Sadece zayiflayalim

Kahveyi de yarım bıraktım icemedim.Uyurum birazdan .Dün ne güzel 67.5 gelmiştim .Bu sabah 68 nasıl bir günde 500 gram oynadı .İnşallah yarın 67 i görürüm yoksa valla tartilasim bile gelmiyor.

Ben kendim yaptım. Bitterli ,hamuru az meyvesi bol oldu biraz diyet işi oldu ama olsun kokusu yeter artık
Ben Waffle makinası bilerek almadım . Hergün yaparım diye . Gerçi çözüm olmadı . Bu seferde krep yapıp Nutella sürüyordum . Diyet döneminde bir kere yaptım. Sarı suratları nasıl yapıyorsunuz diye sormuştum kimse cevap vermemiş . Hani şu halay çeken falan .

Hani alıntı yapiosun ya hemen yukarı da emoji suratı var oraya tıkla..

Canm ben farmasinin hindiba kahvesini kullaniyorum tok tutuyor ve seker oranini duzenliyor bitkisel oldugu icin saglikli kilo verdiriyor tavsiye ederim

Ben de almadım alsam duramam tavada yaptım şekilli olmuyo yuvarlak oluyo ama yalnız olunca fark etmez

Çizivic nedir ?
Cizi bisküvi varya onların içinde sanırım peynir o peynirli olandan.Sari suratları da yazdığın bölüm varya aşağı kaydır biraz orada işte çiçek var turuncu renkli yazı şekilleri falan var silik görünüyor hepsi sadece çiçek turuncu gorunuyo orada gülücük işareti var oradan yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…