Sadece zayiflayalim

Ben Sabahat beri bir şey yemedim .Sadece kahve içtim.Bu kadar yediklerini sayiyorum.Akşama zeytinyağlı pırasa yemeği yapicam.Cok acikirsam da yoğurt yerim.Artik 59 olmak istiyorum.Simdiden 69 a doğru gitmeye başladım.Dur demek zorundayım.

Hoşgeldin canım tabiki isteyen herkes katılabilir. Değil mi? Sudem_mmm
Teşekkürler
Yaklaşık 1 aydır dikkat ediyorum spor pek yok hayatımda evde iki çocukla zaten pek zaman olmuyor başlangıç kilosu 84.6
Bugün itibariyle 80.4 boy 154
Şöyle 5 li sayıları görsem çok güzel olucak

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bu sıralar pek giremedim . İnşallah daha aktif olucam.Ve sizleri gaza getiricem Kendimi de tabi ki Hiç pes etmiyoruz.Bazen olmuycak gibi gelsede yolumuza deva ediyoruz.Mutlaka basaricaz.Ben yine 67 leri görmeye basladim.Elimden geldiğince dikkat ediyorum.Un ve şekerden baya uzak durmaya çalışıyorum.Oglumda anne biraz zayıfla dediArtık bir şekilde 59 olmak istiyorum.

Merhaba kızlar hadi hep birlikte başaracağız
Ben bugün bi saat yürüyüşümü yaptım geldim
Öğlen ton balığı yanında 3yk bulgur pilavı
Siz neler yapıyorsunuz?

Merhaba kızlar hadi hep birlikte başaracağız
Ben bugün bi saat yürüyüşümü yaptım geldim
Öğlen ton balığı yanında 3yk bulgur pilavı
Siz neler yapıyorsunuz?
Bende öğlen zeytinyağlı pırasa yoğurt ve salata yedim şimdide fitness yapicam diyete başladığımdan beri genelde yürüyüş yapıyorum kucukkizim olduğu için dışarı çıkamıyorum o yüzden leslie ile evde yürüyordum bugün ilk fitnessimi yapicam haftada bir yapmak istiyorum en azından diğer 2 3 gün de ise yürüyüşle devam edicem

Fitness da yaptım ohh mis yanlız video 1.10 dakikaydı ben anca 40 dk yapabildim hery3rim agridi ama iyi ter attım çok güzel oldu

Valla bravo çok iyi gidiyorsunuz.Benim biraz işlerim var onlar bitince bende eliptik yapmayı düşünüyorum.Havalarda soğuk duş almaya üşeniyorum biraz Sabah sadece iki kaşık lor peyniri oglende bir avuctan az karışık çerez yedim .Kaju,badem ,ceviz ve sarı leblebi,tuzlu fıstık.Baya tok tuttu beni işte şekersiz kahve falan tüketiyorum.Yok artık 59 a kadar mücadele edicem .Yaza daha çok var en azından bir 4 kilo veririm diye düşünüyorum

sen çok az yiyirsun canım yaza çok var bu şekilde 4 deha fazla bile verebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…