Sadece zayiflayalim

Valla diyetten sıkıldım herkes kekborekyiyor. Takılma dönemi olmasa ikimizde 3 4kg az gelirdik. Bide önceden bir ara 2 hafta bozdum diyeti o dönemde olmasa kesin 59 dum
Napalim.yapacak bişey yok.mecburuz
Artık yemek yemeye de korkuyorum ben Verdiğim kiloları alırım diye .Valla ne yapicagimi bilmiyorum.Dikkati bırakmıyorum da .Bakalım 10 temmuza kadar ne olucak.Mecbur bu takılma biticek biraz zamana ihtiyaç var.Yok pes etmeyizde sende benim gibisin .59 u görsek daha hevesli olucazda ah bir görsek.

Aynen öyle valla. Bende sıkıldım ama yapacak bişey yok.yesek daha kotu bu sefer moral hepten gidecek
Ama artık kafama takmiyorum nasıl olsa gidecek artik bu hafta gideceğini düşünüyorum
Yeter 3 hafta oldu

Aynen öyle valla. Bende sıkıldım ama yapacak bişey yok.yesek daha kotu bu sefer moral hepten gidecek
Ama artık kafama takmiyorum nasıl olsa gidecek artik bu hafta gideceğini düşünüyorum
Yeter 3 hafta oldu
İnşallah canım valla seni çok çok iyi anlıyorum.Birde yavaş kilo veriyoruz zaten en azından ben çok yavaş kilo veriyorum .Niye takılıyorum anlamış değilim.Ben de takmıyorum diyorum ama tartilinca sinir oluyorum

Benim duraklama olmasaydı aslında kilo verme hızım fena değildi. İkimizde 10kg verdik vücut şoka girdi bence.dedi noluyor az sabır edelim. Bu dönem en geç 1 haftaya biter. Hatta bitmiştir.az kalori alma canım.cunku az alırsan vücut ona alışıyor 2 ay sonra duruyor ve senin daha da az Alman gerekiyor.en ideali 1200. Sakın altina inme
Yoksa 55e kadar 600 700 Alman gerekir.vucudunu aza alıştırsan eski düzene dönünce çok hızlı geri alırsın.asla 800 900 alma.1100 olsun yada 1200.

Aslında haklısın .Bende korkuyorum valla kilo alırım diye.Birde fazla yemeyi deniycem .Belki şaşırır biraz kipirdama olur.

Kızlar annemle ve oğlumla yalovoya doğru yol alıyoruz.Yarim saate pansiyonda oluruz inşallah.Hala yediklerimi üzerineyim.Bugun 600 kalori almıştım.Karpuz,peynir ve simit , zeytin yemiştim.Hala tokum.Ama tabi oraya gidince sanırım mecbur yiycez.

İyi tatiller canım iyi yolculuklar

Sana katılıyorum az kalori aldigimda bende hic veremedim 1200 un altina düşmemeliyiz.

Iyi tatiller canim keyfini cikar eğlen kilo düşünme oralarda

Pansiyona iner inmez dışarı çıktık.Yemrk yedik.Valla Adana yedik yanında ayran.Pidedinden çok az yedim .Birde küçük kurabiyelerden yedim 4 tane yedim .Yani toplamda 1400 kaloriye yakın almış oldum.

Herkese günaydın kahvaltimi bitirdim cay keyfi yapiyorm biraz yagli yedim bu sabah yumurtali ekmek ,peynir,zeytin,domates,tereyagli bir dilim ekmek ,minik kurabiyelerden .2 kayisi.Bu sabah baya acıkmışım 500e yakin kalori aldim.Aksama hafif tutmaya calisicam proteinli yemek düşünüyorum aksama ne yapsam acaba?
Bu arada sabah 67.8 geldim 100 grcik daha gitmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…