Sadece zayiflayalim

Hergun tartilmaktan da bıktım artık.Yarindan sonra tartilmamak için elimden geleni yapicam ama o zamanda korkuyorum.İpin ucunu kaçıririm diye .Vucuda yerleşmiş yağlar cokkk zorluyor bizi erimemek için inat ediyorlar.

Bugün kusurları midemden tamamen temizleme hedefim var .Sanırım biraz uzun zaman kısır ve bulgur tuketmiycem ki tamamen moral düşürüyor tartıda .

Günaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım mini bir tostla, sade Türk kahvemi içip yürüyüşe çıkacağım.
Ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Bıraksanız öğlene kadar uyurum bahar adam gibi gelmeden yorgunluğu mu geldi ki

Aynen benimde hiç kalkıp istapasim bile yok .Totomu kaldırasim gelmiyor valla

Dünden beri düşünüyorum.Aylardir kilo vermek için uğraşıyorum.Ve sonuç yavaş kilo vermek,he bir bahane oluyor.Yok daha kalıcı olur,yok ilaç kullanıyorum,yok regli bla bla bla işte.Yok gerçek olan tek bir şey var benim masum görüp yaptığım kacamaklar.Aynen burada hata sadece bende daha ilk hedefime ulaşmadan sürekli kaçamak yapıyorum.Mesela lokum ,tatlı,kızartma,yada bazen tost gibi .Aslında bunlar olmamalı yada bunları 10 günde bir yapmalıyım.Karar verdim bugünden itibaren misafir olsun yada ben gideyim hiç farketmez artık kaçamak yapmak istemiyorum.Ozelliklede şeker kesinlikle sonuçta o şekeri yemedim diye ölecek halim yok.Artik kaçamak yapmak istediğimde hemen su içmeye karar verdim.Bunu Ramazan'ın ilk gününe kadar uyguluycam.Ramazan da evet çok dikkat etmeye kararlıyım.Ama sonuçta orucluyum iftar sonrası bir güllaç bana büyük motivasyon olur.

Canım bir şeyler istediğinde su içiyorum.Boylece açlığını bastırıyor um.Birde hedefe kilitlendim.İlk hedefim olan 66 rakamına .66 yi görünce inanıyorum ki 64 u de kısa sürede gorucem. Açıkçası şu anda sadece cirpiniyorum.İnsallah bu cirpinmalarim boşa gitmez.

Az sabır canım. Bi sabah tartıya çıkacaksın ki bir de ne göresin 65.9 66 bile değil. O zaman ki mutluluğunu düşün olur mu

Az önce bir tabak mantar yedim.Birazda sarı leblebi ve tuzsuz fıstık atistirdim.Toplam 373 kalori aldım.Aksamda yoğurt yerim .Bakalim yarın nasıl bir sonuç alicam .Reglimde bitti .Artık yavaş yavaş normale döner kilom sanırım.

Kızlar öğleden sonra benim canım sürekli bişeyler istiyor. O yüzden ev işlerine sardıktan sonra şimdi de cilt bakımımı falan yaptım. Yarın öğleden sonraya da manikür pedikür programı yaptım. Allahım oyalanmak için neler yapıyorum . E neticede bunlar da önemli değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…