Sadece zayiflayalim

Güzel planın ama öğlen sadece salata yememelisin.Oglen yemekle birlikte yemelisin.Asiri bir kilon yok zaten çok rahat verirsin.Yanu kısacası yiyerek zayifla ki kalıcı olsun.Mesela sabah normal iki dilim ekmek ve istediğin kahvaltıyı yapabilirsin.Oglen ekmeksiz yemek yiyebilirsin.Aksam 5 ten sonra yemek yemezsin çok acikirsan yoğurt,kuruyemiş,meyve gibi gecistirebilirsin.1000 kalorinin çok fazla altına düşme..Çok az yersen bu sefer sonra çok çabuk kilo alırsın.Yani hem ye hem kilonu koru.Ben öyle yapıyorum.Evet uzun vadede oluyor ama kalıcı oluyor.Bir gün kaçırdın mi sonraki gün telefi edersin.Mesela ben dün 3 kek yedim.Ama akşam hiç bir şey yemedim.Bugunde sadece semiz otu yemeği yiycem.

Kesinlikle haklısın tatlı cısss
güzel görünelim giydiğimiz yakışsın dimi:)
kaç yaşındasın bu arada
Ben 38 yaşındayım bir oğlum var 10 yaşında.Calismiyorum.Boyum 150 kısa benim en fazla 55 olmam lazım.Yinede şükür 74 kilodan ki belkide de daha fazlaydim.Su anda 65.3 kilodayim.Biraz uzun ve yavaş oldu ama güzel gitti.

canım ekmek daha çok acıktırıyor tavsiyem ekmek yiyorsan yime:) salata çok doyurucu oluyor ama, hem faydalı. semizotu süper fikirmiş:)

allah bağışlasın. ben 34 yaşındayım 1,5 yaşında bir kızım var. çalışmıyorum ben de. tebrik ederim seni güzel kilo vermişsin. olsun geç olsun kalıcı olsun. 50'lere az kalmış:)
kalori hesabı da yapabilirsin bak. ben 20 kiloyu öyle vermiştim.

canım ekmek daha çok acıktırıyor tavsiyem ekmek yiyorsan yime:) salata çok doyurucu oluyor ama, hem faydalı. semizotu süper fikirmiş:)
Yok ekmek yemiyorum ben senin için dedim.Senin kilon iyi bence 2 yada 3 kilo versem süper olursun.

Zaten kalori hesabı ile kilo verdim.Mukemmel bir şey keşke daha evvel bilseydim.O kadar kilo almazdim.Cunku az ondan az ondan derken akşama kadar dünyanın kalorisine aliyomusuz.Haberimiz yok.Ben fatsecret diye bir program var onu yükledim.Ordan bütün yiyeceklere bakıp öyle yiyorum.

Çok heyecanlıyım 5 li rakamlara az kaldı.Simdi ipin ucunu daha çok tutuyorum.Cunku birakirsam yakalamak çok zor olurDayan'ın kızlar.İnanin 65 leri görünce daha çok hevesleniyorsunuz.
Yaa çok sevindim adinaaa bana eski azimli günlerimi hatirlattinnn

Bugün 712 kalori aldım toplamda.Sadece akşam biraz bir şeyler atistiricam.Yarin oruç tutucam inşallah.Yoksa sabaha kadar yemezdim bir şey.

Kızlar bugün hafif yedim ama.712 lik kalorinin içinde bir dilim kekte var.Yine dayanamadım Neyse ki bir dilimle kurtardım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…