Aynen benimde hiç kalkıp istapasim bile yok .Totomu kaldırasim gelmiyor vallaGünaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım mini bir tostla, sade Türk kahvemi içip yürüyüşe çıkacağım.
Ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Bıraksanız öğlene kadar uyurumbahar adam gibi gelmeden yorgunluğu mu geldi ki
Ay resmen üzerimi giyindim ama gel gör ki dışarı adım atamadım. Telefon konuşmalarından. Ama çıkıcam 5 dakikaya. Yürüyüş yapıp gelcem duş alcam sonra kestirecem diye motive ettim nasıl amaAynen benimde hiç kalkıp istapasim bile yok .Totomu kaldırasim gelmiyor valla
Daha adet olmadın mı benim bitmek üzere.Sen gecikiyorsun ama normal mi canım ya bir doktorami gitsen acaba.Bende kahvaltimi yaptim, yumurta , peynir maydanoz roka. Ve helva
Akşama ne yaparım bilmiyorum henüz..
Adette olmadim daha
3gun oldu olmayalı..Daha adet olmadın mı benim bitmek üzere.Sen gecikiyorsun ama normal mi canım ya bir doktorami gitsen acaba.
Mesajını görünce "ay ben de yapayım canım birlikte yapmış oluruz " diyecektim ki çarşambaya kadar şehir dışında Olcam. Başka yerde de yapamam. Perşembe başlarım ben de artıkMerhabalar pazartesi 3gün kabak detoksu yapıcam bakalım
Az sabır canım. Bi sabah tartıya çıkacaksın ki bir de ne göresin 65.9Canım bir şeyler istediğinde su içiyorum.Boylece açlığını bastırıyor um.Birde hedefe kilitlendim.İlk hedefim olan 66 rakamına .66 yi görünce inanıyorum ki 64 u de kısa sürede gorucem. Açıkçası şu anda sadece cirpiniyorum.İnsallah bu cirpinmalarim boşa gitmez.
Yarın tartıda güzel sonuçlar alcaz inşallah. Bugün bitki çaylarıyla desteklemeyi unutmayalım canımBenim ödül günü buhün oldu ya. Yarın tartıya çıkmak bile istemiyorum. Ama yarına kadar dayanamadım ne yazık ki
İnşallah canım ya valla insan bazen bikiyor.Ama devam edicem gayret gostericem.65.9 da foto aticam burayaAz sabır canım. Bi sabah tartıya çıkacaksın ki bir de ne göresin 65.966 bile değil. O zaman ki mutluluğunu düşün olur mu
Heyecanla bekliyoruz canımİnşallah canım ya valla insan bazen bikiyor.Ama devam edicem gayret gostericem.65.9 da foto aticam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?