Sadece zayiflayalim

Evet beş biraz erken bende 6 kilo daha verdikten sonra akşam 7 veya 8 den sonra bir şey yememeye gecicem.En azından kilomuzda korumuş olurum.

Evet beş biraz erken bende 6 kilo daha verdikten sonra akşam 7 veya 8 den sonra bir şey yememeye gecicem.En azından kilomuzda korumuş olurum.
Aynen . Akşamları da kızımı parka çıkartsam tamamdır . Onu da spordan sayarım . Daha yeni yürümeye başladığı için hep peşindeyim

100 gram patates kızartması 300 kalori civarında.Makarna ondan daha masum ama sadece haşlanmış mesela Patates kızartması o bende çok seviyorum ama haftada iki defadan fazla yememekte fayda var

100 gram patates kızartması 300 kalori civarında.Makarna ondan daha masum ama sadece haşlanmış mesela Patates kızartması o bende çok seviyorum ama haftada iki defadan fazla yememekte fayda var
Bende makarnaya bayılırım ya ondan vazgeçemem neyseki tatlıya çok düşkün değilim . Ordan kısarım

Sabah 10.15
1 bardak süt, 7 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık ,3 ceviz, 3badem

Ara
1Kase yeşil erik

Akşam 17.30
6 kasap köfte, 1 bardak ayran

Bugün de biter

Sabah 10.15
1 bardak süt, 7 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık ,3 ceviz, 3badem

Ara
1Kase yeşil erik

Akşam 17.30
6 kasap köfte, 1 bardak ayran

Bugün de biter
Afiyet olsun canım.Benim tek yoğurdum kaldı .Onuda saat 10 a doğru yerim.Ya su ölçüme takıldı kafam .Belden vermeyip kalçadan nasıl 3 santim inceldim.Sevindim ama belden de incelmem gerekmezmiydi

Afiyet olsun canım.Benim tek yoğurdum kaldı .Onuda saat 10 a doğru yerim.Ya su ölçüme takıldı kafam .Belden vermeyip kalçadan nasıl 3 santim inceldim.Sevindim ama belden de incelmem gerekmezmiydi
canım tok karna ölçünce bel ve göbek 2 3 cm fazla çıkıyo. Mutlaka aç karna ölç

Biraz önce yoğurt kurumu yedim.Simdi sade bir Nescafe içerim.Sonra su ,sonra uyuruz artık bugünde bitmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…