- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Tabi ki de.Kızlar öğleden sonra benim canım sürekli bişeyler istiyor. O yüzden ev işlerine sardıktan sonra şimdi de cilt bakımımı falan yaptım. Yarın öğleden sonraya da manikür pedikür programı yaptım. Allahım oyalanmak için neler yapıyorum. E neticede bunlar da önemli değil mi
Seni tebrik ediyorum.Ben onları kendim yapamıyorum.Kızlar öğleden sonra benim canım sürekli bişeyler istiyor. O yüzden ev işlerine sardıktan sonra şimdi de cilt bakımımı falan yaptım. Yarın öğleden sonraya da manikür pedikür programı yaptım. Allahım oyalanmak için neler yapıyorum. E neticede bunlar da önemli değil mi
Adet öncesi bende öyle oluyorum.Dayanamayip yiyorum.Sen yapma.Uzun zamandır kızartma yemiyorum.Cok nadir patates kızartması bazen bir iki çatal yiyorum o kadar.Zaten su 66 ile 64 rakamına fena taktım.Ben bir kaç gündür acayip acıkıyorum ya.. sanki hiç birşey yememisim gibi, elim ayağım titriyor resmenanlamadım niye..
Şimdi çorbami içtim ve domates soslu patlıcan kızartmasi yedim yanına yoğurt
Yok yemiyorum zaten. Tutuyorum kendimi..Adet öncesi bende öyle oluyorum.Dayanamayip yiyorum.Sen yapma.Uzun zamandır kızartma yemiyorum.Cok nadir patates kızartması bazen bir iki çatal yiyorum o kadar.Zaten su 66 ile 64 rakamına fena taktım.hiç yemiycem artık.Bugun taş çatlasın 400 kalori aldım .Ya nasıl sinir oluyorum .Böyle yavaş kilo gitmesine.
Teşekkürler canımSeni tebrik ediyorum.Ben onları kendim yapamıyorum.
Afiyet olsun ve de mümkünse yağlar hemen dışarı olsunBen bir kaç gündür acayip acıkıyorum ya.. sanki hiç birşey yememisim gibi, elim ayağım titriyor resmenanlamadım niye..
Şimdi çorbami içtim ve domates soslu patlıcan kızartmasi yedim yanına yoğurt
Ramazan pilanıBende kendime ramazan pilavı düşünüyordum.Gerci ben iftarda çok bir şey yiyemiyorum.Zaten tekim sahuru yiyip yatıyorum .Diyorum iftarda yerim .Şahitlik olarakta bir kase yoğurt yeter diyorum .Birde inşallah basagrilarim olmazsa tabi iftara 1 saat kala 30 dk yürüyüş yaparım diyorum.
Ben hep yapıyorumAfiyet olsun ve de mümkünse yağlar hemen dışarı olsunarada kaçamak yapılabilir canım çok takma kafana
Bende ramazan pilavı ne diyorumRamazan pilanı
Evet evet yapalım yürüyüş spor falan .İftardan sonra ben yerinden kalkarakBende ramazan pilavı ne diyorumbende senin gibi düşünüyorum ama sahur yaparım ekmek yememeye alıştım zaten..
Dediğin gibi iftar yemeğini hazırlarım , 1saat kala yürüyüş 10numara olur
Okuyorum okuyorum ramazan pilavı ne diyorumEvet evet yapalım yürüyüş spor falan .İftardan sonra ben yerinden kalkarakne işim varsa iftara kadar yapıyorum .Sonra iftarı açınca valla sofrayı bile zor kaldırıyorum
Bende vallahi..Evet evet yapalım yürüyüş spor falan .İftardan sonra ben yerinden kalkarakne işim varsa iftara kadar yapıyorum .Sonra iftarı açınca valla sofrayı bile zor kaldırıyorum
Bayılırım . Hatta bugün Waffle cı Abbas’ın önünden geçtim . Boynumu bükerek baktım . Su sarı suratları nerden yapıyorsunuzWaffle yiyorsanız gelin
Ben kendim yaptım. Bitterli ,hamuru az meyvesi bol oldu biraz diyet işi oldu ama olsun kokusu yeter artıkBayılırım . Hatta bugün Waffle cı Abbas’ın önünden geçtim . Boynumu bükerek baktım . Su sarı suratları nerden yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?