- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
Evet cnm bende mutluyumMasallah hedefine cok yaklasmissin.
InsallahHoşgeldin . İnsalllah istediğimiz kiloya dusucez hep beraber.
Allah kolaylik versin canim bende kac gündür giremedim aktif olmayinca dikkat edemedim 68.7 ydim en son .Sen bir yerleş dinlen baslariz kalori hesabına :))Gule gule otur bu aradaKızlar çok yoruldum.Yarin sabah tasiniyoruz.Nakliye gelicek hayırlısı ile şu eşyalar bir eve gireydi valla bunaldım.Giderken koşu bandını goturmuycem .Dışarda yürümeyi planlıyorum.Sadece eliptik bisikletimi giturucrm çünkü o ses yapmıyor.Alttaki komşum rahatsız olur diye koşu bandimi burada bırakıyorum.Cunku komsularida tanımıyorum.Ne olur ne olmaz .Burda ki kendi evim .Ama kira olucak biraz zor olucak kira benim için ama .Artık yapacak bir şey yok.İnsallah eliptik ise yarar diye düşünüyorum.Su anda her şeye dikkat edemiyorum.Ama zaten yemekte yapamıyorum.Her yer her yerde.Ayak üstü atıştırma işte.
Ne cok merak ettmŞekerler size muhteşem bir tavsiyede bulunacağım.
Teşekkür ederim canım.Allah kolaylik versin canim bende kac gündür giremedim aktif olmayinca dikkat edemedim 68.7 ydim en son .Sen bir yerleş dinlen baslariz kalori hesabına :))Gule gule otur bu arada
Ben fena dağıttım kac gündür keyfim yok cok hareketsizdim ye yat ye yat 69 u gördüm hemen toparlamam lazimBu sabah kahvaltı yapmadım .Sadece kahve içtim.Sonrada yoğurt yedim .Akşama doğru yumurtalı ıspanak düşünüyorum.Belki çok az mantida yerim .
Aynen canım toparlanmak gerek .Benide tatile gittim,ev taşıdım Ağustos'ta eşim gelicek memlekete gidicez bunlar dağıttı .Kilo almadım 64 lerdeyim birde regli olucam .Bir kilo da o desek şişkinlik falan .Bakalım dayanamıyorum bu kadar işlerim arasında ne bulursam yiyorum .Bir düzen yok yani bakalım hayırlısı artık.Sanirim yine 65 kilolarda hamile kalicam gibi geliyor.Ben fena dağıttım kac gündür keyfim yok cok hareketsizdim ye yat ye yat 69 u gördüm hemen toparlamam lazimonca uğraşın sabretmenin ne anlamı kaldiki diye düşünüyorm.su an 66 yi gorebilirdim oysaki
regliyken cok farkediyo.gecen hafta aksam 69u bile gordum.ama.bu sabah 66.5 geldim kiyafetli.Ben 64 lerdeyim inşallah regli olup bittikten sonra kilo vermeye devam ederim.Cunku kilo vermem durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?