Cuma günü olucagina çim yazılmış.Duzelttim gerciEvet bende kalori programına göre tuketiyorum sadece ofis ortaminda calistigim icin hareketlerim biraz kisitli ama azimli olup basaracagim ins :)
Birde çim günü nedir tam anlamadim?
Olsun canım sende çok iyi gidiyorsun.Devam sakin pes etme .Fazla çıkmaktan az çıkmak her zaman daha iyidir.Kizlar bu kacinci gun bilmiyorum ama artik ac karnina hep 69.7 civarindayim. Cok sevincliyim. Sizin kadar az yemedigim icin utanip yazamiyorum. Cok emzirdigimden yakiyorum herhalde. Kizim cildirdi bu aralar. Butun gece uyumuyoruz desem yeridir. Emzirdigimin sayisini bilmiyorum.
Aaaa super cuma gününe kadar düşerim biraz sanırım :)Cuma günü olucagina çim yazılmış.Duzelttim gerci
Ama sen çok fazla düşürme kalorini.Ben iki gün biraz kaçırmıştımAaaa super cuma gününe kadar düşerim biraz sanırım :)
Ben de şuana kadar 419 kalori aldim
Çok iyi gidiyorsun tebrikler ama karpuzda dikkat çok kilo aldıran bi meyve olduğunu duydumŞimdi iki büyük bardak ayran içtim hem serinledim hemde doydumBugün az kalori almak için elimden geleni yapicam.Su anda 400 kalorideyim.Aciktikca ayran yine aciktikca karpuz ve domates salatalık yemeyi planlıyorum.
Sağol canım.Ben karpuzu çok abartılı yemiyorum.Csnim tatlı istediğinde birde kahvaltıda peynirle hoşuma gidiyor.Zaten iki dilimi oğlumla beraber bitiremedim bile.Ama karpuz kilo yapmaz .Şeker var evet günde iki dilim karpuz bence hiç bir şey yapmaz.Mesela üzüm karpuza göre daha kalorilidir.Çok iyi gidiyorsun tebrikler ama karpuzda dikkat çok kilo aldıran bi meyve olduğunu duydum
Afiyet olsun canım. Hamileyken doktorum söylemişti çok karpuz yeme cok kilo alırsın diye ama tabi iki dilim bencede bisey yapmazSağol canım.Ben karpuzu çok abartılı yemiyorum.Csnim tatlı istediğinde birde kahvaltıda peynirle hoşuma gidiyor.Zaten iki dilimi oğlumla beraber bitiremedim bile.Ama karpuz kilo yapmaz .Şeker var evet günde iki dilim karpuz bence hiç bir şey yapmaz.Mesela üzüm karpuza göre daha kalorilidir.
Teşekkür ederim.Evet her şeyi az yemeye alıştım artıkAfiyet olsun canım. Hamileyken doktorum söylemişti çok karpuz yeme cok kilo alırsın diye ama tabi iki dilim bencede bisey yapmaz
Baya takmissin kafayi sen 5 li rakamlaraBenim kilolar baya inatçı çıktı .10 kiloyu verdim ama .Ayyyy beni de deli etti.O inatçı ben inatçı .Bakalım kim kazanacakResmen sabır sinavindayim.Aslinda birde en azından reglim bitene kadar tartilmasam çok güzel olucak.Ama yok tartı yatak odamda gözümü actigim gibi üstüne biniyorum hemen. 64 kiloya gelince daha sakin daha yavaş günde 1500 kalori alırım diyordum.Malesef insan daha çok hirslaniyormus.Simdi diyorum.Tamam 5 li rakamları görünce bu kadar kasmiycam kendimi diyorum.Umarim öyle olur .Takıntılı kilo vermekte zor ismis.Cok taktım 5 li rakamlara 5 li rakamları görmeden hamile kalmam her halde.
Canim bende 74 ten 59 a düştüm sonra zorlaya zorlaya 57 orda takildim kaldim yillardir oturmus yaglar zor veriliyor hic pes etme ayda 1 kilo bile gitse ayni kalmaktan iyidir.Benim kilolar baya inatçı çıktı .10 kiloyu verdim ama .Ayyyy beni de deli etti.O inatçı ben inatçı .Bakalım kim kazanacakResmen sabır sinavindayim.Aslinda birde en azından reglim bitene kadar tartilmasam çok güzel olucak.Ama yok tartı yatak odamda gözümü actigim gibi üstüne biniyorum hemen. 64 kiloya gelince daha sakin daha yavaş günde 1500 kalori alırım diyordum.Malesef insan daha çok hirslaniyormus.Simdi diyorum.Tamam 5 li rakamları görünce bu kadar kasmiycam kendimi diyorum.Umarim öyle olur .Takıntılı kilo vermekte zor ismis.Cok taktım 5 li rakamlara 5 li rakamları görmeden hamile kalmam her halde.
Ay ne demek canım bu benim değil senin sayende.Devamida gelicek inşallah.Baya takmissin kafayi sen 5 li rakamlaraAma böylesi daha iyi gevsemezsin hic.Bende az önce aynaya baktim torba gibi bir gobek yagli bacaklar bir kac kilo vermeyle nolucakki kendime bu kötülüğü neden yaptimki defim kendi kendime ne kadarda şişmişim
2. doguma dahi 50 kiloyla gitmiştim 3.den sonra gobegim kaldı cok kilo aldim yaşta etkili tabi 40 yadindayim.Neyse bir yerden basladim sayende Sudemcimm insallah devami gelir.
Evet biraz geç kilo vermekten bunaldım tabi ama .Dediğin gibi ayda 1 kilo bile önemli.Ayrica bende 38 yaşındayım.Yas ilerledikçe zor oluyor .Sende hiç pes etme .Birakmayalim kendimize kotuluk etmeyelim .Bir anda yiyip kalkiyoruz.Ondan sonra kendimize kiziyoruz.Artik kalori miktarımi hep takip edicem.Cok kilolara çıkıp inmek gerçekten çok zor.Ama basaricaz inanıyorum ben.Buraya kadar geldik çok şükür.Pes etmiycez.Canim bende 74 ten 59 a düştüm sonra zorlaya zorlaya 57 orda takildim kaldim yillardir oturmus yaglar zor veriliyor hic pes etme ayda 1 kilo bile gitse ayni kalmaktan iyidir.
Insallah canimEvet biraz geç kilo vermekten bunaldım tabi ama .Dediğin gibi ayda 1 kilo bile önemli.Ayrica bende 38 yaşındayım.Yas ilerledikçe zor oluyor .Sende hiç pes etme .Birakmayalim kendimize kotuluk etmeyelim .Bir anda yiyip kalkiyoruz.Ondan sonra kendimize kiziyoruz.Artik kalori miktarımi hep takip edicem.Cok kilolara çıkıp inmek gerçekten çok zor.Ama basaricaz inanıyorum ben.Buraya kadar geldik çok şükür.Pes etmiycez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?