Teşekkür ederimHarikasın yaa tabi yapacaklar
Sarı leblebinin lif özelliği ve tok tutma oranı daha fazlaymış.Şu ana kadar 1100 kalori aldim az önce beyaz leblebi ve gün kurusu yedim inşallah daha yemem.Yesemde 1300 u geçmem:))
Verelim verelimmmOoo buralar şenlenmiş hadi hepimiz kolaycacık kiloları atalım inşallah
Ne kadar az yemissin maşallah .Benim ağzım boş durmuyor hele bugün fena dağıttım kurabiye poğaça yedim tabi bur kaç gün dikkatli olucam sabah 72.4 geldim.Nasılsınız kızlar?
Şu saat oldu daha spor yapmadım.
Sipariş teslimim vardı onlarla uğraştım. Ders çalıştım. Akşam yemeği, kızımla ilgilen derken yoruldum.
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, şekersiz çay içmiştim. Öğlen yarım kase sütlaç yedim. Yanında türk kahvesi. Akşam çorba ile kapatırım günü diye düşünüyorum.
Sarı leblebiyi çok severim aslında sırf diyetisyenler beyazı öneriyor diye yiyordum.Sarı leblebinin lif özelliği ve tok tutma oranı daha fazlaymış.
Akşam boş duramadım kiNe kadar az yemissin maşallah .Benim ağzım boş durmuyor hele bugün fena dağıttım kurabiye poğaça yedim tabi bur kaç gün dikkatli olucam sabah 72.4 geldim.
Diyetisyenlerin beyaz leblebi önerdiğini bilmiyordum.Sarı leblebiyi çok severim aslında sırf diyetisyenler beyazı öneriyor diye yiyordum.
Teşekkür ederim. Darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başınaNe güzel yapmışsınız 83 ten 67.5a tebrikler
Hızlı alınan kilolar hızlı veriliyor. Hemen başla tüm kızlar birlikte başaracağızHerkese günaydın kizlar.Malesef 15 tatil yaramadı kilo ile döndüm.68.70 oldum.Bugunden itibaren tekrar basliycam inşallah.Bu son kilolar ne kadar zorluyor insanı .Ama 70 i görmek korkutuyor beni o yüzden hemen geri adım atmam gerekli .
Bugünden itibaren kalori hesabına geçtim.1200 kaloriyi gecmemeye özen gostericem.İlk hafta herşey yiycem kaloriyi geçmeden.İkinci haftada hamur şeker bunlardan uzak durup yapmaya calisicam.Ama en güzeli benim için kalori hesabı çünkü zorlanmadan kilo veriyorum.Hızlı alınan kilolar hızlı veriliyor. Hemen başla tüm kızlar birlikte başaracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?