Sadece zayiflayalim

Herkese selamBugün yine kalori hesaplayamadim esim le disaridaydik burger ler dondurma eve gelince pasta bittim yani
69 olmadiysam iyidir. Yarin basliyorum duzenli yemeye. tatilde alıştım tabi yrmeye ama cok ta hareket olduğu icin almadim kilo yarin tartiya cikmak istemiyorum

Kizlar hic ses yok buralarda nerelerdesiniz?
Bugün biraz daha dikkatliydim 68.6 ydim bugün tekrar 67 yi gorucem inşallah.
Maşallah cnm cok iyi bende 73.5im hafta sonu memlekete gidiyorm kızla insallh dikkat edip en az bir kilo daha veririrm

Herkese günaydın.Bu sıralar fazla giremedim buralara .Annem ve oğlumla ilgileniyorum.Elimden geldiğince dikkat ediyorum.Ama tabi evdeki gibi olmuyor.Sanirim 64 veya 65 kiloyum .Çünkü burada tartilirken hep terlik ve kıyafetler yada karnım tok olarak tartiliyorum 66 civarı geliyorum.Birde tayinimiz çıktı.Tekirdag Çorlu'ya taşınma işlerimiz var .Kısacası bir ay kosturmali işlerim var.Tabi yine ara ara buraya gelirim.Sizi mutlaka bilgilendiririm.Kizlar kilolar yavaş gidince gerçekten kalıcı oluyor.Onun için yavaş kilo vermenizi tavsiye ederim.

Günaydın sabah bir simit ve bolca domates salatalık la kahvaltı ettim öğleden sonra bir kupa Türk Sibel kahvesi karışık kahve yaptım içtim akşam için taze fasulye çoban salata ve haşlanmış mısır yemeği planlıyorum ne dersiniz abartmış mıyım çok mu olur simit yedim ya o yüzden AA birde üç kuru kayısı yedim

Bence ekmek yemezsen çok güzel

Kızlar nerelerdesiniz.Ben gündüz çok fazla dikkat etmiyorum.Ama akşam 8 den sonra yemiyorum.İyi gidiyor.Kilo almadım çünkü kıyafetlerinde değişiklik yok.Bakalim gidince tartilicam kaç kilo olduğum belli olur .

Hoşgeldin canim. Ben pek dikkat etmiyorum artık ,

Harikasin canim tatilde bile koruyorsunya süper.Bende yememden cok kisamadim adet olmadim daha ama kosusturma hareket ten kurtardim şükür 67.9 um su an.

Kendimden baksediyim tam 4.5 aylık bebeğim var 70 ile hamıle kaldm 90 ile dogum yaptm sezeryanla şuan 79 kıloyum ve aşırı zayıflamak istyrm.. Bana yardımcı olablr msnz ilk etapta neler yapablrm en merak ettiğiö şuan hangı sporu yapablrm sizce leslı mı fitness mı çalışmalıyım 2. Sorum emziriyorum bebeğim de sadece beni emiyor ek gıda yada mama yok yanı. ödem attırıcı sular içeblr mıyım

Bende iki akşamdır kaçırdım gündüzleri gayet iyi beslendim ama iki gecedir Doğum günlerindeyim gün misalı tatlılar börekler kısırlar dolmalar her ne kadar normalde yiyebileceğimin yarısı kadar yemiş olsam da ki bu normal bir insana denk geliyor çünkü aşırı yemek yiyorum ipin ucu kaçtı sabahlayan bismillah diip yeniden dikkatli moda geçiyorum inşallah almamışımdır kilo

Selam kızlar.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Yalovadan İstanbul'a dönüş yaptım.Ama bugün Çorlu'ya gidip yeni tutucagim evin işlerini halledicem.20 gün biraz koşuşturma yasiycam .İnşallah kolay olur işlerim.Evimdeki tartimi özlemişim Sabah tartildim.65 geldim.Cok şükür öyle aşırı kilo almadım.Sanirim 1 kilo kadar alıp verdim.Ama bu koşuşturma ile daha dikkatli olmaya calisicam.Durmak yok kızlar her koşulda zayıflamaya devam.

Maşallah canm cok iyisin. sana da kolay gelsn bu kosturmacada o kilolar gider bak ben sana söyliyim

Maşallah canm cok iyisin. sana da kolay gelsn bu kosturmacada o kilolar gider bak ben sana söyliyim
Canım inşallah.Ama bugün baya uçtum.Kumpir pasta tost yedim .Hep disardaydim.Gun boyu hep yürüdüm.Ayaklarim ağrıyor valla yürümekten.Az kaldı gidicek inşallah bu kilolar.

Canım inşallah.Ama bugün baya uçtum.Kumpir pasta tost yedim .Hep disardaydim.Gun boyu hep yürüdüm.Ayaklarim ağrıyor valla yürümekten.Az kaldı gidicek inşallah bu kilolar.
Bnde bu sabah tartıda 72.7 gördüm. Sonunda 3 seneden beri görmrdigim kilolardayım çok şükür. İnsan tartıda eksi görünce daha cok motive oluyo

Bnde bu sabah tartıda 72.7 gördüm. Sonunda 3 seneden beri görmrdigim kilolardayım çok şükür. İnsan tartıda eksi görünce daha cok motive oluyo
Çok sevindim .Ben iki gündür çok kaçırmaya başladım.Hemen frene basmak gerek yoksa çok üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…