Verdigin kilolar yagdan gitsin istiyorsan kizartma yemesen iyi olur. Ara ogun olarak 10 tane cig badem, cig findik veya cig kaju yaninda bir bardak sut veya bir kucuk seftali veya elma, armut tarzi bir meyve yersen vucuduna saglikli yag ve seker almis olursun.Ben şuanda 1141 kaloride kaldım . Ama bugünkü menüm hep makarna patates kızartması falandı . Yine de zayıflar mıyım
Tamamcanım . Zaten bugün öğlen keşfettim burayı . Yarın anca toparlarım kendimi .Verdigin kilolar yagdan gitsin istiyorsan kizartma yemesen iyi olur. Ara ogun olarak 10 tane cig badem, cig findik veya cig kaju yaninda bir bardak sut veya bir kucuk seftali veya elma, armut tarzi bir meyve yersen vucuduna saglikli yag ve seker almis olursun.
Yani bir günden bir şey olmaz ama .Kalori hesabı yapıyorum diye hep karbonhidrat yüklenme yanlış.Sonucta sağlıklı kilo veremezsin ,yağdan gitmez.En çok protein sebze,meyve ,yumurta süt ,yogurt gibi şeyler tuketmelisin.Haftada bir veya iki defa çok az kaçamak yapabilirsin.Mesela ben bayramda tatlı yedim günde iki dilim baklava yedim bayramda ama şimdi 1 ay ağzıma tatlı surmem.Yada şimdi iki hafta hamurlu gıdalar yemem ama sonraki hafta bir hamburger yerim mesela bir şey yapmaz.Ama hergun hamurlu yiycekler yada kızartmalar olursa evet kilo verirsin yavaşta olsa ama yağdan veremezsin gibi geliyor bana.Ben şuanda 1141 kaloride kaldım . Ama bugünkü menüm hep makarna patates kızartması falandı . Yine de zayıflar mıyım
Tamam canım zaten normalde sebzeciyim ben . Yarın başlarım . En son yemeği beş buçukta yedim. Saat yedi buçukta da 3 tane erik . Karnım acıkmaya başladıYani bir günden bir şey olmaz ama .Kalori hesabı yapıyorum diye hep karbonhidrat yüklenme yanlış.Sonucta sağlıklı kilo veremezsin ,yağdan gitmez.En çok protein sebze,meyve ,yumurta süt ,yogurt gibi şeyler tuketmelisin.Haftada bir veya iki defa çok az kaçamak yapabilirsin.Mesela ben bayramda tatlı yedim günde iki dilim baklava yedim bayramda ama şimdi 1 ay ağzıma tatlı surmem.Yada şimdi iki hafta hamurlu gıdalar yemem ama sonraki hafta bir hamburger yerim mesela bir şey yapmaz.Ama hergun hamurlu yiycekler yada kızartmalar olursa evet kilo verirsin yavaşta olsa ama yağdan veremezsin gibi geliyor bana.
Protein tok tutarken karbon acıktırırTamam canım zaten normalde sebzeciyim ben . Yarın başlarım . En son yemeği beş buçukta yedim. Saat yedi buçukta da 3 tane erik . Karnım acıkmaya başladı
Bu işlerden hiç anlamam ilk kez deniyorum zayıflamayıProtein tok tutarken karbon acıktırır
Hoş buldum teşekkürler neler yapıyorsunuz açana ?Hoşgeldin canım.Merak etme isteyince oluyor.Aslinda bizim elimizde sadece sabır ve azim onemli
BendeeeHoş buldum teşekkürler neler yapıyorsunuz açana ?
Ay ben çok iradesizim ya
Ondan var bendeBendeeevalla ben burdaki arkadaşlar bi kalori programı indirmiş bende ondn indirdim . Kalori hesaplayarak yemek yicem . Aslında yapamam diyodum ama inat ettim sanırım . Şuan karnım gucurduyor ama yemicem bişey
Kilo vermeye başlayınca karnın aciktiginda mutlu oluyorsunTamam canım zaten normalde sebzeciyim ben . Yarın başlarım . En son yemeği beş buçukta yedim. Saat yedi buçukta da 3 tane erik . Karnım acıkmaya başladı
İradesiz hiç bir iş olmaz.Ozelliklede zayıflama mutlaka iradeli olmalısın canım ve sonra sabırlı .Bu iş en çok sabır işi .Hem neden kendine iradesizim diyorsun ki .Bence yapman gereken yeme alışkanlığını değiştirmek hepsi bu.İlk zamanlar zor olabilir .Ama sonradan çok alisiyorsun.Ayrica kilo verdikce sen yemek istemiyorsun.Bence yapabilirsin yeter ki iste.Hoş buldum teşekkürler neler yapıyorsunuz açana ?
Ay ben çok iradesizim ya
Tegli dönemi zor ya . Ben de o dönem tatlı şeyler yiyorumOndan var bendeaslında ever o biraz frenliyor ama bazı günler hesaplamak hiç işime gelmiyor
Birkaç gün ben de böyle iradeli oluyorum sonra bir bakıyorum yine aynıyım
Bir de şu an regl dönemi çikolata yiyorum gidiş gelip
Bi tane susamlı çıbuk yedim dayanamadımKilo vermeye başlayınca karnın aciktiginda mutlu oluyorsun
Afiyet olsun. Benim de canim asiri galeta istedi ama evde yoktu yemedim. Eve almamak iyi bir cozum oluyor.Bi tane susamlı çıbuk yedim dayanamadım
Ben ideal kiloma gelsem aslında kolay kolay kilo almam.Abur cubur ile hiç aram yok.Ama borekmis,makarnaymis ,reçel bunları seviyorum.Simdi uzun zamandır bu alışkanlıklarında azaldı çok şükür.Afiyet olsun. Benim de canim asiri galeta istedi ama evde yoktu yemedim. Eve almamak iyi bir cozum oluyor.
Eşim alıyor maalesefAfiyet olsun. Benim de canim asiri galeta istedi ama evde yoktu yemedim. Eve almamak iyi bir cozum oluyor.
Kendime süper bi kahvaltı hazırladım baya da doydum . 312 kalori toplamdaGünaydın kızlar herkese iyi pazarlar.Bugun artık son kacamaklarinizi yapiverin.Yarin sabah bomba gibi zayıflamaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?