Hoşgeldin canım tabiki isteyen herkes katılabilir.Selam hanımlar benide araniza alır mısınız önünde vermem gereken baya kilo var uzun bir yol olucak benim için size katılabilir miyim
Teşekkürler
Bende öğlen zeytinyağlı pırasa yoğurt ve salata yedim şimdide fitness yapicam diyete başladığımdan beri genelde yürüyüş yapıyorum kucukkizim olduğu için dışarı çıkamıyorum o yüzden leslie ile evde yürüyordum bugün ilk fitnessimi yapicam haftada bir yapmak istiyorum en azından diğer 2 3 gün de ise yürüyüşle devam edicemMerhaba kızlar hadi hep birlikte başaracağız
Ben bugün bi saat yürüyüşümü yaptım geldim
Öğlen ton balığı yanında 3yk bulgur pilavı
Siz neler yapıyorsunuz?
sen çok az yiyirsun canım yaza çok var bu şekilde 4 deha fazla bile verebilirsin benceValla bravo çok iyi gidiyorsunuz.Benim biraz işlerim var onlar bitince bende eliptik yapmayı düşünüyorum.Havalarda soğuk duş almaya üşeniyorum birazSabah sadece iki kaşık lor peyniri oglende bir avuctan az karışık çerez yedim .Kaju,badem ,ceviz ve sarı leblebi,tuzlu fıstık.Baya tok tuttu beni işte şekersiz kahve falan tüketiyorum.Yok artık 59 a kadar mücadele edicem .Yaza daha çok var en azından bir 4 kilo veririm diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?