Sadece zayiflayalim

Canım sen yoğurt kurunu hangi saate ve nasıl yapıyorsun detaylı anlatır mısın
Aslında çok bir saati yok mesela sabah 10 gibi yiyorum.Aksamda 8 gibi falan ama akşam çok acikirsam yiyorum.Sabah mutlaka yiyorum.Eger sabah yememissem mesela akşam mutlaka yiyorum.Kisacasi o gün yoğurt mutlaka yiyorum.Ne tuaf bir yazı oldu.İcinde zerdeçal zencefil ve Mate tozu almıştım onun hiç faydası yok bence çünkü boğazımi tutuyorum .Boşuna para verdim.Bir daha öyle şeylere para vermem.Yok teff tohumlu çay mis hiç bir işe yaramiyorlar.İste o Mate tozunuda bitsin diye içine koyuyorum.Eger sen yapmak istersen sadece bir çay kaşığı zerdeçal ve zencefil üç yemek kaşığı yoğurda karıştırıp yersin.Mesela gece uyumadan önce yaparsan daha iyi olur .Yağ yakiyormus.Ben kova kova yoğurt bitirdim.Yogurdu hiç sevmezdim mesela yoğurda alıştım.

Tamam canım denicem şu plato dönemi gitsin inşallah elimden geleni yapicam

Çok sevindim.Allah de sur bakalım inşallah iyi gelir.Benim ürünler gelmedi daha yarın ya ben alırım ya getirirler.Uyuz oluyorum bu suraat kargoya boş yere bekletiyorlar orda .
İnşallah yarın kavuşursun sende canım Ağustos 10a kadar inceltmem lazım acilen 2 ayda 10 cm incelir insallah

İnşallah yarın kavuşursun sende canım Ağustos 10a kadar inceltmem lazım acilen 2 ayda 10 cm incelir insallah
O kadar incelirmi acaba .İnşallah 10 cm incelirse süper olur valla.Ya ben birde iç basenlerde sinir oluyorum.Yururken birbirine değince inşallah oralar baya bir sıkılasir.

Yazdım canım 10 temmuz da bakalım .Hedeflerimize ulasicakmiyiz.Ben ulasicagimizi düşünüyorum inşallah.
Ulasicaz inşallah hem sağlıklı hem daha zarif olucaz:))
Bugün gunler sonra kalori hesapladim ilk gün biraz kaçırdım 1200 deyim su an aksam cerez yiyebilirm ama yarin daha iyi olucak.

Ulasicaz inşallah hem sağlıklı hem daha zarif olucaz:))
Bugün gunler sonra kalori hesapladim ilk gün biraz kaçırdım 1200 deyim su an aksam cerez yiyebilirm ama yarin daha iyi olucak.
Yinede çerezi çok fazla yeme bence.Yavas gidiyor kilolar .Ben en son yemeğimi 5 te yedim 974 kalori yatana kadar kahve derken 1000 olur.Onceden bende biraz çerez yerdim ama ufak kacamaklarda kilo aldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…