yağlar şeref yoksunuyapışmış gitmiyorlar
Al benden de o kadar.
Boyle bazen aynada gobegime bakiyorum ama yandan bakiyorum kendime gobegimi kollarimla kapattigimda bu beden iki kisilik diyorjm
Ay yok canım aşkolsun morel bozarak zayiflamiycaz.Geyik yapicaz ,neşeli olucaz,dertlesicez bunlar için beraberiz Sen kafana takma mutlaka vericez kiloları.Ya begeniliyorum piskolojik delimi olmak lazim insanin psikolojisine iyi gelmek icin iyiki varsiniz tesekkur ederim ama baya geyik yaptim bakiyorum son derece ciddi ve sonuca odaklisiniz sulandirmiyim ben sayfalari cok geyik yaptim kusura bakmayin;(
Ya ben iki gündür yemiyorum.Ama daha öncesine yiyordum.1000 kalori gibi duruyordum .Biraz gitsin istiyorum.Biliyorsun eşim geldiğinde baya kacamaklar yaptım.Eee şimdide aç kalma zamanım.Pes etmek yok kızlar... Herkesin kilo verme şekli farklı oluyor mesela sudem yemiyo ama ben yiyorum,yemeden duramam..
Zaten yavaş yavaş kilo vermek daha iyi kalıcı olur
Durmak yok yola devam..
Mesela benim göbek ortada toplandı, azaldı ama yine var. Bugün en sikisindan korse aldım.. spor yaparken dışarı çıkarken giyincem ki toparlayıp düzleşsin. Umarım düzelir .
Kız sakin hasta olma ,nane limon kaynat aaaa yok kız adet olucaz ondan üşüyorsun .Bende çok fena üşüyorum .Kışlık çorap giydim vallaİçim üşüyor yahu.. umarım hasta olmam..
Ya kesin Olcam
bugun havalar sogukİçim üşüyor yahu.. umarım hasta olmam..
Ya kesin Olcam
elim ayagim hic isinmadi bugun benimdebugun havalar soguk
yaninda bi kac kuru yemis yiyince inanamicaksin yarattigi tokluk hissineKendime şimdi sade neskafe yapicam .Artık ikisi bir arada olani sabah ve öğlen içiyorum .Sade olanida akşam içiyorum.Belki böyle böyle ikisi bir aradayi bırakırım.
Hırka , kalın eşofman, kışlık coraplarim ayaklarimda.Kız sakin hasta olma ,nane limon kaynat aaaa yok kız adet olucaz ondan üşüyorsun .Bende çok fena üşüyorum .Kışlık çorap giydim vallaSu adetimiz de olup bitseydi rahat rahat kilomuzda bakıp kilo verseydik.
İstanbul buz buz.. güneş vardı ama.. kurban olayım Rabbime, bu sene bir an önce yaz gelsin istiyorum..bugun havalar soguk
Bende şimdi pişmaniye yedim , yanında 1litre su..Kendime şimdi sade neskafe yapicam .Artık ikisi bir arada olani sabah ve öğlen içiyorum .Sade olanida akşam içiyorum.Belki böyle böyle ikisi bir aradayi bırakırım.
Bende şimdi pişmaniye yedim , yanında 1litre su..
Takarsan vucutta sana yaglari takar gec evin ortasina oldugun yerde kos vucut desinki ha bana gelen sekerin yeri kaslarmis tabi suyu sindirip sonra karnjn caldir culdur olur .simdi dusunuyorumda akil veren benmiyim sunaa bak diyorum tombis diyorum
istanbula sukur et karasalda hayat geceleri hep soguk gecerİstanbul buz buz.. güneş vardı ama.. kurban olayım Rabbime, bu sene bir an önce yaz gelsin istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?