- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Sadece göğüs ve kalca ölçüyorsunyz degil mi?Öşçerken nasıl ölçüyosun kuzum ben pimpirikleniyorum ay doğru mu ay yanlış mı diye
Sağol canimAfiyet olsunn
Ben göğsü hiç ölçmem vallaSadece göğüs ve kalca ölçüyorsunyz degil mi?
Bende olcucemde bir firsat bulamadimBen
Ben göğsü hiç ölçmem valla
Bel
Karın
Kalça
Yok valla ben öyle yapmıyorum.Belimin en ince yerini. Kalcamin en geniş yerini bacaklarımi birleştirip mezurayi sarıyorum.Artik kaç gelirseÖşçerken nasıl ölçüyosun kuzum ben pimpirikleniyorum ay doğru mu ay yanlış mı diye
Bende göğüs olcmuyorum.Zaten pek bir şey yok.Ben
Ben göğsü hiç ölçmem valla
Bel
Karın
Kalça
Ben farklı ürünler denerim bakalım.. Ben bacaklarımı birleştirmeden normal duruşumla ölçüyorumYok valla ben öyle yapmıyorum.Belimin en ince yerini. Kalcamin en geniş yerini bacaklarımi birleştirip mezurayi sarıyorum.Artik kaç gelirseSanırım krem iyi geliyor.Benim iç bacak basen arası sikilasmis gibi olmuş inşallah devam edicem.Her sabah düzenli sürüyorum.Bu bitince daha kaliteli yada belki aynısını alırım.Bunu denemek için almıştım.Bence ise yariycaklar.
Olmaz ki birlestirmen lazım.O zaman tabi çok cikarBen farklı ürünler denerim bakalım.. Ben bacaklarımı birleştirmeden normal duruşumla ölçüyorum
Yok canim yanlış o. Ölçüm yapanlar hep böyle alıyorOlmaz ki birlestirmen lazım.O zaman tabi çok cikar
Sen normalde bacaklarını birleştirip gelmiyorsun ki.öyle az cikarOlmaz ki birlestirmen lazım.O zaman tabi çok cikar
Nasıl yani bacakları omuz hizasında mi açmamız gerekYok canim yanlış o. Ölçüm yapanlar hep böyle alıyor
Normalde ayağa kalktığında nasılsa oyle herhangi bi şekilde açıp kapamaya gerek yok ayağa kalk o şekilde düz alNasıl yani bacakları omuz hizasında mi açmamız gerek
Şimdi olctum kalcam 110,bel 82 göbek altı 95 ama regli siskinligide var .Reglim bitince sabah aç karnına tekrar olcerim.Sen normalde bacaklarını birleştirip gelmiyorsun ki.öyle az cikar
Tamam canimŞimdi olctum kalcam 110,bel 82 göbek altı 95 ama regli siskinligide var .Reglim bitince sabah aç karnına tekrar olcerim.
Çünkü bugün yeni regli oldum birde tam olamadım.Bir hafta sonra ak kara belli olur. Şimdi doğru kilomu bile bilmiyorum.Mesela dün 63.9 çıkarken ,bu sabah 64.6 çıktım.Birbirine uymuyor kilolar.Sanirim yarım kilo yada bir kilo değişiklik gösterir diye düşünüyorum.Tamam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?