Çok iyi yapmışsın kilonu güzel korumussun.Bende bayram sonrası 66 yi görmüştüm ama dikkat ettim bu sabah 65 i gördüm.Kiyafetsiz tartildim.Su anda 65 in yani .Her sabah tartılmak alışkanlık oldu bende de.Cok iyi oluyor .Dikkat etmeni sağlıyor.Ramazana 67 .5 ile girmiştim.Kacamaklar oruç falan derken 2.5 kilo gitmiş .İnşallah temmuza 63 ile girersem çok iyi olur yada 62 falan.Simdi daha çok dikkat ediyorum.Aksam 5 ten sonra yoğurt kürü harici yemiyorum.cok birikmis okuyamadim kizlar.kilo vermeler iyi gidiyordur insallah. ben bu ara bir ogunde fazla yediysem oburunde dikkat etmeye ya da bir gun fazla yediysem ertesi gun dikkat etmeye calistim.kilo vermedim ama almadim da.sık sık tartilmak dikkat etmemi sagladi ipin ucunu kacirmamak adina.
İyi yaptın afiyet olsun.Az bile yemiş görünüyorsun.Haftaya tartilirsin .Bakalım ne kadar gitmiş olucak.Bende şimdi bir türk kahvesi içtim.Ama kesmedi .İkisi bir arada Nescafe yapicam.Kendime süper bi kahvaltı hazırladım baya da doydum . 312 kalori toplamda
Bende tartıda yokİyi yaptın afiyet olsun.Az bile yemiş görünüyorsun.Haftaya tartilirsin .Bakalım ne kadar gitmiş olucak.Bende şimdi bir türk kahvesi içtim.Ama kesmedi .İkisi bir arada Nescafe yapicam.
Ayyy istediğim kilodasinBende tartıda yoken son gecen hafta bi akrabamızda yartılmıştım . Kıyafetlerle ve yok karnına 56.1 çıkmıştım . Bu hafta içi alıcam bakalım kaç çıkıcam
Benim istediğimde 50Ayyy istediğim kilodasinBenim yolum uzun daha .
Borek kalp ben.Ben ideal kiloma gelsem aslında kolay kolay kilo almam.Abur cubur ile hiç aram yok.Ama borekmis,makarnaymis ,reçel bunları seviyorum.Simdi uzun zamandır bu alışkanlıklarında azaldı çok şükür.
Tartı çok önemli bence de almalısın.Seni kontrol altına alıyor.Bende tartıda yoken son gecen hafta bi akrabamızda yartılmıştım . Kıyafetlerle ve yok karnına 56.1 çıkmıştım . Bu hafta içi alıcam bakalım kaç çıkıcam
Hoşgeldin canım.Ay bende şu 5 li rakamları görürüm inşallah.Merhaba kızlar 58 kiloyum. Bugün tekrardan başlıyorum
Sabah tekrar belini olctum canım 78 geldim.Ben de bel 63 kalça 92yaparsam tamam olacak
Tam ölçülerin ne canım kaydedeyim 1 ay sonra tekrar bakarızSabah tekrar belini olctum canım 78 geldim.
Yazma yerinin yanında 4 kareli tablo işareti var oradan yapılıyorBizde bir zayıflama tablosu yapsaydım çok güzel olucakti .Ama ben dahil kimse bilmiyor.
Sen de bu azim varken yakın zamanda görürsün canım. Bende de senin azmin olsa ahhh ahhhBugün kahvaltı yapmadım .
Hoşgeldin canım.Ay bende şu 5 li rakamları görürüm inşallah.
Afiyet olsun. Ben bugun cok gec kahvalti ettim. Az kalori alirim bugun.Bu kalori işi baya iyiniş valla . Şindi öğlenyemeğimi yedim . Bir tabak karalahana yemeği içinde bulgur ve patateste olduğu için 3 kase gösterdim . Yemekten bir buçuk saat önce de 3 tane kayısı yemiştim 581 kalorideyim şuan
Senin bebeğin kaç aylık ? Ben geç bile başladım bu işe . İnşallah pes etmem . İlk zamnlar hızlı gidiyor kendi kendine gider kilolar diye önemsemedimAfiyet olsun. Ben bugun cok gec kahvalti ettim. Az kalori alirim bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?