- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
500den fazladırHerkese günaydın kahvaltimi bitirdim cay keyfi yapiyorm biraz yagli yedim bu sabah yumurtali ekmek ,peynir,zeytin,domates,tereyagli bir dilim ekmek ,minik kurabiyelerden .2 kayisi.Bu sabah baya acıkmışım 500e yakin kalori aldim.Aksama hafif tutmaya calisicam proteinli yemek düşünüyorum aksama ne yapsam acaba?
Bu arada sabah 67.8 geldim 100 grcik daha gitmis:)
Çok teşekkür ederim.Evet buralar güzel insalllah Atatürk köşküne de gitmeyi planlıyorum.Sanki insan başka yere gidince iştahla geliyor.Oh oh afiyet olsun .Nasıl guzelmi oralar?
Canim morelini bozma hem tok hem giysiyle normal fazla çıkmasıKızlar ben bugün pansiyonda tartı gördüm.Dayanamadim tartildim.Ama kot pantolon,kalın terlik ve birde karnım toktu yemek sonrası tartildim.67 geldim.Morelim bozuldu yav .inşallah tartı yanlıştır.Buraya gelmeden 64 kiloydum.Artik yapacak bir şey yok.
Şimdi daha dikkatli olucam .Akşam yemiycem ve 1200 kaloriyi gecmemeye calisicam.İnsallah bende elbiseler terlik,birde karnım toktu.İndan çok çıktığını düşünüyorum.Harekette ediyorum.Havuza falan giriyorum.Arrik ne yapalım tatilin tadını çıkarıyorum.Canim morelini bozma hem tok hem giysiyle normal fazla çıkması
Aynen öyle tadını cikar. Bana supriz olmustu dönüşte kilo vermis olmam insallah sanada guzel bir sürpriz olurŞimdi daha dikkatli olucam .Akşam yemiycem ve 1200 kaloriyi gecmemeye calisicam.İnsallah bende elbiseler terlik,birde karnım toktu.İndan çok çıktığını düşünüyorum.Harekette ediyorum.Havuza falan giriyorum.Arrik ne yapalım tatilin tadını çıkarıyorum.
Canım iki üç günde 3 kilo alınmaz diye düsünüyorum. Ödem olmustur belki. Bol bol yüz ve su iç. Ama yüzünce cok acıkıyo insan ona da dikkat etmelisinŞimdi daha dikkatli olucam .Akşam yemiycem ve 1200 kaloriyi gecmemeye calisicam.İnsallah bende elbiseler terlik,birde karnım toktu.İndan çok çıktığını düşünüyorum.Harekette ediyorum.Havuza falan giriyorum.Arrik ne yapalım tatilin tadını çıkarıyorum.
Bugün yine tartildim.Tartiyi kaldırdım.Rekrar koydum.64.9 geldim.Zaten ben şok olmuştum.Daha geleli ne kadar oldu ki 67 olayım.Hemde yine elbiseler ve terlikle tartildim.Yine de sevindimAynen öyle tadını cikar. Bana supriz olmustu dönüşte kilo vermis olmam insallah sanada guzel bir sürpriz olur
Hoşgeldin canım. Fatsecret programiBirde reklam olmazsa hangi kalori programını kullanıyorsunuz özelden yazarsanız sevinirim
Tartiyi kaldırdım yerine tekrar koydum.64.9 geldim kıyafetler ve terlikle .Çok sasirmistim dediğin gibi 3 günde 3 kilo nasıl olsun.Canım iki üç günde 3 kilo alınmaz diye düsünüyorum. Ödem olmustur belki. Bol bol yüz ve su iç. Ama yüzünce cok acıkıyo insan ona da dikkat etmelisin
Oh iyi bari ta benm içim rahatladı burdanTartiyi kaldırdım yerine tekrar koydum.64.9 geldim kıyafetler ve terlikle .Çok sasirmistim dediğin gibi 3 günde 3 kilo nasıl olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?