- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Maşallah cnm cok iyi bende 73.5im hafta sonu memlekete gidiyorm kızla insallh dikkat edip en az bir kilo daha veririrmKizlar hic ses yok buralarda nerelerdesiniz?
Bugün biraz daha dikkatliydim 68.6 ydim bugün tekrar 67 yi gorucem inşallah.
Bence ekmek yemezsen çok güzelGünaydın sabah bir simit ve bolca domates salatalık la kahvaltı ettim öğleden sonra bir kupa Türk Sibel kahvesi karışık kahve yaptım içtim akşam için taze fasulye çoban salata ve haşlanmış mısır yemeği planlıyorum ne dersiniz abartmış mıyım çok mu olur simit yedim ya o yüzden AA birde üç kuru kayısı yedim
İyi hadi ekmek yemedim Mısır’ı da yarım yedim ama üç parça karpuz yedim onun yerine ay hava çok sıcak soğuk soğuk insanın canı istiyoBence ekmek yemezsen çok güzel
İyi yaptın.Karpuz 3 dilim yiyebilirsin günlük hiç bir şey olmaz.İyi hadi ekmek yemedim Mısır’ı da yarım yedim ama üç parça karpuz yedim onun yerine ay hava çok sıcak soğuk soğuk insanın canı istiyo
Hoşgeldin canim. Ben pek dikkat etmiyorum artık ,Kızlar nerelerdesiniz.Ben gündüz çok fazla dikkat etmiyorum.Ama akşam 8 den sonra yemiyorum.İyi gidiyor.Kilo almadım çünkü kıyafetlerinde değişiklik yok.Bakalim gidince tartilicam kaç kilo olduğum belli olur .
Hadi inşallah ama memlekette pek kolay olmuyor vermek koruman da yeter:)Maşallah cnm cok iyi bende 73.5im hafta sonu memlekete gidiyorm kızla insallh dikkat edip en az bir kilo daha veririrm
Harikasin canim tatilde bile koruyorsunya süper.Bende yememden cok kisamadim adet olmadim daha ama kosusturma hareket ten kurtardim şükür 67.9 um su an.Kızlar nerelerdesiniz.Ben gündüz çok fazla dikkat etmiyorum.Ama akşam 8 den sonra yemiyorum.İyi gidiyor.Kilo almadım çünkü kıyafetlerinde değişiklik yok.Bakalim gidince tartilicam kaç kilo olduğum belli olur .
Maşallah canm cok iyisin.Selam kızlar.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Yalovadan İstanbul'a dönüş yaptım.Ama bugün Çorlu'ya gidip yeni tutucagim evin işlerini halledicem.20 gün biraz koşuşturma yasiycam .İnşallah kolay olur işlerim.Evimdeki tartimi özlemişimSabah tartildim.65 geldim.Cok şükür öyle aşırı kilo almadım.Sanirim 1 kilo kadar alıp verdim.Ama bu koşuşturma ile daha dikkatli olmaya calisicam.Durmak yok kızlar her koşulda zayıflamaya devam.
Canım inşallah.Ama bugün baya uçtum.Kumpir pasta tost yedim .Hep disardaydim.Gun boyu hep yürüdüm.Ayaklarim ağrıyor valla yürümekten.Az kaldı gidicek inşallah bu kilolar.Maşallah canm cok iyisin.sana da kolay gelsn bu kosturmacada o kilolar gider bak ben sana söyliyim
Bnde bu sabah tartıda 72.7 gördüm. Sonunda 3 seneden beri görmrdigim kilolardayım çok şükür. İnsan tartıda eksi görünce daha cok motive oluyoCanım inşallah.Ama bugün baya uçtum.Kumpir pasta tost yedim .Hep disardaydim.Gun boyu hep yürüdüm.Ayaklarim ağrıyor valla yürümekten.Az kaldı gidicek inşallah bu kilolar.
Çok sevindim .Ben iki gündür çok kaçırmaya başladım.Hemen frene basmak gerek yoksa çok üzülürümBnde bu sabah tartıda 72.7 gördüm. Sonunda 3 seneden beri görmrdigim kilolardayım çok şükür. İnsan tartıda eksi görünce daha cok motive oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?