Artık yemek yemeye de korkuyorum benValla diyetten sıkıldım herkes kekborekyiyor. Takılma dönemi olmasa ikimizde 3 4kg az gelirdik. Bide önceden bir ara 2 hafta bozdum diyeti o dönemde olmasa kesin 59 dum
Napalim.yapacak bişey yok.mecburuz
Aynen öyle valla. Bende sıkıldım ama yapacak bişey yok.yesek daha kotu bu sefer moral hepten gidecekArtık yemek yemeye de korkuyorum benVerdiğim kiloları alırım diye .Valla ne yapicagimi bilmiyorum.Dikkati bırakmıyorum da .Bakalım 10 temmuza kadar ne olucak.Mecbur bu takılma biticek biraz zamana ihtiyaç var.Yok pes etmeyizde sende benim gibisin .59 u görsek daha hevesli olucazda ah bir görsek.
İnşallah canım valla seni çok çok iyi anlıyorum.Birde yavaş kilo veriyoruz zaten en azından ben çok yavaş kilo veriyorum .Niye takılıyorum anlamış değilim.Ben de takmıyorum diyorum ama tartilinca sinir oluyorumAynen öyle valla. Bende sıkıldım ama yapacak bişey yok.yesek daha kotu bu sefer moral hepten gidecek
Ama artık kafama takmiyorum nasıl olsa gidecekartik bu hafta gideceğini düşünüyorum
Yeter 3 hafta oldu
Benim duraklama olmasaydı aslında kilo verme hızım fena değildi. İkimizde 10kg verdik vücut şoka girdi bence.dedi noluyorİnşallah canım valla seni çok çok iyi anlıyorum.Birde yavaş kilo veriyoruz zaten en azından ben çok yavaş kilo veriyorum .Niye takılıyorum anlamış değilim.Ben de takmıyorum diyorum ama tartilinca sinir oluyorum
Aslında haklısın .Bende korkuyorum valla kilo alırım diye.Birde fazla yemeyi deniycem .Belki şaşırır biraz kipirdama olur.Benim duraklama olmasaydı aslında kilo verme hızım fena değildi. İkimizde 10kg verdik vücut şoka girdi bence.dedi noluyoraz sabır edelim. Bu dönem en geç 1 haftaya biter. Hatta bitmiştir.az kalori alma canım.cunku az alırsan vücut ona alışıyor 2 ay sonra duruyor ve senin daha da az Alman gerekiyor.en ideali 1200. Sakın altina inme
Yoksa 55e kadar 600 700 Alman gerekir.vucudunu aza alıştırsan eski düzene dönünce çok hızlı geri alırsın.asla 800 900 alma.1100 olsun yada 1200.
Hadi bakalımAslında haklısın .Bende korkuyorum valla kilo alırım diye.Birde fazla yemeyi deniycem .Belki şaşırır biraz kipirdama olur.
Iyi tatiller canım..Kızlar annemle ve oğlumla yalovoya doğru yol alıyoruz.Yarim saate pansiyonda oluruz inşallah.Hala yediklerimi üzerineyim.Bugun 600 kalori almıştım.Karpuz,peynir ve simit , zeytin yemiştim.Hala tokum.Ama tabi oraya gidince sanırım mecbur yiycez.
İyi tatiller canım iyi yolculuklarKızlar annemle ve oğlumla yalovoya doğru yol alıyoruz.Yarim saate pansiyonda oluruz inşallah.Hala yediklerimi üzerineyim.Bugun 600 kalori almıştım.Karpuz,peynir ve simit , zeytin yemiştim.Hala tokum.Ama tabi oraya gidince sanırım mecbur yiycez.
Sana katılıyorum az kalori aldigimda bende hic veremedim 1200 un altina düşmemeliyiz.Benim duraklama olmasaydı aslında kilo verme hızım fena değildi. İkimizde 10kg verdik vücut şoka girdi bence.dedi noluyoraz sabır edelim. Bu dönem en geç 1 haftaya biter. Hatta bitmiştir.az kalori alma canım.cunku az alırsan vücut ona alışıyor 2 ay sonra duruyor ve senin daha da az Alman gerekiyor.en ideali 1200. Sakın altina inme
Yoksa 55e kadar 600 700 Alman gerekir.vucudunu aza alıştırsan eski düzene dönünce çok hızlı geri alırsın.asla 800 900 alma.1100 olsun yada 1200.
Iyi tatiller canim keyfini cikar eğlen kilo düşünme oralardaKızlar annemle ve oğlumla yalovoya doğru yol alıyoruz.Yarim saate pansiyonda oluruz inşallah.Hala yediklerimi üzerineyim.Bugun 600 kalori almıştım.Karpuz,peynir ve simit , zeytin yemiştim.Hala tokum.Ama tabi oraya gidince sanırım mecbur yiycez.
Görürsün canım devam et sabırlaBugün bende 1300 kalori almisimdir protein de aldim kurabiye de yedim .67 yi gördüm cok şükür en son kisa girerken 67 ydim sonra hizla 71.7 ye ciktim.Umarim kışa girmeden 60 i görürüm.
Çok teşekkür ederim canım.Iyi tatiller canım..
Çok teşekkür ederim canım.İyi tatiller canım iyi yolculuklar
Çok teşekkür ederim canım.Evet canım sanırım dediğin gibi yapicam tatilin keyfini cikaricam.10 kilo almam her halde.Iyi tatiller canim keyfini cikar eğlen kilo düşünme oralarda
Oh oh afiyet olsun .Nasıl guzelmi oralar?Pansiyona iner inmez dışarı çıktık.Yemrk yedik.Valla Adana yedik yanında ayran.Pidedinden çok az yedim .Birde küçük kurabiyelerden yedim 4 tane yedim .Yani toplamda 1400 kaloriye yakın almış oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?