Sadece zayiflayalim

Bugun tok karnina 69 geldim. Cok sevincliyim. Dogum oncesi kiloma 2 bucuk kilo kaldi. Ondan sonra bi 15 kilo daha var ama olsun.

Selam kızlar ben uzun süredir kalori hesaplamıyorum . Ama gün içerisinde yediklerime dikkat ediyorum . Hergün yapabildiğim kadar cardio ve bölgesel egzersizler yapıyorum . Başlangıçta 56.1 dim . Bugün 53.9 çıktım . Bir ay önceki fotoğrafımla dünkü fotoğrafımı yanyana koydum . Gözle görülür bir sıkılaşma var çok mutluyum . Ama Perşembe tatile gidicez orda sikkat edemem büyük ihtimal

Allah kolaylik versin canim bende kac gündür giremedim aktif olmayinca dikkat edemedim 68.7 ydim en son .Sen bir yerleş dinlen baslariz kalori hesabına :))Gule gule otur bu arada

Şekerler size muhteşem bir tavsiyede bulunacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selam.Cok şükür biraz daha toparlandı ev sadece günlük işlerim kaldı.Bu sabah kalori hesabıma geçiş yaptım.Ama regli olucam ve iki günüm var .Dijital tartimi diğer evde bıraktım .Anolog tartı getirdim yanımda .Artık onunla yetinicem.Sabah bir dilim salam,bir kizarmus yumurta, domates salatalık, zeytin,a 101 de satın kanepe iki adet yedim.Toplamda 413 kalori aldım.Aksam sadece yoğurt yemek istiyorum.Belki çok azda makarna olabilir.Bu ara tatlı hiç yemiyorum Canimda istemiyor zaten

Herkese günaydın bu sabah tartildim.64 kilolardayim .Tabi iki güne kadar regli olucam onun siskinligide var.Anolog tartı olduğu için pek anlamıyorum.Sanirim duraklama döneminden cikicam inşallah.Bir iki hafta kadar ev telasim devam edicek.Hareket çok fazla var zaten.İnsallah yediklerimede dikkat ettim mi daha güzel olucak.

Bu sabah kahvaltı yapmadım .Sadece kahve içtim.Sonrada yoğurt yedim .Akşama doğru yumurtalı ıspanak düşünüyorum.Belki çok az mantida yerim .

Bu sabah kahvaltı yapmadım .Sadece kahve içtim.Sonrada yoğurt yedim .Akşama doğru yumurtalı ıspanak düşünüyorum.Belki çok az mantida yerim .
Ben fena dağıttım kac gündür keyfim yok cok hareketsizdim ye yat ye yat 69 u gördüm hemen toparlamam lazimonca uğraşın sabretmenin ne anlamı kaldiki diye düşünüyorm.su an 66 yi gorebilirdim oysaki

Ben fena dağıttım kac gündür keyfim yok cok hareketsizdim ye yat ye yat 69 u gördüm hemen toparlamam lazimonca uğraşın sabretmenin ne anlamı kaldiki diye düşünüyorm.su an 66 yi gorebilirdim oysaki
Aynen canım toparlanmak gerek .Benide tatile gittim,ev taşıdım Ağustos'ta eşim gelicek memlekete gidicez bunlar dağıttı .Kilo almadım 64 lerdeyim birde regli olucam .Bir kilo da o desek şişkinlik falan .Bakalım dayanamıyorum bu kadar işlerim arasında ne bulursam yiyorum .Bir düzen yok yani bakalım hayırlısı artık.Sanirim yine 65 kilolarda hamile kalicam gibi geliyor.

Kızlar taşınma telasim hala devam ediyor.Diger evimde yarı esyalarim daha kaldı .Bu hafta gidip onlarında tamamen getirip tekrar temizlik yapıp yeniden duzucem .Bu işleri yardım almadan tek başıma yapıyorum.Gercrkten çok zorlanıyorum.Sitresten sanırım kilo verdim .Anolog tartıda 63 lerde görünüyorum.Hala adet olamadım iki gün gecikti.Sanirim oda sitresten .Hayırlısı ile biteydi su telasim.Cok bunaldım gerçekten.

61 kiloyum sitresten kilo verdim.Oyle dikkat etmedim .Zaten taşınma telasindayim .Üstelik reglim de iki gün gecikti.Tasinma işi kilo vermeme yaradı .Ama hala sitersten sevinemiyorum kızlar.En azından fotom kalsın kilomu takip etmiş olurum.

Eklentiler

• IMG-20190715-WA0000.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…