Güzel planın ama öğlen sadece salata yememelisin.Oglen yemekle birlikte yemelisin.Asiri bir kilon yok zaten çok rahat verirsin.Yanu kısacası yiyerek zayifla ki kalıcı olsun.Mesela sabah normal iki dilim ekmek ve istediğin kahvaltıyı yapabilirsin.Oglen ekmeksiz yemek yiyebilirsin.Aksam 5 ten sonra yemek yemezsin çok acikirsan yoğurt,kuruyemiş,meyve gibi gecistirebilirsin.1000 kalorinin çok fazla altına düşme..Çok az yersen bu sefer sonra çok çabuk kilo alırsın.Yani hem ye hem kilonu koru.Ben öyle yapıyorum.Evet uzun vadede oluyor ama kalıcı oluyor.Bir gün kaçırdın mi sonraki gün telefi edersin.Mesela ben dün 3 kek yedim.Ama akşam hiç bir şey yemedim.Bugunde sadece semiz otu yemeği yiycem.Teşekkür ederim
hayır asla gitmek yok.
şimdi şöyle, ben 74 kilodan 54'e düşmüştüm.
tekrar, 59-60 kilo oldum
hedefim tekrar 54 ama 52 daha İyi olur. boyum 1.63
planım ise şu:
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık biber
peynir zeytin
öğlen
salata
akşam
yoğurt
aralarda
soda, yeşil elma, kahve
ŞEKER ASLA YOK!
GLUTEN YOK!
acıktıkça salatalık ye
Ben 38 yaşındayım bir oğlum var 10 yaşında.Calismiyorum.Boyum 150 kısa benim en fazla 55 olmam lazım.Yinede şükür 74 kilodan ki belkide de daha fazlaydim.Su anda 65.3 kilodayim.Biraz uzun ve yavaş oldu ama güzel gitti.Kesinlikle haklısın tatlı cısss
güzel görünelim giydiğimiz yakışsın dimi:)
kaç yaşındasın bu arada
canım ekmek daha çok acıktırıyor tavsiyem ekmek yiyorsan yime:) salata çok doyurucu oluyor ama, hem faydalı. semizotu süper fikirmiş:)Güzel planın ama öğlen sadece salata yememelisin.Oglen yemekle birlikte yemelisin.Asiri bir kilon yok zaten çok rahat verirsin.Yanu kısacası yiyerek zayifla ki kalıcı olsun.Mesela sabah normal iki dilim ekmek ve istediğin kahvaltıyı yapabilirsin.Oglen ekmeksiz yemek yiyebilirsin.Aksam 5 ten sonra yemek yemezsin çok acikirsan yoğurt,kuruyemiş,meyve gibi gecistirebilirsin.1000 kalorinin çok fazla altına düşme..Çok az yersen bu sefer sonra çok çabuk kilo alırsın.Yani hem ye hem kilonu koru.Ben öyle yapıyorum.Evet uzun vadede oluyor ama kalıcı oluyor.Bir gün kaçırdın mi sonraki gün telefi edersin.Mesela ben dün 3 kek yedim.Ama akşam hiç bir şey yemedim.Bugunde sadece semiz otu yemeği yiycem.
allah bağışlasın. ben 34 yaşındayım 1,5 yaşında bir kızım var. çalışmıyorum ben de. tebrik ederim seni güzel kilo vermişsin. olsun geç olsun kalıcı olsun. 50'lere az kalmış:)Ben 38 yaşındayım bir oğlum var 10 yaşında.Calismiyorum.Boyum 150 kısa benim en fazla 55 olmam lazım.Yinede şükür 74 kilodan ki belkide de daha fazlaydim.Su anda 65.3 kilodayim.Biraz uzun ve yavaş oldu ama güzel gitti.
Yok ekmek yemiyorum ben senin için dedim.canım ekmek daha çok acıktırıyor tavsiyem ekmek yiyorsan yime:) salata çok doyurucu oluyor ama, hem faydalı. semizotu süper fikirmiş:)
Zaten kalori hesabı ile kilo verdim.Mukemmel bir şey keşke daha evvel bilseydim.O kadar kilo almazdim.Cunku az ondan az ondan derken akşama kadar dünyanın kalorisine aliyomusuz.Haberimiz yok.Ben fatsecret diye bir program var onu yükledim.Ordan bütün yiyeceklere bakıp öyle yiyorum.allah bağışlasın. ben 34 yaşındayım 1,5 yaşında bir kızım var. çalışmıyorum ben de. tebrik ederim seni güzel kilo vermişsin. olsun geç olsun kalıcı olsun. 50'lere az kalmış:)
kalori hesabı da yapabilirsin bak. ben 20 kiloyu öyle vermiştim.
FatSecret
Teşekkür ederim kizlaarrFatsecret yükle canım çok faydalı.Kullandikca anlarsın.
Yaa çok sevindim adinaaaÇok heyecanlıyım 5 li rakamlara az kaldı.Simdi ipin ucunu daha çok tutuyorum.Cunku birakirsam yakalamak çok zor olurDayan'ın kızlar.İnanin 65 leri görünce daha çok hevesleniyorsunuz.
Selam hoşgeldin.Slm kızlar
Çok iyi.İnsallah benimde bir gün kilom 5 li rakamları görür.Merhaba kızlargüncel kilo:57.7
Sen regl oldun bitti gecen ay beraber olmuştuk bn hala olmadimBugün 712 kalori aldım toplamda.Sadece akşam biraz bir şeyler atistiricam.Yarin oruç tutucam inşallah.Yoksa sabaha kadar yemezsin bir şey.
Bende biraz geciktim ama oldum bugün bitti.Ramazsn ya belki ondandır.Sen regl oldun bitti gecen ay beraber olmuştuk bn hala olmadim
Gece bende yükledim sahurda 140 kalori almisim 1600 kalori almam uygun yaziyor 1000 i gecmeyeyim degilmi?Kızlar bugün hafif yedim ama.712 lik kalorinin içinde bir dilim kekte var.Yine dayanamadım Neyse ki bir dilimle kurtardım kendimi.
Benimde 1600 ama ben 900 veya 1000 de bırakıyorum.Yojsa kilo veriyorsun ama çok yavaş gidiyor.Sen istersen 1200 falan yap dayanamazsanGece bende yükledim sahurda 140 kalori almisim 1600 kalori almam uygun yaziyor 1000 i gecmeyeyim degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?