Sadece zayiflayalim

Slm kızlar çok yoğun ve yorgun günler geçiriyorum.sudem maşallah çok güzel kilo vermissin.atalha senin iyi olduğuna da sevindim nerde kalıyorsunuz şimdi?
Sağol canım evet iyi gidiyor kilo vermem çok şükür.Ramazan bana yaradı açıkçası .Bayram sonrası daha çok dikkat etmek istiyorum.Sende kendine çok dikkat et canım.

Bir kase pilav,bir tabak bezelye yemeği ,4 adet kavun karpuz yedim . Toplam 555 kalori aldım.Birden midem bulandı sonra geçti.Birazdan tartilicam bakalım kaç kilo gelicem

Bu haftaki kalori raporlarimda toplam günlük aldığım kalori 954 kaloriye tekabül etmiş.Bayramda misafirlerim var yarın annem geliyor yatılı ,diğer gün yengem yatılı ondan sonraki gün abim .Yani kısacası bayramda bana çok iş düşüyor.Cok dikkatli olmalıyım.

Sagol canim tek basima kendime guvenemiyorum takimlarin kurallarida fazla geldi biraz burasi daha iyi olur benim icin
Kendini bunaltma bence .Sana söylediğim programı uygula bak goruceksin çok güzel kilo vericeksin.Hic bir şey için geç değil.Bayramdan sonra ben sporuma basliycam hergun en az bir saat yürüyüş yapicam.Sende başla günde en fazla 1000 yada 1200 kalori al .Asla şok diyetler yapma.Hic biri ise yaramıyor.Az ye ve akşam en geç 6 dan sonra yemek yeme.Ben 5 ten sonra yemiyordum.Ramazan öncesi çok güzel kilo veriyordum.Gerci ramazanda 2.5 kilo verdim..Oyle onu yemiycem bunu yemiycem değil.Sadece tatlı ve hamurdan elinden geldiğince uzak dur.

Indirdim hemen canim programi. Cok cabuk kilo veren bunyem var 4 yasinda ve 10 aylik iki oglum var cok uaramazlar hic bir yere gidemiyorum aktivitem sifir o yuzden yemeklerimi ac kalmadan aza indirmem lazim

Indirdim hemen canim programi. Cok cabuk kilo veren bunyem var 4 yasinda ve 10 aylik iki oglum var cok uaramazlar hic bir yere gidemiyorum aktivitem sifir o yuzden yemeklerimi ac kalmadan aza indirmem lazim
Bak dediğim gibi sen o programa devam et.Hic bir şey yapmadan bile günlük Kalorimi geçme zaten 10 gün sonra farkedersin.Birde çok alisiyorsun.Her yediğine önceden bakıyorsun.Kalori çoksa zaten sen yemiyorsun.Kendine zaman tanı sarkmadan yavaş ve güzel zayifla.Hem yeme aliskanligin değişip düzene giriyor.Yillarin kilosu öyle bir anda gitmez.Gitse bile hem çabuk gelir hem sağlıksız olur.Yeri gelicek tatlida yiycez borekte.Bir ay zaman tanı kendine bak gör nasıl güzel kilo vericeksin.Allah bağışlasın çocuklarımızı benimde 1 oğlum var 10 yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…