Sadece zayiflayalim

Tabi ki de.

Seni tebrik ediyorum.Ben onları kendim yapamıyorum.

Ben bir kaç gündür acayip acıkıyorum ya.. sanki hiç birşey yememisim gibi, elim ayağım titriyor resmen anlamadım niye..
Şimdi çorbami içtim ve domates soslu patlıcan kızartmasi yedim yanına yoğurt

Ben bir kaç gündür acayip acıkıyorum ya.. sanki hiç birşey yememisim gibi, elim ayağım titriyor resmen anlamadım niye..
Adet öncesi bende öyle oluyorum.Dayanamayip yiyorum.Sen yapma.Uzun zamandır kızartma yemiyorum.Cok nadir patates kızartması bazen bir iki çatal yiyorum o kadar.Zaten su 66 ile 64 rakamına fena taktım.hiç yemiycem artık.Bugun taş çatlasın 400 kalori aldım .Ya nasıl sinir oluyorum .Böyle yavaş kilo gitmesine.

Yok yemiyorum zaten. Tutuyorum kendimi..
Akşam çok oluyor.. onu da soda ayran la hallediyorum..
Gidecek birakma sakın ha..

Afiyet olsun ve de mümkünse yağlar hemen dışarı olsun arada kaçamak yapılabilir canım çok takma kafana

Ben de aşurelik buğday haşladım canım istedi yahu. Üzerine de yoğurt koydum mu ayran aşı çorbamsı gibi bişey işte. Kızlar o değil de eşime çok üzülüyorum adama resmen yemek yapmıyorum. Ben ne yiyorsam o toplam 1100 kalori ile günü kapatıyorum. Yani inşallah

Bende kendime ramazan pilavı düşünüyordum.Gerci ben iftarda çok bir şey yiyemiyorum.Zaten tekim sahuru yiyip yatıyorum .Diyorum iftarda yerim .Şahitlik olarakta bir kase yoğurt yeter diyorum .Birde inşallah basagrilarim olmazsa tabi iftara 1 saat kala 30 dk yürüyüş yaparım diyorum.

Ramazan pilanı

Bende ramazan pilavı ne diyorum bende senin gibi düşünüyorum ama sahur yaparım ekmek yememeye alıştım zaten..
Dediğin gibi iftar yemeğini hazırlarım , 1saat kala yürüyüş 10numara olur
Evet evet yapalım yürüyüş spor falan .İftardan sonra ben yerinden kalkarak ne işim varsa iftara kadar yapıyorum .Sonra iftarı açınca valla sofrayı bile zor kaldırıyorum

Evet evet yapalım yürüyüş spor falan .İftardan sonra ben yerinden kalkarak ne işim varsa iftara kadar yapıyorum .Sonra iftarı açınca valla sofrayı bile zor kaldırıyorum
Okuyorum okuyorum ramazan pilavı ne diyorum ramazan da iftardan sonra yürüyüş yapıp sahurda d kahvaltı yapacağım planım bu yönde benim de :)

Bende vallahi..
Hatta diyorum yemekten sonra 40 adım mı atmalı , sırt üstü mü yatmali,
Bizim 40adim atmamız gerek..

Ben yarın yolcuyum nasipse. O kadar yolu otobüsle nasıl çekcem bilmiyorum ama mecbur kaldım . İnşallah kilo almam orda . Kalabalık sofralar falan iftar davetleri allah Kerim . Neredeyse üç Aydır kilometrelerce yol yürüdüm .artık oradaki arkadaşların moralini bozup diyete ve yürüyüşe başlatmalıyım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…