Sadece zayiflayalim

Hosgeldinn canim hayirli olsun Allah kolay etsin işlerini insallah. Kilo almamışsın 1 kilo kosusturmayla gider .Bende sonunda adet oldum davul gibi hissediyorum ödem var belli ama yediklerimin eseride olabilir:))
Temmuzun 10u degilmiydi ilk hedefimiz biraz siksak dişimizide 1 kilo versek bir haftada süper olur.

Kızlar nasılsınız?Su an keskek yiyorum 2 tabak keskek kac kalori bakmak istemiyorum agzimin tadi kacmasin:))
Biraz ara verdim gibi yine adet donemi yine saliverme:))
Adet sonunda toparlicam insallah ama cok kilo almis degilim 68.5 tim siskinlikte var tabi.
Bugün baya temizlik yaptım terledim hareketsiz kalmayin kızlar

Sağol canım.Ama ben istediğim hedefe ulasamiycam.Araya hep başka işler girdi.Cok kaçırdım iki gündür.Hep dolaşıyorum ama hepte yiyorum İnsalllah evimi tasidigimda duzene girerim.Ama yarından itibaren tamamen dikkat etmek istiyorum.

Haklisin aslinda evde olmayinca düzen kalmiyor .Bende yarindan itibaren daha dikkatli olucam yedikçe ye nereye kadar yine biz üzülüyoruz sonunda.

Haklisin aslinda evde olmayinca düzen kalmiyor .Bende yarindan itibaren daha dikkatli olucam yedikçe ye nereye kadar yine biz üzülüyoruz sonunda.
Aynen canım valla.Ben artık yemek istemiyorum.Bugun İstanbul'a döndüm.Simdi evi toparliycam . Pazartesi günü nakliye gelicek inşallah artık evi yasiycam Çorlu'ya çok yoruldum.İnsallah su taşınma isimde biter Allah'ın izniyle.Tok karnına tartildim .65.7 geldim.Bunada şükür ne diyelim Evi düzene koyduğum zaman bende düzene girerim inşallah.

Merhaba. Kilo veremiyorum diye uzuluyordum. Buraya da bakmiyordum ne zamandir. Sizin kadar az yemiyorum ya. Bu sabah ac karnina 68.8 geldim. 10 temmuz hedefim 69du. Yaptigim tek sey sabaha kadar emzirmek. Bebegim iyice cozuttu. Butun gece memeye bitisik uyuyor.

Selam kızlar buraları terk etmeyin .İnşallah çok kısa zamanda daha aktif olucam buralarda.Su anda ev taşıma işlerim var .Evi topluyorum pazartesi sabah Allah izin verirse tasiniyoruz.Valla aç yada tok geziyorum.Buldugumu yiyorum .Ev toplaması birde diğer eve taşınıp duzmesi var.Hayirlisi ile biter inşallah Duman oldum.Kac kiloyum bilmiyorum en son 65.3 gelmiştim.Zaten tartıda kalktı ortalık yerden inşallah bu koşuşturma ile kiloda veririz .

Bende emziriyorm daha ek gıdaya da gecmdm acaba emziren Anneler im detoks tarifleriniz var mı

Bende emziriyorm daha ek gıdaya da gecmdm acaba emziren Anneler im detoks tarifleriniz var mı
Malesef canim. Zaten bir sey uygulamaya da firsatim yok. Benim bebegim uyumuyo. Uyusa da memede veya kucakta. Bugun bi suru is yapacaktim. Sadece makineye camasir attim, astim, carsaf ve yastik kiliflarini degistirdim. Koca gun 5.30dan beri de uyanigiz. Dusun. Kv ne yaparsa onu yiyorum. Allah razi olsun.

Kızlar çok yoruldum.Yarin sabah tasiniyoruz.Nakliye gelicek hayırlısı ile şu eşyalar bir eve gireydi valla bunaldım.Giderken koşu bandını goturmuycem .Dışarda yürümeyi planlıyorum.Sadece eliptik bisikletimi giturucrm çünkü o ses yapmıyor.Alttaki komşum rahatsız olur diye koşu bandimi burada bırakıyorum.Cunku komsularida tanımıyorum.Ne olur ne olmaz .Burda ki kendi evim .Ama kira olucak biraz zor olucak kira benim için ama .Artık yapacak bir şey yok.İnsallah eliptik ise yarar diye düşünüyorum.Su anda her şeye dikkat edemiyorum.Ama zaten yemekte yapamıyorum.Her yer her yerde.Ayak üstü atıştırma işte.

Ayy senın de zormuş bebeğin inan benim kı bugun tek başına sadece yarım saat uyumuş daha 5 aylık ama nasl çektiriyor inş gececek ama bende 76 kıloyum o yuzdn bi dur dıyrm artk kendıme

Hadi az kalmis insallah. Eliptik ise yarar. Daha cok yer calistiriyor. Cok mutlu olun yeni evinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…