Sadece zayiflayalim

Regli bitince al kuzum şuan fazla cikar

Bol bol su içerek tatlı isteğini bastirdim.İnsallah 24 haziran da tatil yolcusuyuz.5 Haziran'da dönüş olucak .Umarım 24 haziran a kadar 1 kilo daha veririm.8 gün var.İnsallah oradan kilo almadan dönerim .

Kizlar az önce haslanmis misir yedim 1200 leri buldum bugün. Oglusum yeni uyudu.Su an feci aciktim migdem kazınıyor hâlâ sanki misir dahada aciktirdi

Herkese günaydın kızlar.Bu haftayı güzel bir kayıpla bekliyordum.Aslinda dikkatte ettim.Ama sabah 64.5 i gördüm .Oysa ki daha üç gün önce 63.9 u görmüştüm.İnsallah Regliden kaynaklanıyordur.İnsallah kilo vermem durmamıştır.Sabah domates, salatalık,yeşil biber, maydanoz,çok az yumurta, lor peyniri ve el büyüklüğünde iki parça lavaş yedim.Toplam kalorim 282 .Birde karpuz yedim.İyi bir kahvaltı yaptım.Bugun daha az kalori almak istiyorum.Cumartesi pazar biraz kacamaklarim oldu telafi etmek istiyorum.

Çok sık tartılıyosun sanki canım

Bu arada ben daha kahvalti yapmadim kızım geç uyuyor Sabah ta geç kalkıyor o kalkmayınca bende kalkmıyorum kahvalti da geç oluyor
Ama yinede sabah uyanır uyanmaz hemen bir bardak su içip birde mutlaka ağzına birseyler at.Metabolizman için .Bende geç kahvaltı yapıyorum.Ben kalkınca su içip az bir şey Goji bery üzümü yiyorum ,birde şekersiz türk kahvesi ve Nescafe içiyorum.

Havalar biraz düzeldi.Bende kalan büyük halılarıma geçtim.Bugun bir tane büyük halı yıkadım .Yarında bir tane derken bitiririm .

Selam herkese :) Uzun yıllardır forumlara girmiyorum.
Ama şuan diyetteyim ve gaza gelmek icin kendime yoldaş aradim ve tekrar burayı buldum aranız da bana da yer var mi :)
Hoş geldin canım.Tabi ki yer var .Kaç kiloda başlıyorsun.Sakin bırakma lütfen .Zatiflamanin zamanı hemen şimdi demektir.İnsallah hep beraber güzel kilolar veririz.

Bir halimi daha yıkadım.Kaldi üç halim yikadiklarim kuruduktan sonra diğerlerini de yıkarım biter inşallah.Hala sabah kahvaltısı üzerineyim ve canım su anda bir şey istemiyor.

Canim hiiic takilma adettendir adet bitince nir iki gun sonra dahi iniyorsun .Haftasonu aynen benimde biraz abarti oldu bugün carsiya cikicam insallah gelirken yürürüm bif yerden telafi etmeliyiz.

Hoşbuldum cok tsk ederim
Bugün basladim 89 kilo
Kaç gunde bir tartılıyorsunuz?
Ben her sabah aç karnına kesin tartiliyorum.Gun içinde de tartiliyorum.Ama sen bana bakma ben abartiyorum..Tartilmayinca sanki kontrolü kaybederim sanıyorum.Her cuma günleri tartı günümüz.Kendine haftada yarım kilo ile 1 kilo arasında hedef belirlersin..Asla hızlı kilo verme.1200 kaloriyi geçme akşam 7 den sonra kesinlikle yeme .Çok süper zayiflarsin.Ben kalori programı yükledim bu şekilde zayiflıyorum.Gunde 1000 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum.Gecersem ertesi gün telafi ediyorum.İstersen sende bu şekilde kolayca zayiflayabilirsin.

Kızlar bende kahvaltimi yaptim 450 kalori aldim .Bugun 68.5 geldim gram gram gidiyor dun baya yemistim ama gece cok gec yatıyoruz eşim gec geldigi icin .Saat 3 tu acliktan zor uyudum gece :)
Bugün yogun gecicek az sonra kuafore oradan carsiya cikicam gelirken de yürürsem en azindan yediklerimi eritirim:)

Evet bende kalori programına göre tuketiyorum sadece ofis ortaminda calistigim icin hareketlerim biraz kisitli ama azimli olup basaracagim ins :)
Birde çim günü nedir tam anlamadim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…