Çok mantıklı.Ben haftada bir serbest gun yapiyordum. Hafta boyu nasilsa cts yiycem diye dusunup kendimi frenliyordum.
Evet beş biraz erken bende 6 kilo daha verdikten sonra akşam 7 veya 8 den sonra bir şey yememeye gecicem.En azından kilomuzda korumuş olurum.Ben sizi okumadan önce sabah patates kızartması yemiştim . Evde makarna vardı . Öğlen ve akşam birer kase makarna yedimartık yarın dikkat ederim . Şuan 1066 kalorideyim. .şuan hedefim akiam yedi buçuktan sonra bişey yememek . 5 benim için çok erken
Muhtemelen canım bende bir ara hep 60 62 kiloydum bakalım takılacak miyimİnşallah.Ama ben 63 olsam bile şükür ederim.Cok yavaş kilo gidiyor benden.Acaba eski kilolar olduğu için mi.
Aynen . Akşamları da kızımı parka çıkartsam tamamdır . Onu da spordan sayarım . Daha yeni yürümeye başladığı için hep peşindeyimEvet beş biraz erken bende 6 kilo daha verdikten sonra akşam 7 veya 8 den sonra bir şey yememeye gecicem.En azından kilomuzda korumuş olurum.
100 gram patates kızartması 300 kalori civarında.Makarna ondan daha masum ama sadece haşlanmış meselaBen sizi okumadan önce sabah patates kızartması yemiştim . Evde makarna vardı . Öğlen ve akşam birer kase makarna yedimartık yarın dikkat ederim . Şuan 1066 kalorideyim. .şuan hedefim akiam yedi buçuktan sonra bişey yememek . 5 benim için çok erken
Bende makarnaya bayılırım ya ondan vazgeçemem100 gram patates kızartması 300 kalori civarında.Makarna ondan daha masum ama sadece haşlanmış meselaPatates kızartması o bende çok seviyorum ama haftada iki defadan fazla yememekte fayda var
Ben bütün yemekleri seviyorum.Nasil kilo veriyorum bende hayret ediyorum.Ama tutuyorum kendimiBende makarnaya bayılırım ya ondan vazgeçememneyseki tatlıya çok düşkün değilim . Ordan kısarım
Afiyet olsun canım.Benim tek yoğurdum kaldı .Onuda saat 10 a doğru yerim.Ya su ölçüme takıldı kafam .Belden vermeyip kalçadan nasıl 3 santim inceldim.Sevindim ama belden de incelmem gerekmezmiydiSabah 10.15
1 bardak süt, 7 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık ,3 ceviz, 3badem
Ara
1Kase yeşil erik
Akşam 17.30
6 kasap köfte, 1 bardak ayran
Bugün de biter
canım tok karna ölçünce bel ve göbek 2 3 cm fazla çıkıyo. Mutlaka aç karna ölçAfiyet olsun canım.Benim tek yoğurdum kaldı .Onuda saat 10 a doğru yerim.Ya su ölçüme takıldı kafam .Belden vermeyip kalçadan nasıl 3 santim inceldim.Sevindim ama belden de incelmem gerekmezmiydi
Tamam yarın birde aç olceyim .Sabah kalkar kalkmazcanım tok karna ölçünce bel ve göbek 2 3 cm fazla çıkıyo. Mutlaka aç karna ölç
Tmm canım etiket atarsın bende kaydedeyim.. 1 ay sonra temmuzun 10nunda tekrar bakarızz bakalım ölçüler ne alemdeTamam yarın birde aç olceyim .Sabah kalkar kalkmaz
Evet mutlaka bakalım.Ben unutuyorum çünküTmm canım etiket atarsın bende kaydedeyim.. 1 ay sonra temmuzun 10nunda tekrar bakarızz bakalım ölçüler ne alemde
Benim kalça ve baseni 94 belide 75 civarı yaparsam güzel olucakTmm canım etiket atarsın bende kaydedeyim.. 1 ay sonra temmuzun 10nunda tekrar bakarızz bakalım ölçüler ne alemde
Ben de bel 63 kalça 92yaparsam tamam olacakBenim kalça ve baseni 94 belide 75 civarı yaparsam güzel olucak
Benim artık bel 63 hayatta olmaz .Zaten yaş geçiyor birde sezeryan doğum .Rüya gibiBen de bel 63 kalça 92yaparsam tamam olacak
Ben şuanda 1141 kaloride kaldım . Ama bugünkü menüm hep makarna patates kızartması falandı . Yine de zayıflar mıyımBen bütün yemekleri seviyorum.Nasil kilo veriyorum bende hayret ediyorum.Ama tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?