Sadece zayiflayalim

Hala yediğim sütlü mısır gevrekkerinin üzerineyim.Baska bir şey yemedim.Cay kahve haricinde.Artik pazartesi günü 63 net olarak görmek istiyorum.

Midem çok kazındı.Gittim dolaptan iki tatlı kaşıgi lor peyniri yedimMidemi bastırdı.Allahim ne zor kilo veriyoruz.Cok yavaş ilerliyor.Kendimlede gurur duyuyorum aslında bırakmak bilmedim.Bende çok inatçı çıktım kilolarimda inatçı çıktı.En azından ucundan bile olsa 59 rakamını tartıda görmeden bırakmaya niyetim yok.Ben basaricam.Kilolarim değil ben kazanicam.Cunku onlar benim kilolarim nasıl ben koyduysam onları geride ben alicam.

Insallah canim 59 rakamini birlikte görürüz

Bugün kahvalti ve yemek olarak kararinda kalori aldim ama yolculukta aldığım kurabiyeciklerle 1000 i biraz gectim yada yanlis hesapladim 1500 u bulmusta olabilirim.Tarti tok karnina 68.5 gösteriyor su an hadi 67 görün artik:))

Bugün kahvalti ve yemek olarak kararinda kalori aldim ama yolculukta aldığım kurabiyeciklerle 1000 i biraz gectim yada yanlis hesapladim 1500 u bulmusta olabilirim.Tarti tok karnina 68.5 gösteriyor su an hadi 67 görün artik:))
Görürsün inşallah canım.Valla bunaldım ben artık .Has suda var canım yemek yemek falan da istemiyor.Sadece çok uzun sürmesinden bunaldım.Aylardir 10 kiloyu verene kadar sabır taşı oldum.Zaten pazartesi 10 gün yokum .En sevdiğim şey ise tartım olmuycak Götürmeyi düşündüm sonra vazgeçtim.Tartilip gidicem bakalım döndüğümde nasıl bir sürpriz ile karsilasicam.En azından tartı hobimden kurtulucam biraz

10 gün de az degil tartısız durabilecekmisin

Herkese günaydın.Malesef 64.2 de takıldım.Son 5 kiloyu zor vericem gibi.Yapacak bir şey yok artık.Gitmesini bekliycem.Belki tatilde biraz düzelir.
Günaydın canım. Dün misafirlikteydik beste yemek yedik eve gelince çok acıktım . Bi kase yoğurt yedim yattım . Sabah altı buçukta 54.4 çıktım . Hiç bişey yemeden geri yattım . Şimdi tartıldım 54.1 çıktım . Her gün bu saatte tartılıyorum normalde . Galiba benim de kilo verme zamanım gittikçe düşüyor tartı

Herkese günaydın.Malesef 64.2 de takıldım.Son 5 kiloyu zor vericem gibi.Yapacak bir şey yok artık.Gitmesini bekliycem.Belki tatilde biraz düzelir.
Günaydın canim sikma canini oturmus yaglar zor gider tatilde eminim bir kıpırdama olur aksamlari yemezsin bol hareket edersin az degilki 10 kilo vermissin tatilin tadını cikar
Bu sabah bende 67yi gördüm sonunda 67.7 ydim tekrar tartildim 67.9 herhalde ikinci tartildigim dogrudur .Seninde oynama yapiyormu tartin farkli gösteriyor bazen.

Bu sabah 370 civari kolori aldim yavas yavas iniyorm 67 yi gormek motivemi artirdi.Yaglarim kisa bir suredir( 1 sene) vucudumda oldugu icin cok zorlamiyor ama 63 veya 59 a geldigimde baya zorlar diye düşünüyorum .

Aynen benimde bir 63.7 bir 64.2 çıkıyor.Bende 64 lerde takildigimi düşünüyorum.İnsallah düzelir.

Bu sabah 370 civari kolori aldim yavas yavas iniyorm 67 yi gormek motivemi artirdi.Yaglarim kisa bir suredir( 1 sene) vucudumda oldugu icin cok zorlamiyor ama 63 veya 59 a geldigimde baya zorlar diye düşünüyorum .
Evet o kilolarda zorlar diye bende düşünüyordum ama .Benimkisi hep baştan zorlu oldu.Buda tabi beni yordu.

Hoşgeldin canım geçmiş olsun.Nasil kiloda kipirdama var mı.Galiba benimkide takıldı.
Hoşbuldum canım özledim seni valla şimdilik yok artık haftada 1 tartilmaya karar verdim çünkü sürekli tartılıp kafama takıyorum buda çok etkiliyor bence.takilmasaydik keşke sende 69da takilmissin benim de 3 hafta oldu şimdiye 59 görmüştük

Aynen ben yarın 10 gün tatile gidicem ya artık orda tartilmamam Yine dikkat etmeye calisicam tabi.Takildik 64 te valla.Dedigin gibi 59 u görseydim iyi olucakti.Bu gidişle ben biraz zor gorucem gibi .

Aynen ben yarın 10 gün tatile gidicem ya artık orda tartilmamam Yine dikkat etmeye calisicam tabi.Takildik 64 te valla.Dedigin gibi 59 u görseydim iyi olucakti.Bu gidişle ben biraz zor gorucem gibi .
Valla diyetten sıkıldım herkes kekborekyiyor. Takılma dönemi olmasa ikimizde 3 4kg az gelirdik. Bide önceden bir ara 2 hafta bozdum diyeti o dönemde olmasa kesin 59 dum
Napalim.yapacak bişey yok.mecburuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…