Sadece zayiflayalim

500den fazladır

Kızlar Ben geldim. Kilom 57.2. Durmak yok devam. Kahvaltım 2 haşlanmış yumurta. Öğlen. Çeyrekten küçük ekmeğin içine zeytin koydum yedim canım çekti. Akşamda tatlı kaçamağı yapacağım kahvenin yanına. O yüzden gündüz daha az yedim. Tatlı da küçücük bir kaçamak olacak akşam yemeği yememeliyidim.

Oh oh afiyet olsun .Nasıl guzelmi oralar?
Çok teşekkür ederim.Evet buralar güzel insalllah Atatürk köşküne de gitmeyi planlıyorum.Sanki insan başka yere gidince iştahla geliyor.Gerçi harekette var.Mesela havuza gittik bugün.Dikkat etmeye çalışıyorum ama çokta dikkat edemiyorum açıkçası.Annem burda ye evde yemezsin zayifladin diyor

Kızlar ben bugün pansiyonda tartı gördüm.Dayanamadim tartildim.Ama kot pantolon,kalın terlik ve birde karnım toktu yemek sonrası tartildim.67 geldim.Morelim bozuldu yav .inşallah tartı yanlıştır.Buraya gelmeden 64 kiloydum.Artik yapacak bir şey yok.

Canim morelini bozma hem tok hem giysiyle normal fazla çıkması

Iki gündür kalori hesabını biraktim dun aksam pasta yaptim biraz yedim bugünde yedim adet donemine 1 hafta var ve yine istahim acilmaya basladi anladimki şu adet donemi olmasa iyi kilo vericemm:))

Canim morelini bozma hem tok hem giysiyle normal fazla çıkması
Şimdi daha dikkatli olucam .Akşam yemiycem ve 1200 kaloriyi gecmemeye calisicam.İnsallah bende elbiseler terlik,birde karnım toktu.İndan çok çıktığını düşünüyorum.Harekette ediyorum.Havuza falan giriyorum.Arrik ne yapalım tatilin tadını çıkarıyorum.

Aynen öyle tadını cikar. Bana supriz olmustu dönüşte kilo vermis olmam insallah sanada guzel bir sürpriz olur

Bugün iyi bir saçmaladım doymak bilmedim dondurmalar çift jelibon bile yedim hâlbuki hic yemem:))
Yine adet sinyalleri bir hafta oncemi baslar yahuYarin dizginleri ele aliyorum ama.

Merhaba kızlar. Hani adet olamıyodum ya. Dün geldi 25 gün gecikmeyle. İki üc gündür siskinlik olıyodu. Bugun tekrar 73 ü gördüm şükür. Galiba ödem de varmış.

Canım iki üç günde 3 kilo alınmaz diye düsünüyorum. Ödem olmustur belki. Bol bol yüz ve su iç. Ama yüzünce cok acıkıyo insan ona da dikkat etmelisin

Bende 72,5tan 70.80ne düştüm üç gün detoks yaptım şehir dışından misafirler ve adet dönemim bir arada olunca biraz sapıttım ama iki gündür toparlamaya çalışıyorum sabah sebzeli omlet yedim biraz öncel kızların biskremlerindenp kaptım bi kaç tane akşama fırında kabak yapıcam inş

Aynen öyle tadını cikar. Bana supriz olmustu dönüşte kilo vermis olmam insallah sanada guzel bir sürpriz olur
Bugün yine tartildim.Tartiyi kaldırdım.Rekrar koydum.64.9 geldim.Zaten ben şok olmuştum.Daha geleli ne kadar oldu ki 67 olayım.Hemde yine elbiseler ve terlikle tartildim.Yine de sevindim

Canım iki üç günde 3 kilo alınmaz diye düsünüyorum. Ödem olmustur belki. Bol bol yüz ve su iç. Ama yüzünce cok acıkıyo insan ona da dikkat etmelisin
Tartiyi kaldırdım yerine tekrar koydum.64.9 geldim kıyafetler ve terlikle .Çok sasirmistim dediğin gibi 3 günde 3 kilo nasıl olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…