- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Dikkat edicem canim o cerezler baya kaloriymis 500 lerdeYinede çerezi çok fazla yeme bence.Yavas gidiyor kilolar .Ben en son yemeğimi 5 te yedim 974 kalori yatana kadar kahve derken 1000 olur.Onceden bende biraz çerez yerdim ama ufak kacamaklarda kilo aldırıyor
İnşallah canım .Çerezlerin en masumu beyaz ve sarı leblebi olanlar.Cok acikirsan bir küçük avuç yiyebilirsin.Dikkat edicem canim o cerezler baya kaloriymis 500 lerde
Biraz isleri duzene koyup sporda yapicam inşallah.
Günaydın canm. Ah ah ben regl olamıyorum artık maalesef. Kasıklarıma agrı giriyor bazen şişkinlik hissediyorum. Acaba adet söktürücü maydonoz kürü yapsam gelir miHerkese günaydın kızlar.Benim tartı su anda olduğu yerde sayıyor.64 .3 lerde takıldım.Sanirim reglim çok yaklaştı ondan oynamıyor tartım.
Cok sevindim canim isteyince oluyor aslinda degilmi ah biraz az yesek incecik olucaz:))Herkese merhaba.Ben bugün resmen bir haftalık spor yaptım sanki.Sabahin 10 nundan beri oğlumla disardayim yavrum oda yoruldu benimle.Sabah okula gittik karnemizi aldık,sonra oğluma hamburger ismarladim, ben yemedim.Daha sonra ben kuaföre gittim manikür,pedikür saç kesimi ,,Kaş bıyık derken orda vakit geçti.Ordan çıktım kargoya gittim .Kremlerimi aldım onlara kalsa ta pazartesi gelicekmis.Sonra marketen alışveriş derken valla az önce eve girdim.Uzerimi değiştirirken bir tartildim ne göreyim63.4 inanamadim.Aslinda normaldi çünkü ne su içtim ne yemek yedim .Oruçlu gibi açtım yani .Az önce bir parça lavaş,bir tabak etli taze fasulye,yoğurtlu kabak ve havuç kızartması bir adet acı sivri biber yedim.Bugun kuaförde bana sen zayifsin,iyisin demeleri çok hoşuma gitti .Ha gayret 59 dedim
Sağol canım güzel dileklerin için.Oluyor valla istedikce işte biraz dikkat etmek lazım ya.Ac kalacak değiliz elbette.Sadece aşırıya kacmamaliyiz o kadar .Ben bide regli olsam çok güzel olucak inşallah.Hem acikmalarim azalır.Hem siskinligim iner.Cok sevindim canim isteyince oluyor aslinda degilmi ah biraz az yesek incecik olucaz:))
Saclarini güle güle kullan .Bende 1100 kalori aldim bile cornet ve cerez in kalorisi fazla ama dengelicem artik.
Hoşgeldin canım.Ben gittim aldım kremimi .Onlara kalsaydım pazartesi gelicekmis.Geldim sürdüm jel zaten meyve püresi gibi.Ama yanma falan olmadı .Yoksa etkisizmi acaba yanma olmayınca öyle dedim.
Hoşgeldin canım.Ben gittim aldım kremimi .Onlara kalsaydım pazartesi gelicekmis.Geldim sürdüm jel zaten meyve püresi gibi.Ama yanma falan olmadı .Yoksa etkisizmi acaba yanma olmayınca öyle dedim.Bugün akşam saat 4 gibi kiyafetsiz.63.4 lerdeydim.İnsallah temmuza 62 olurum.Belkide 61 bilmiyorum.Cok heyecanlıyım.Daha vakit var yani.
Hosbuldum ikizimHoşgeldin canım.Ben gittim aldım kremimi .Onlara kalsaydım pazartesi gelicekmis.Geldim sürdüm jel zaten meyve püresi gibi.Ama yanma falan olmadı .Yoksa etkisizmi acaba yanma olmayınca öyle dedim.Bugün akşam saat 4 gibi kiyafetsiz.63.4 lerdeydim.İnsallah temmuza 62 olurum.Belkide 61 bilmiyorum.Cok heyecanlıyım.Daha vakit var yani.
Nasıl bir şeymiş acaba .Ben diyet listelerine uyamiyoru ki .Birde ben diyet listelerine bakıyorum onlardan zaten daha az yiyorum.Bilmiyorum ki kısıtlayıcı şeyleri yapamıyorum.Zaten çokta kilomuz kalmadı artık yavaş yavaş veririz ne yapalım.Hosbuldum ikizim❤❤ iyi yapmışsın. Kimisi yakmıyor ama. 1 ay sonra olcicez ya anlarız zaten. Eğer incelme olursa etkilidir demekki. Çok iyi çıkmışsın. Bende 62.8 çıktım. 62 zincirini kırarsam süper olacak. Temmuza 2 haftamız kaldı. Hizlansakmi acaba yaa. Bi liste gördüm kk da ayda 7 kg. Yapanlar çok iyi vermiş vesaglikli bizimkine çok benzer. Ne dersin? Temmuza belki 60 la gireriz zaten hemen hemen ayniyız.
Sabah 2 etimek peynir domates salatalık yeşillik çayNasıl bir şeymiş acaba .Ben diyet listelerine uyamiyoru ki .Birde ben diyet listelerine bakıyorum onlardan zaten daha az yiyorum.Bilmiyorum ki kısıtlayıcı şeyleri yapamıyorum.Zaten çokta kilomuz kalmadı artık yavaş yavaş veririz ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?