Sadece zayiflayalim

Nasılsınız kızlar?
Şu saat oldu daha spor yapmadım.
Sipariş teslimim vardı onlarla uğraştım. Ders çalıştım. Akşam yemeği, kızımla ilgilen derken yoruldum.
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, şekersiz çay içmiştim. Öğlen yarım kase sütlaç yedim. Yanında türk kahvesi. Akşam çorba ile kapatırım günü diye düşünüyorum.

Ne kadar az yemissin maşallah .Benim ağzım boş durmuyor hele bugün fena dağıttım kurabiye poğaça yedim tabi bur kaç gün dikkatli olucam sabah 72.4 geldim.

Ne kadar az yemissin maşallah .Benim ağzım boş durmuyor hele bugün fena dağıttım kurabiye poğaça yedim tabi bur kaç gün dikkatli olucam sabah 72.4 geldim.
Akşam boş duramadım ki biraz çekirdek yanında gazlı içecek yedim. Öncesinde de çorba ile günü kapatırım diyordum nerdeee. Yarım bazlama yedim. Şekersiz çay ile. Amaa sporu uzun tuttum.

Kızlarr günaydın. Bu sabah 67.5 geldim. Yavaş yavaş eriyorum. Ortalama haftada 1 kg gidiyor. Bazen artıyor bazen azalıyor bu. Şimdi kahvaltı ettim. Biz kızımla aynı tabaktan yiyoruz. O yüzden tabagım 2 kişilik.
Kahvaltıda 2 yumurta 2 yk. Lor peynir 4 yk yulaf ezmesi ve bir kase kadar ıspanakla omlet yaptım ama hepsi yenmedi. Yarısından biraz az kadar kaldı.
Yanına yarım avakado ve yarım kivi yedik. Şükür doyduk. Herkese iyi haftasonları diliyorum.

Herkese günaydın kizlar.Malesef 15 tatil yaramadı kilo ile döndüm.68.70 oldum.Bugunden itibaren tekrar basliycam inşallah.Bu son kilolar ne kadar zorluyor insanı .Ama 70 i görmek korkutuyor beni o yüzden hemen geri adım atmam gerekli .

Hızlı alınan kilolar hızlı veriliyor. Hemen başla tüm kızlar birlikte başaracağız

Hızlı alınan kilolar hızlı veriliyor. Hemen başla tüm kızlar birlikte başaracağız
Bugünden itibaren kalori hesabına geçtim.1200 kaloriyi gecmemeye özen gostericem.İlk hafta herşey yiycem kaloriyi geçmeden.İkinci haftada hamur şeker bunlardan uzak durup yapmaya calisicam.Ama en güzeli benim için kalori hesabı çünkü zorlanmadan kilo veriyorum.

Bende bugün pek iyi gitmedi öğlen popeyes den cıtır tavuk şekersiz kola içtim. Sonrada burger king den milkshek içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…