- 15 Mayıs 2019
- 105
- 143
- 23
- 28
Çok iyi gidiyorsun bravoFitness da yaptım ohh misyanlız video 1.10 dakikaydı ben anca 40 dk yapabildim hery3rim agridi ama iyi ter attım çok güzel oldu
4 kilo nedir ki mutlaka başaracaksınValla bravo çok iyi gidiyorsunuz.Benim biraz işlerim var onlar bitince bende eliptik yapmayı düşünüyorum.Havalarda soğuk duş almaya üşeniyorum birazSabah sadece iki kaşık lor peyniri oglende bir avuctan az karışık çerez yedim .Kaju,badem ,ceviz ve sarı leblebi,tuzlu fıstık.Baya tok tuttu beni işte şekersiz kahve falan tüketiyorum.Yok artık 59 a kadar mücadele edicem .Yaza daha çok var en azından bir 4 kilo veririm diye düşünüyorum
fitness çok güzel incelme sağlıyor canım bence de basla bende haftada 3 gün spor yapma kararı aldım bir gün fitness diğer 2 gün yürüyüşÇok iyi gidiyorsun bravo
Ben de yakında fitnessa başlayacağım ama daha değil şimdilik sadece yürüyüş
Ben kilo vermem yavaşlayınca fitnessa başlayacağım şu an iyi gidiyor. Fitness youtubedan mı yapıyorsun?fitness çok güzel incelme sağlıyor canım bence de basla bende haftada 3 gün spor yapma kararı aldım bir gün fitness diğer 2 gün yürüyüş
evet canım tuğba ozanın fitness videosu var daha önce de ondan yapmıştım ben şimdide onu yapiyorum
Ben kilo vermem yavaşlayınca fitnessa başlayacağım şu an iyi gidiyor. Fitness youtubedan mı yapıyorsun?
Bende eğer yavaşlarsam veya durma dönemine girersem haftada iki yaparım diyorum ama bakalimBen kilo vermem yavaşlayınca fitnessa başlayacağım şu an iyi gidiyor. Fitness youtubedan mı yapıyorsun?
cevapla dedim ama mesajın çıkmamış tuğba özayın fitnessına bi bakarım demek istedim
Duymamıştım hiç bende ekliyim yemeklerine onu o zaman bolcaTavuk yemem lazım haşlanmış tavuk çok güzel zayıflatıyor
Yürüyüşümü yaptım
Çok güzel vermişsin canım masallah
28 Ocak 92.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?