Aslında çok bir saati yok mesela sabah 10 gibi yiyorum.Aksamda 8 gibi falan ama akşam çok acikirsam yiyorum.Sabah mutlaka yiyorum.Eger sabah yememissem mesela akşam mutlaka yiyorum.Kisacasi o gün yoğurt mutlaka yiyorum.Canım sen yoğurt kurunu hangi saate ve nasıl yapıyorsun detaylı anlatır mısın
Ne bilim iste bir an once hafiflemek istiyorumya:))Şu andaki kilom ve vermek istediğin kilo sayısını şöyle canım.Hedefi çok yüksek tutma mesela 2 yada 3 kilo gibi tut bence daha çabuk oluyor.
Yazdım canım 10 temmuz da bakalım .Hedeflerimize ulasicakmiyiz.Ben ulasicagimizi düşünüyorum inşallah.Ne bilim iste bir an once hafiflemek istiyorumya:))
O zaman şöyle olsun
Su anki kilom 69.3
hedef kilo 66
Sabah erkenden sirkeli suyumu içtim sonra şekersiz kahvelerini içtim.Az önce yoğurt kurumu yedim.Simdi çay demliyorum.Simit almıştım.Oglum yarısını yedi.Bende şimdi diger yarısının iç hamurunu çıkarıp arasına biraz kaşar koyup Çaylan yiycem.Aksama doğruda etli taze fasulye yoğurtlu kabak kızartması ekmeksiz.
Tamam canım denicem şu plato dönemi gitsin inşallah elimden geleni yapicamAslında çok bir saati yok mesela sabah 10 gibi yiyorum.Aksamda 8 gibi falan ama akşam çok acikirsam yiyorum.Sabah mutlaka yiyorum.Eger sabah yememissem mesela akşam mutlaka yiyorum.Kisacasi o gün yoğurt mutlaka yiyorum.Ne tuaf bir yazı oldu.İcinde zerdeçal zencefil ve Mate tozu almıştım onun hiç faydası yok bence çünkü boğazımi tutuyorum .Boşuna para verdim.Bir daha öyle şeylere para vermem.Yok teff tohumlu çay mis hiç bir işe yaramiyorlar.İste o Mate tozunuda bitsin diye içine koyuyorum.Eger sen yapmak istersen sadece bir çay kaşığı zerdeçal ve zencefil üç yemek kaşığı yoğurda karıştırıp yersin.Mesela gece uyumadan önce yaparsan daha iyi olur .Yağ yakiyormus.Ben kova kova yoğurt bitirdim.Yogurdu hiç sevmezdim mesela yoğurda alıştım.
Çok sevindim.Allah de sur bakalım inşallah iyi gelir.Benim ürünler gelmedi daha yarın ya ben alırım ya getirirler.Uyuz oluyorum bu suraat kargoya boş yere bekletiyorlar orda .Ürünlerim geldi
İnşallah yarın kavuşursun sende canım Ağustos 10a kadar inceltmem lazım acilen 2 ayda 10 cm incelir insallahÇok sevindim.Allah de sur bakalım inşallah iyi gelir.Benim ürünler gelmedi daha yarın ya ben alırım ya getirirler.Uyuz oluyorum bu suraat kargoya boş yere bekletiyorlar orda .
O kadar incelirmi acaba .İnşallah 10 cm incelirse süper olur valla.Ya ben birde iç basenlerde sinir oluyorum.Yururken birbirine değince inşallah oralar baya bir sıkılasir.İnşallah yarın kavuşursun sende canım Ağustos 10a kadar inceltmem lazım acilen 2 ayda 10 cm incelir insallah
Bence incelir yaO kadar incelirmi acaba .İnşallah 10 cm incelirse süper olur valla.Ya ben birde iç basenlerde sinir oluyorum.Yururken birbirine değince inşallah oralar baya bir sıkılasir.
Ulasicaz inşallah hem sağlıklı hem daha zarif olucaz:))Yazdım canım 10 temmuz da bakalım .Hedeflerimize ulasicakmiyiz.Ben ulasicagimizi düşünüyorum inşallah.
Yinede çerezi çok fazla yeme bence.Yavas gidiyor kilolar .Ben en son yemeğimi 5 te yedim 974 kalori yatana kadar kahve derken 1000 olur.Onceden bende biraz çerez yerdim ama ufak kacamaklarda kilo aldırıyorUlasicaz inşallah hem sağlıklı hem daha zarif olucaz:))
Bugün gunler sonra kalori hesapladim ilk gün biraz kaçırdım 1200 deyim su an aksam cerez yiyebilirm ama yarin daha iyi olucak.
Afiyet olsun canım.O kadar da çok değil aslında .Ama geç yemek sorun oluyorBugün akşam yemeğini biraz geç yedim maalesef yumurtalı kofte sadece 5 6 kaşık uyumadan önce ev tipi jimlastik yapmayı düşünüyorum
Kremi surdunmu canım.Yanma yada kızarıklık falan oludumu.Benim kremde biraz öyle oluyormuş.Belki cilde göre değişir.Bilmiyorum deneyip gorucez artık.Tamam canım denicem şu plato dönemi gitsin inşallah elimden geleni yapicam
Evet canım olduKremi surdunmu canım.Yanma yada kızarıklık falan oludumu.Benim kremde biraz öyle oluyormuş.Belki cilde göre değişir.Bilmiyorum deneyip gorucez artık.
Ya çok acıyor mu yada çok kizariyormu yoksa çok önemli değil mi nasıl bir yanma kızarıklık olduEvet canım oldu
Benim kızardı ama dayanılır acıydı sanki yağlar eriyor gibi ama yanıyor tabi hani acı biber ellersin bi yerine değer ya öyleYa çok acıyor mu yada çok kizariyormu yoksa çok önemli değil mi nasıl bir yanma kızarıklık oldu
Hadi ya sonradan geciyormu peki yoksa hep devam mı ediyor.Ayyy tirstim birdenBenim kızardı ama dayanılır acıydı sanki yağlar eriyor gibi ama yanıyor tabi hani acı biber ellersin bi yerine değer ya öyle
Yok kızzz sandığın gibi değilHadi ya sonradan geciyormu peki yoksa hep devam mı ediyor.Ayyy tirstim birden
Heee iyi o zaman sağol canımYok kızzz sandığın gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?